Te asteapta premii de 250 000 RON la turneul sloturilor in aceasta saptamana

Daca esti pasionat al jocurilor de cazino nu ar trebui sa ratezi promotia acestui final de luna, care vine de la casa online Unibet. Aici premiile totale sunt in valoare de 250 000 lei, marele castigator urmand a primi o cincime. Sunt vizate anumite jocuri de cazino, insa nu doar sloturi.

Ce trebuie sa fac?

Inainte de a accesa orice joc de cazino trebuie sa optezi la promotie, optare ce se poate gasi in pagina  acesteia. Apoi alege cel putin unul dintre cele 59 jocuri de cazino  enumerate in pagina promotiei si ruleaza cat mai mult. Printre acestea se gasesc si jocuri de ruleta si Blackjack, nu doar sloturi. Promotia a inceput astazi, 24 septembrie si se va incheia in noaptea de 1 octombrie, ora 00:59.

Cele mai importante jocuri participante la promotie sunt: Book of Dead, Mystery Joker, Fire Joker, Super Flip, Reactoonz, Gemix, Moon Princess, Troll Hunters, Blackjack Multihand, Viking Runercraft, European Blackjack Multihand, Christmas Joker, Golden Ticket, European Roulette, Pimped, Leprechaun goes to Hell, Wild North, Lady of Fortune, Gold King, Merry Xmas, Contact, Jewel Box, Leprechaun goes Egypt, Sea Hunter, Enchanted Meadow, Pearl Lagoon. Jocurile pot fi gasite si in pagina promotieI, acolo unde indica faptul ca sunt 59 la numar cele ce conteaza la promotie.

Pe masura ce vei rula o suma cat mai mare, cu atat vei urca mai mult in clasament, unul updatat zilnic in pagina promotiei. Clasamentul va transforma automat miza in euro. Miza minima a unei runde este 0.5 RON.

Despre recompense

Acest turneu cu premii totale de 250000 RON il va recompensa pe marele castigator cu 50 000 lei. Primii 210 utilizatori din clasament vor obtine premii in bani, al doilea luand jumatate din suma ce o va obtine primul clasat, in vreme ce al treilea va primi jumatate din suma celui de-al doilea clasat. Celui de-al patrulea i se va credita suma de 5 000 lei, dubla decat a celor de pe pozitiile 5-10. Cei clasati pe locurile 11-100 vor primi 1 000 lei si asa mai departe. Toate premiile sunt cash, fara conditii de rulaj si se vor credita imediat dupa incheierea promotiei.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza pentru promotia “Turneu de 250 000 RON” din pagina acesteia
  • Ruleaza o suma cat mai mare la cel putin unul din sloturile aflate in pagina promotiei
  • Miza minima a fiecarei runde este 0.5 RON
  • Se vor premia primii 210 utilizatori, toate premiile fiind cash, fara conditii de rulaj

Escaladeaza pana pe primele locuri