Te asteapta cota 8 la victorie pentru Manchester City si 51 pentru Tottenham

Tottenham si Manchester City vor inchide etapa cu numarul 25 din Premier League, tu putand sa obtii cote marite pentru victoria oricarei formatii. Manchester City se afla pe pozitia a doua in campionat, in vreme ce Tottenham ocupa locul 6. City are 4 victorii in ultimele 5 meciuri de Premier League, iar Tottenham a obtinut un singur succes in acelasi interval. In ultimele doua intalniri din Premier League cu Tottenham ca gazda aceasta a pierdut. In vederea partidei casa de pariuri 888sport este cea care iti ofera cotele marite de care vorbeam mai sus. Ne referim la cota 8.00 pentru victoria lui Manchester City si la 51.0 pentru cea a lui Tottenham.

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili utilizatorii romani care isi vor crea cont la 888sport pana la ora partidei (2 februarie, 18:30). Apoi plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre Tottenham si Manchester City. Cel mult 25 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site. Odata plasata selectia, pe bilet iti va aparea o casuta, ce trebuie bifata daca doresti sa beneficiezi de cota marita. Chiar daca vei face asta, vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit la 888sport, care poate atinge suma de 1 000 lei. 

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in Tottenham vs Manchester City iti pot aduce 200 lei sau 1 275 lei. Astfel, castigul conform cotei normale il vei primi cash instant, pe cand restul se va credita in maxim 72 ore de la incheierea partidei sub forma de bonus. De 10 ori trebuie pariat bonusul in termen de 60 zile pe o cota minima totala de 2.00. 

Rezumat 

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 2 februarie, ora 18:30
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre Tottenham si Manchester City
  • Cel mult 25 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca pariul tau este „verde”, vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, restul pana la cel mult 200 lei sau 1 275 lei urmand a ti se credita in maxim 72 ore ca bonus
  • De 10 ori in termen de 60 zile trebuie pariat bonusul pe o cota minima totala de 2.00

 

Mizeaza pe echipa care crezi ca se va impune