Salile de jocuri de noroc se inchid pe timpul noptii

In intreaga lume, masurile pentru evitarea raspandirii pandemiei de Coronavirus iau amploare. Se pune accent mai ales, pe limitarea activitatii in institutiile si locatiile in care distantarea fizica este greu de respectat.

In Romania, tara in care numarul de cazuri noi de infectare cu virusul Covid-19 a fost de peste 1000 in ultimele zile, masurile de protectie au luat amploare si in zona jocurilor de noroc.

Astfel, Comitetul National pentru Situatii de Urgentă a aprobat în sedinta desfasurata in ziua de 28 iulie 2020 Hotararea numarul 37 privind stabilirea unor masuri de limitare a răspandirii infecțiilor cu SARS CoV-2 la nivelul spatiilor si activităților unde exista un risc crescut de infectare.

Articolul 3 al acestei hotarari stipuleaza "Interzicerea desfășurării activității cu publicul pentru operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 23.00-06.00".

Propunerile transmise prin Hotărârea CNSU urmează să fie supuse aprobării Guvernului României.

Aceasta hotarare, ce va fi probabil adoptata, nu va afecta, cel putin deocamdata, programul caselor de joc offline, pe care l-am prezentat detaliat, aici.

In functie de evolutia pandemiei insa, vor fi luate insa si alte masuri restrictive, ce pot afecta functionarea caselor de pariuri offline, desi in interiorul acestora au fost luate masuri serioase de protectie a pariorilor.

Se stie ca in perioada sitiuatiei de urgenta decretate pe teritoriul Romaniei, dar si in perioada starii de alerta, 15 martie-15 mai 2020, casele de pariuri stradale au fost inchise.

In ceea ce priveste casele de pariuri online insa, ele au program non-stop, ce nu are cum si de ce sa fie afectat de pandemia de Coronavirus. Astfel incat, pasionatii de jocuri de casino offline se pot consola, pe timpul noptii, cu pariurile sportive online.

Se pregateste cu  asiduitate si la unele case de pariuri este deja afisat programul meciurilor din turneele finale de Champions League si Europa League ce se vor desfasura in luna august.

Asadar, pandemia de Coronavirus afecteaza din plin si activitatea din domeniul jocurilor de noroc. 

La casele de pariuri online puteti insa sa jucati in conditii de siguranta. Sezonul fotbalistic nu s-a incheiat, ba mai mult, partea lui cea mai interesanta de-abia acum incepe.