Romania are cota 80 la victorie impotriva Suediei

Mai sunt doua etape pana la incheierea grupelor de calificare pentru Campionatul European Euro 2020, o competitie ce este asteptata cu multa nerabdare de catre microbisti si pariori deopotriva.

.Suedia se afla in fata Romaniei cu un punct in grupa F. Avand in vedere ca Suedia va intalni acasa Insulele Feroe in ultima etapa, suntem obligati sa obtinem toate cele 3 puncte cu nordicii pentru a mai spera la calificare. In vederea acestei partide casa de pariuri Betfair ofera cota 80.0 ca Romania sa se impuna.

Ce trebuie sa fac?

Creeaza-ti cont la Betfair pana la ora meciului (15 noiembrie, 21:45) introducand codul ZFBNNG. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Romaniei in partida cu Suedia. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, in cazul unei mize mai mari diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Cota mult marita la victorie pentru Romania contra Suediei inseamna ca in cazul victoriei Romaniei miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la 400 lei ti se va acorda ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 15 noiembrie, ora 21:45, introducand codul ZFBNNG
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Romaniei in fata Suediei
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Romania se va impune miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la cel mult 400 lei se va acorda ca freebet in maxim 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Pariaza daca esti de parere ca Romania se va impune cu Suedia