Rusia - Egipt: Motanul Ahile a pronosticat victoria gazdelor

Motanul Ahile, care a pronosticat corect victoria Rusiei în meciul de deschidere cu Arabia Saudită, scor 5-0, a adus linişte în rândul pariorilor. "Oracolul" Cupei Mondiale din 2018, a pronosticat că "Sbornaya" va câştiga şi al doilea meci din grupă, cu Egipt. Partida Rusia - Egipt va avea loc marţi seară pe stadionul "Krestovsky" din Sankt Petersburg şi va fi arbitrată de Enrique Cáceres din Paraguay.


Ahile merge pe victoria Rusiei


Motanul de culoare albă, membru eminent al brigăzii feline care protejează de rozătoare Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg, îşi face predicţiile prin alegerea între două castroane cu mâncare pentru pisici. Acesta nu a avut nicio ezitare, oprindu-se pentru a mânca la castronul care avea imprimat steagul Rusiei. După ce a halit toată mâncarea, Ahile s-a îndreptat către castronul egiptean, de unde a gustat şi din acesta puţin. Motanul Ahile a fost ales să facă predicţii la Cupa Mondială datorită surdităţii sale, care îl face să fie mai puţin supus stresului cauzat de zgomotele şi agitaţia din jurul său, după cum a precizat Anna Kondratieva, medic veterinar la celebrul muzeu din fosta capitală imperială rusă.Caracatiţă Paul, Madame Shiva peştele piranha Pelé, oracolii de la CM


Ahile nu este primul animal care încearcă să imite cu succes celebra caracatiţă Paul, devenită cea mai cunoscută moluscă din lume, datorită predicţiilor sale corecte pentru toate meciurile selecţionatei Germaniei la Cupa Mondială 2010. Patru ani mai târziu, la CM 2014 din Brazilia, Madame Shiva, un porcuşor de Guineea, şi peştele piranha Pelé, nu au mai avut aceeaşi rată de reuşită.