Premier League, La Liga si Serie A revin dupa Covid-19

Dintre cele patru mari campionate ale Europei, doar Bundesliga s-a reluat dupa ce Pandemia de Coronavirus s-a mai oprit din expansiune. Celelalte trei, Serie A, La Liga si Premier League s-au regrupat si isi stabilesc si ele date concrete de revenire la spectacolul de pe gazon.

Cand revine fotbalul din Premier League?

Premier League urmeaza sa reinceapa in data de 17 iunie, primele meciuri urmând să fie restantele Aston Villa vs Sheffield United și Manchester City vs Arsenal Londra. Mai sunt 92 de meciuri de jucat in Anglia, pentru ca in prima liga sunt 38 de echipe.

  Cand se reia campionatul Serie A?

Italienii, greu incercati de Coronavirus, vor sa reia Serie A din 20 iunie 2020, cu patru meciuri restanta din etapa a 25-a. Sunt 38 de ETAPE de jucat in Serie A si campionatul ar urma sa se incheie in data de 02 august. 

Cand vom vedea din nou meciuri de La Liga?

In La Liga mai sunt 11 etape de disputat. Vor fi 32 de zile de fotbal, un adevarat maraton dar si un regal fotbalistic. Spectacolul urmeaza sa reinceapa in data de 11 iunie, cu derby-ul Sevilla vs Betis, si sa se incheie in data de 19 iulie.

 Se pare ca vom avea o vara fierbinte in fotbalul de top din ligile europene. Este si un moment ideal pentru pariori sa aleaga pentru portofoliul lor cele mai in voga case de pariuri online din Romania.