Tinerea unei evidente a pariurilor este foarte importanta

Buna organizare este un lucru esential atunci cand ne apucam de pariuri, aceasta putand face diferenta intre reusita si esec pe termen scurt, mediu si lung.
 
Nu ne referim aici la organizarea camerei in care ne desfasuram activitatea de pariere, de feng-shui sau de alte lucruri de genul asta, desi am inteles ca si acest aspect conteaza in mica masura la reusita in pariuri, in sensul ca daca ai o camera ordonata sansele de a analiza de mai multe ori un meci inainte de a plasa un pariu cresc. Daca, in schimb, camera ta este ravasita, pariurile tale vor fi si ele haotice. O farama de adevar exista in acest argument, insa nu vom dezvolta subiectul, cel putin nu in acest articol.
 
Aici ne referim la organizarea in ceea ce priveste plasarea pariurilor, organizare ce are mai multe aspecte, cel mai important dintre ele fiind acela al tinerii unei evidente. Cel mai usor poti face asta cu ajutorul unui document Excel. Un astfel de document este foarte usor de folosit pana si de un incepator. Asta daca ne referim la notiunile elementare.
 
 
In cazul in care plasezi pariuri de pe mobil nu ai acces la un document Excel, insa exista cateva aplicatii care te pot ajuta in ceea ce priveste organizarea datelor. Daca, totusi, nu vrei sa te complici, recomandam ca la sfarsitul zilei sau atunci cand vei fi in fata unui calculator/laptop sa accesezi istoricul pariurilor plasate la acea casa online, istoric pe care il poti gasi, in general, in ‘’Contul meu’’. Acolo vei gasi toate detaliile pariurilor plasate, astfel ca nu vei intampina nicio problema in completarea acestora in Microsoft Excel. Doua case pariuri online la care se poate accesa foarte usor istoricul pariurilor sunt Unibet si 888sport. Aici il poti gasi imediat sub biletul de pariuri, pentru a-l vedea si accesa trebuind doar sa plasezi o selectie la intamplare pe biletul de pariuri, nu neaparat sa si mizezi.
 

Ce trebuie urmarit cand introducem detaliile in Excel?


Odata intrati in Microsoft Excel, observam ca putem deschide cate foi de calcul (Sheets) dorim. Asta este util mai ales cand plasam mai multe tipuri de pariuri, cand mizam pe mai multe sporturi sau cand utilizam mai multe strategii de pariere.  Este bine ca in capul tabelului sa notam ce reprezinta datele care vor fi introduse in respectiva coloana (Numar pariu, meci, tip pariu, miza etc..). De asemenea, este bine sa trecem cat mai multe detalii ale pariului, insa si ale meciului jucat odata ce acesta s-a terminat. Asta ne va ajuta mult cand trebuie sa luam o decizie in privinta tipurilor de pariuri care ne aduc profit si a celor care ‘’ne trag in jos’’. De altfel, acesta este scopul principal al tinerii evidentei pariurilor: de a ne imbunatati alegerile.
 
De asemenea, este foarte util acest tabel in Excel in ceea ce priveste miza jucata intr-o anumita perioada. Astfel, ne putem stabili o miza maxima pe care sa o jucam la pariuri intr-o luna de zile, sa spunem, iar cu ajutorul tabelului sunt sanse mai mari de a nu o depasi. In ceea ce priveste foile de calcul, putem deschide una pentru fiecare sport pe care pariem sau pentru fiecare campionat in parte, daca vorbim de fotbal, in general. Totodata, ar fi indicat sa impartim acea foaie de calcul in doua. Astfel, in primele coloane vom trece pariurile castigatoare, iar in urmatoarele coloane pe cele necastigatoare. In general, pentru a le scoate in evidenta, pariurile castigatoare sunt colorate cu verde, iar cele necastigatoare cu rosu.
 

In scurt timp veti observa rezultate notabile privind castigurile


Daca pana sa va tineti evidenta pariurilor nu tineati cont atat de mult de tipul de pariu jucat, bazandu-va pe statistici si pe intuitie inainte de a plasa unul, dupa ce veti fi descoperit aceasta unealta folositoare veti analiza meciul respectiv atat din punct de vedere statistic, insa si din cel al istoricului pariurilor voastre pe acea optiune. Sigur, sa nu va asteptati acum la o imbunatatire a rezultatelor inca din primele zile, putand trece mai multe saptamani sau chiar luni pana veti observa o imbunatatire a alegerilor voastre, asta depinzand de numarul de pariuri plasat zilnic. Odata descoperita insa calea spre succes, sunt foarte mari sansele de a va mentine la un nivel al castigurilor ridicat. Asadar, tinerea evidentei pariurilor ajuta foarte mult, daca nu pe termen scurt, atunci cu siguranta pe termen mediu si lung. Trebuie doar sa fiti atenti la detalii.
 

Concluzii

 
  • Un document Excel este cel mai bun loc in care sa iti tii evidenta pariurilor
  • Istoricul pariurilor il gasesti la oricare casa online
  • Este recomandat sa folosim o foaie de calcul pentru fiecare tip de pariu/campionat/sport pe care mizam
  • De asemenea, este bine sa grupam rezultatele corecte si  pe cele gresite
  • Folosind aceasta metoda, este foarte probabil sa ne incadram in bugetul stabilit la inceputul acelei perioade.