Sase intrebari iti pot aduce 250 000 RON fara nicio investitie din partea ta

Daca iti aduci aminte, sezoanele precedente casa de pariuri Unibet oferea in fiecare saptamana 250 000 lei celui ce nimerea mai multe scoruri corecte, respectiv celui ce nimerea marcatorul primului gol dintr-un meci de Premier League si minutul exact in care acesta va inscrie. Si in acest sezon Unibet ofera un premiu, aparent saptamanal, in valoare de 250 000 RON. De aceasta data misiunea pare mai simpla, insa nu este deloc asa, putand obtine premiul daca vei raspunde corect la 6 intrebari din fotbal. Mai corect spus, daca vei anticipa corect cursul a 6 jocuri.

Castiga chiar tu 250 000 lei fara nicio investitie >>>

Ce trebuie sa fac?

Nu te ingrijora daca nu ai bani in contul tau Unibet, deoarece participarea este gratuita, toata lumea care are un cont Unibet fiind eligibila. Daca ar fi sa ne luam dupa sezoanele precedente, cand premiul de 250 000 lei se punea la bataie in fiecare runda, tindem sa credem ca si acum promotia va fi una saptamanala. Pentru a vedea intrebarile din fiecare runda si a raspunde la ele acceseaza sectiunea „Promotii”, promotia „Unibet kick-off series”. 

In aceasta saptamana data limita pana la care poti trimite ponturile este 9 august, 22:00. Va trebui sa anticipezi ce echipa va castiga in meciul dintre Liverpool si Norwich (sau daca va fi remiza), daca ambele formatii vor inscrie in meciul dintre Manchester United si Chelsea, dar si sa anticipezi scorul corect dintre Manchester United si Chelsea. De asemenea, esti intrebat cate goluri vor fi marcate in meciul dintre Newcastle si Arsenal, numarul exact de cornere dintre Tottenham si Aston Villa, respectiv ce echipa va deschide scorul in meciul dintre Manchester City si West Ham.

Dupa ce iti vei confirma selectiile, toate raspunsurile iti vor aparea pe o pagina, acestea putand fi editate pana la ora primului meci. Iti poti edita raspunsurile accesand pagina promotiei, sectiunea „Pronosticurile mele”. 

Despre recompensa

Raspunde gratuit la sase intrebari si castiga 250000 RON doar in cazul in care le-ai pronosticat pe toate corect. Daca exista mai multi utilizatori care au anticipat corect toate cele 6 raspunsuri la intrebari, premiul se va imparti in mod egal. Daca nimeni nu ghiceste cele 6 raspunsuri nu va fi acordat niciun premiu. Evident, premiul este cash, netrebuind rulat. Castigatorul va fi contactat in maxim 30 zile de la incheierea rundei.

 Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza sectiunea „Promotii”, promotia „Unibet kick-off series”
  • Participa gratuit la concursul la care poti castiga 250 000 lei
  • Pentru a castiga premiul trebuie sa anticipezi corect raspunsul la cele 6 intrebari din meciurile de Premier League
  • Raspunsurile pot fi editate pana la startul primului meci
  • Castigul este cash, fara conditii de rulaj

Castiga chiar tu 250 000 lei fara nicio investitie >>>