Top 5 case pariuri online ce ofera cel mai mare bonus de inregistrare

Update 2019. Topul actualizat al caselor de pariuri cu bonusuri de inregistrare atractive se gaseste aici

O importanta deosebita pe care multi pariori o acorda inainte de a alege casa de pariuri la care se va inregistra este reprezentata de bonusul de bun-venit.
 Nu toata lumea doreste sa beneficieze insa de bonusul de inregistrare si asta in special din cauza conditiilor de rulaj, care la prima vedere le par dificile.

Sa spunem insa ca ai cel putin 30 zile, in general, pentru a rula bonusul, timp berechet pentru a gasi cateva meciuri sau a forma cateva bilete care sa ajute la indeplinirea conditiilor de rulaj. Daca abia ati descoperit lumea pariurilor online, puteti castiga o suma frumoasa de bani daca va creati cont la toate cele 11 case pariuri online care prezinta un bonus de inregistrare.

1. Casa de pariuri Netbet

De mai bine de un an de zile casa de pariuri Netbet a mentinut bonusul de inregistrare la 1 500 RON, acesta continuand sa fie cel mai mare din Romania. Este destul de greu sa te mentii sus pentru un timp indelungat, insa iata ca Netbet o face cu succes. Bonusul de 100% poate fi incasat in urma primelor 5 depozite.
 

 
Astfel, la primul depozit efectuat vei primi un bonus de maxim 450 RON, pentru asta trebuind sa introduci codul bonus NETBET1, la al doilea bonusul maxim este de 100 RON, iar codul bonus NETBET2, la al treilea vei  primi 200 RON introducand codul NETBET3. Al patrulea depozit iti va aduce un bonus maxim de 300 RON daca vei introduce codul bonus NETBET4, iar la al cincilea depozit vei obtine maxim 450 RON introducand codul NETBET5.
 

  • Conditii de rulaj

Pentru a primi bonusul suma depusa trebuie rulata o singura data. Fiecare bonus trebuie rulat in maxim 60 zile din momentul efectuarii depozitului. Bonusul si depozitul trebuie rulate de 4 ori la cote minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6.
 

2. Casa de pariuri 888 Sport

Cealalta casa online ce ofera un bonus la pariuri sportive compus din 4 cifre este 888sport. Aici bonusul de 100% pana la 1 000 RON va putea fi obtinut dupa primul depozit, insa nu in mod clasic. Astfel, vei primi 40 RON ca parte a bonusului de fiecare data cand ai plasat pariuri in valoare de 400 lei. Avantajul este acela ca aceasta transa de bonus odata obtinuta nu mai trebuie rulata. Pariurile plasate in vederea eliberarii bonusului trebuie sa aiba cote minime cumulate de 2.00. Toate aceste transe trebuie obtinute in maxim 60 zile de la efectuarea depozitului.
 

 
3. Casa de pariuri Maxbet

Casa de pariuri Maxbet este singura la care poti obtine doua bonusuri de inregistrare pentru pariuri sportive. Primul, in valoare de 50 RON, il vei obtine imediat dupa ce vei trimite documentele de verificare. Al doilea va avea 100% din valoarea primului depozit, pana la 900 RON. Pentru a primi cele doua bonusuri trebuie ca dupa trimiterea documentelor/efectuarea depozitului sa accesezi “Contul meu” si sa completezi codul promotional GRATIS50, respectiv MAXBET100.

Conditii de rulaj

Bonusul fara depozit, cel de 50 RON, este valabil timp de 7 zile din momentul creditarii. Acesta trebuie rulat de 10 ori pe cote minime de 2.00. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.5. Pariurile/biletele mai mari de 10 RON nu vor conta la rulaj. De asemenea, suma maxima care poate fi castigata este de 250 RON. Pentru a retrage castigurile trebuie sa depui minim 100 RON.
 

 
In ceea ce priveste bonusul pentru primul depozit, ai 7 zile la dispozitie sa activezi bonusul, pentru asta trebuind ca suma depozitata sa fie rulata o singura data pe o cota de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota 2.00 pentru a conta la rulaj.
 


Odata activat, bonusul trebuie rulat in 30 zile de 10 ori la cote minime de 2.00, cu aceeasi conditie ca mai sus privind biletele multiple. Suma maxima provenita de pe urma bonusului nu trebuie sa depaseasca 2 000 lei. Pariurile/biletele plasate cu o suma mai mare de 200 RON nu vor conta la rulaj.
 

5. Casa de pariuri Betano

De curand am avut surpriza de a constata marirea bonusului de inregistrare la casa de pariuri Betano, in momentul de fata acesta fiiind de 100% pana la 500 RON. Acesta va fi activat in contul tau imediat dupa depunere. Depozitul+bonusul trebuie pariate de 5 ori la pariuri sportive sau de 12.5 ori la Cazino. In cazul in care alegi pariurile sportive, selectiile trebuie sa aiba o cota mai mare de 1.65. De punctat ca depozitele efectuate prin Skrill si Neteller nu conteaza la rulaj.
 

 
Daca doresti sa te inregistrezi la o casa de pariuri si pentru a lua bonusul de inregistrare, te sfatuim sa incepi cu acea casa la care gasesti bonusul cel mai mic, pentru ca apoi sa te folosesti de suma castigata de pe urma bonusului pentru a depune la o casa cu un bonus de inregistrare mai mare.

Pe site-ul nostru gasesi bonusurile si promotiile de la toate casele licentiate din Romania.