Starul lui Man United va pleca sa se alature unei rivale din Premier League

Marouane Fellaini va fi din nou sub comanda fostului sau antrenor David Moyes, de data aceasta la Sunderland, potrivit casei de pariuri BetStars.

 

Pariorii s-au ingramadit sa-si plaseze banii pe marele belgian, in varsta de 28 de ani, sa plece de la Manchester United in aceasta vara.

 

Daca el va pleca intr-adevar, Sunderland pare a fi cea mai probabila destinatie a sa, dupa ce tocmai l-au numit pe Moyes in rolul de manager, pentru a-l inlocui pe Sam Allardyce.

 

Iar cei de la BetStars sunt de parere ca aici este locul unde va ajunge mijlocasul.

 

„Am vazut deja unele transferuri de mare profil pentru echipa lui Jose Mourinho, Manchester United, iar acum se pare ca Marouane Fellaini ar putea fi primul nume mare care va parasi Old Trafford,” a declarat Ian Marmion, director de tranzactionare la BetStars.

 

„Dupa un suport masiv in ultimele 24 de ore, Fellaini are acum o cota de 2.00 pentru a se reuni cu fostul sau sef. David Moyes, la Sunderland, si cu fostul club al belgianului, Everton urmatoarea favorita pentru a-l achizitiona, cu o cota de 7.00, urmata apoi de West Brom, pentru care ne este oferita o cota de 13.”

 

„Noi numim deja aceasta mutare, ne asteptam ca Fellini sa isi arate calitatile fotbalistice pe Stadium of Light din sezonul urmator.”

 

Pe deasupra, Mourinho este decis sa isi reduca lotul de la United pentru urmatorul sezon.

 

El a informat zilele trecute nu mai putin de 9 jucatori ca ar putea parasi clubul, imprumut sau permanent.

 

Urmatorul club al lui Marouane Fellaini – BetStars

 

Manchester United

1.72

Sunderland

2

Everton

7

West Brom

13

Chelsea

15