Tinerii "Nordului" contra experientei italienilor, Danemarca U21 - Italia U 21

La conferinta de simbata antrenorul Niels Frederiksen a tinut ''sa faca lumina'' in zvonurile legate de presupusa absenta a mai mult jucatori danezi la meciul de azi.

Acesta a precizat ca doar doi fotbalisti au acuzat ceva probleme stomacale simbata inainte de antrenamentul de dimineata, mijlocasul stinga Jacob Blabjerg si aripa dreapta  Rasmus Nissen. Si acest lucru s-a intimplat dupa ce portarul Jeppe Hoibjerg trecuse prin aceleasi probleme si absentase la pregatirea de vineri, insa dupa 12 ore a putut fi recuperat, el participind la antrenamentul de simbata.
Danezii ca si italienii au impresionat in calificari, primind doar cite 3 goluri in cele zece partide disputate. Unul din punctele forte ale atacului nordicilor il reprezinta golgheterul campionatului, Ingvartsen, de la Norjdjaelland.

Italia este formatia cu cele mai multe trofee europene obtinute de 5 ori campioana europeana la Under 21.
Atuul italienilor il poate constitui faptul ca au multi jucatori  cu experienat deja in cupele europene, capul de afis fiind atacantul lui Sassuolo, Domenico Berardi, cu 4 reusite in Europa League.
La mijloc cupluul lui ''Fiore", Federico Chiesa si Federico Bernardeschi, ambii titulari la Firenze in sezonul trecut, in  aparare cu Matthia Caldara si Andrea Conti, ambii titulari la revelatia Atalanta si care au cochetat in ultima perioada si cu nationala mare.
Si nu in ultimul rind portarul Milanului  Gianluigi Donnarumma unul dintre cei mai in voga goalkeperi din Italia, desi are numai 18 ani, a refuzat de curind o oferta de prelungire a contrctului cu Diavolul milanez in valoare de 5 milioane pe an datorita faptului ca a fost ofertat de Real Madrid cu un milion in plus...

Pauza sau Final
cota 1,86
x
100 lei
Superbet

ambele marcheaza
cota 2,10
50 lei
Betano