Spania si Romania au cotele 35 si 150 la victorie in ultimul meci din preliminarii

Daca te bate gandul sa pariezi pe victoria unei echipe in Spania vs Romania iti recomandam sa profiti de promotia ce ofera cote mult marite.

Promotia o vei gasi la casa de pariuri Betfair, acolo unde cota normala la victorie pentru Spania este 1.13, iar pentru Romania 18.0. Niciuna dintre cele doua formatii nu mai are emotii in privinta calificarii. Daca spaniolii si-au asigurat prima pozitie, romanii au ratat calificarea directa, urmand sa evolueze in play-off datorita pozitiei din clasamentul UEFA. In tur formatia iberica a inviins cu 2-1, avand multe alte ocazii, in special in prima repriza. Daca vei profita de aceste cote marite vei avea ocazia sa pariezi la cota 35.0 pentru victoria spaniolilor si 150.0 pentru cea a romanilor. 

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora meciului (18 noiembrie, 21:45) introducand codul ZFBNNH. Depune si plaseaza apoi un prim pariu de pe piata Sportsbook pe victoria uneia dintre echipe in duelul Spania vs Romania. In vederea cotei marite se vor lua in considerare cel mult 5 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in Spania vs Romania inseamna ca, in cazul unui pariu castigator miza iti va fi rambursata imediat, pentru ca restul pana la 175 lei, respectiv 750 lei, sa il primesti ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 18 noiembrie, ora 21:45, introducand codul ZFBNNH
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria unei echipe in meciul dintre Spania si Romania
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca biletul va fi „verde” miza se va rambursa cash instant, pentru ca restul pana la maxim 175 lei sau 750 lei sa ti se crediteze ca freebet in cel mult 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

 Intotdeauna fii obiectiv cand plasezi pariuri