Se redeschid casele de pariuri offline

Dupa o indelungata si febrila asteptare pentru unii dintre pariori, casele de pariuri offline se redeschid din data de 15 iunie 2020. Au fost trei luni de pauza fortata de Coronavirus pentru cei care nu joaca inca la casele de pariuri online.

Sau poate ca e mai bine zis «nu jucau», pentru ca aceasta lunga intrerupere a activitatii parioristice la casele de pariuri stradale i-a indemnat pe multi dintre pariuri sa isi deschida conturi la casele de pariuri online licentiate in Romania.

Probleme au fost, intr-adevar, pentru casele de pariuri exclusiv offline cu acest blocaj cauzat de pandemia de Coronavirus. Spun asta pentru ca acele case de pariuri ce opereaza atat offline cat si online au creat adevarate campanii prin care au incercat sa isi converteasca tot mai multi dintre clienti catre parierea online.

Este adevarat ca mai exista inca oameni ce prefera sa joace la casele de pariuri offline. Sincer vorbind, ei apartin cu preponderenta categoriei de varsta matura si seniorat, care au «prins» si raposatul «Pronosport». E greu sa accepti schimbarea si sa modifici obiceiuri adanc inradacinate, dar iata ca sunt deja multi pariori «clasici» care au trecut la casele de pariuri online cu arme si bagaje, dandu-si seama de beneficiile indiscutabile ale acestora.

Case pariuri online vs case de pariuri offline

Voi aminti aici doar despre bogatia ofertei parioristice, dar si despre cotele mai mari, mai valoroase, de care aveti parte doar la casele de pariuri online.  

Voi da doar doua exemple despre ofertele ce va asteapta la casele de pariuri online in luna iunie 2020, dar si in fiecare zi dintre cele ce urmeaza.

Promotia Betano pentru luna iunie este una colosala. In afara concursului special ce ofera premii extraordinare, casa de pariuri Betano ofera si bonusuri consistente pentru cei ce isi deschid conturi aici in luna iunie 2020. Iar atat de faimosul bonus dublu de la casa de pariuri Fortuna se poate juca acum foarte usor si in mediul online. 

Asadar, casele de pariuri offline se redeschid in data de 15 iunie...