Rezultatele expertilor si profesionistilor Intelbet obtinute in luna Septembrie

Dupa o luna septembrie in care am avut parte de meciuri atractive din cele mai puternice campionate domestice europene, insa si de actiunea din Champions sau Europa League alaturi de Calificarile pentru Mondialul din Rusia, specialistii Intelbet ne-au propus aproape 250 de analize si predictii iar acum a venit momentul sa vedem rezultatele obtinute de acestia la finalul unei luni intregi de activitate.
 
Experti. Statistici pentru septembrie.
100 RON pentru fiecare pariu
Experti Total pariuri Castigat Anulat Pierdut Marja, % Profit
Ioana Cosma 26 14 0 12 +17.7 +461 RON
Julio Salinas 21 11 0 10 +17.4 +366 RON
Borja Pardo 21 13 0 8 +17.2 +362 RON
Mihai Mironica 31 17 0 14 -9.9 -307 RON
 
Dupa cum spuneam, expertii si profesionistii nostri au avut o gama foarte variata de evenimente de unde sa-si aleaga predictiile si analizele astfel ca ei ne-au oferit in medie peste 8 analize pe zi, in mare parte din Fotbal, insa si Tenisul sau Handbalul s-au regasit uneori printre ponturile propuse. Rezultatele pentru luna trecuta au fost foarte bune am putea spune, astfel majoritatea tipsterilor terminand luna pe un plus mai mult sau mai putin spectaculos.
 
Dintre expertii Intelbet, Ioana Cosma a incheiat luna pe primul loc al clasamentului, astfel din cele 26 de pariuri propuse datorita celor 14 castigatoare a avut o marja de profit pozitiva de 17.7% iar pariurile ei au adus un profit de 461 RON celor care au mers pe mana ei. Pentru Ioana Cosma inceputul de luna a fost cum nu se putea mai rau, astfel a avut un pariu pierdut, apoi unul castigator, pentru ca apoi pana spre jumatatea lunii sa aiba o serie negativa de 6 ponturi consecutive pierdute si respectiv, 3, iar intre aceste serii un singur alt pariu castigator. A urmat apoi o revenire pentru experta noastra si ne-a oferit 6 predictii consecutive castigatoare, multe dintre ele avand cote spectaculoase asa cum ne-a obisnuit – din Europa League o cota totala de 2,94 pentru un pariu combinat pentru ca Dinamo Kiev sa castige in meciul cu Skenderbeu iar in meci sa se inscrie peste 2.5 goluri si Arsenal sa se impuna la handicap contra celor de la Koln, tot din Europa League la meciul dintre FCSB si Plzen a mers pe o victorie a romanilor si in meci sa se inscrie peste 1,5 goluri pentru o cota atractiva de 2.65, apoi din Liga 1 un pariu combinat cu o cota totala de 2.56 pentru victoria CFRului pe terenul Concordiei si a celor de la FCSB contra lui Gaz Metan iar in meci sa se inscrie peste 1,5 goluri. A urmat o predictie necastigatoare pentru ca apoi sa ne propuna o noua serie de 3 pariuri castigatoare, toate avand cote medii de peste 2. Ioana a mai avut un pont pierdut pentru ca apoi sa incheie luna cu 3 pariuri castigatoare, printre care victoria celor de la PSG contra lui Bayern la o cota de 2,09 si a lui FCSB in deplasarea de la Lugano pentru o cota de 2,30. Astfel, cu o forma foarte buna si inspiratie in a doua jumatate a lunii septembrie, Ioana Cosma a ocupat la final prima pozitie in clasamentul expertilor cu un profit foarte bun de peste 450 RON.
 
Pe locul secund in clasamentul expertilor s-a aflat Julio Salinas care, desi din cele 21 de predictii a avut doar 11 castigatoare, a incheiat luna cu un profit frumusel de +366 RON si o marja de succes de 17.4%. Si mai interesant este ca pentru expertul nostru spaniol luna a inceput cum nu se putea mai slab dupa 3 predictii consecutive pierdute, apoi a continuat fluctuant pana sa reuseasca sa lege mai multe castigatoare, insa in acest timp ne-a propus cateva cote foarte bune precum cea de 2,98 pentru ca Betis sa castige contra lui Deportivo la Coruna iar in meci sa se marcheze cel putin 3 goluri sau 2,35 pentru victoria lui Juventus pe terenul lui Sassuolo si Peste 2.5 goluri in meci. Julio Salinas a avut apoi inspre mijlocul lunii o serie de 4 ponturi corecte, serie inceputa cu o cota de 2,19 pentru un pariu combinat din Germania si incheiata cu una de 2,29 pentru un nou pariu combinat, de data aceasta din Spania. Julio Salinas a avut apoi o noua serie slaba de 3 predictii pierdute, insa a incheiat luna excelent cu 3 predictii castigatoare: victorie Braga in meciul din Europa League contra lui Istanbul BB la o cota de 2.25, victorie Deportivo la Coruna cu Getafe la o cota de 2,20 si un ultim pariu care l-a adus pana pe locul doi in clasament, cand ne-a propus o cota atractiva de 3,20 pentru o victorie a lui Alaves in deplasarea de la Levante, insa cu o asigurare de returnare a mizei in cazul unei remize.
 
Borja Pardo l-a urmat indeaproape pe conationalul sau si a terminat luna pe urmatorul loc dupa ce pariurile sale au generat un profit de 362 RON cu o marja de succes de 17.2%. El ne-a oferit 21 de predictii si a avut 13 castigatoare, astfel a inceput luna fluctuant cu un pariu pierdut, unul castigator, inca unul pierdut, urmand apoi nu mai putin de 5 pariuri consecutive castigatoare, ce-i drept cu cote destul de mici fata de cum ne-a obisnuit, cea de 2,00 pentru victoria la handicap a lui Napoli in deplasarea din Serie A de la Bologna sau de 2,30 pentru victoria lui Tottenham din Champions League cu Dortmund, fiind de mentionat. Borja Pardo a avut o serie slaba de 3 pariuri pierdute insa din nou a recuperat dupa ce ne-a propus 6 pariuri consecutive castigatoare, din nou cote modeste, dintre care acelea de 2,25 pentru victoria lui Oviedo contra lui Cadiz in Spania Segunda sau de 2,75 pentru victoria lui Las Palmas de pe teren propriu contra lui Bilbao, au iesit in evidenta. Parcursul din ultima saptamana a lunii i-a scazut din profit, astfel a incheiat luna cu 3 ponturi pierdute si 1 castigator, o cota de 2,05 pentru o Sansa dubla X2 in duelul dintre Levante – Alaves si un loc 3 in clasamentul expertilor Intelbet.
 
Mihai Mironica a fost pe ultima pozitie in acest clasament in luna septembrie. El ne-a propus cele mai multe predictii dintre expertii nostri, 31 la numar, cu 17 dintre acestea castigatoare, insa cu o marja de succes de -9.9 a generat un profit de -307 RON.
 
 
Tipsteri. Statistici pentru septembrie.
100 RON pentru fiecare pariu
  Total pariuri Castigat Anulat Pierdut Marja, % Profit
Nica 26 18 0 8 +15.3 +397 RON
Wallberg 33 20 0 13 +8.2 +270 RON
Alex 13 8 0 5 +12.3 +160 RON
Marius Gavan 24 13 3 8 +1.2 +29 RON
Karbacher 51 24 0 27 -16.6 -846 RON
 
Tipsterii nostri profesionisti au avut si ei o luna destul de buna, astfel 4 dintre cei 5 au incheiat luna pe plus, desi nu unul consistent.
 
Nica a terminat si in aceasta luna pe primul loc in clasamentul profesionistilor cu un profit de aproape 400 RON si o marja de succes de 15.3 %. El ne-a oferit in total 26 de predictii dintre care 18 au fost castigatoare. Astfel debutul sau de luna a fost unul excelent dupa ce a ajuns la nu mai putin de 9 ponturi consecutive castigatoare, avand cote medii de 1,50 la majoritatea, insa si doua mai mari, precum cea de 1,97 propusa pentru ca in meciul dintre Paks – Videoton sa se inscrie peste 2.5 goluri sau cea de 1,80 pentru un pariu asemanator in duelul dintre Lazio si Milan. A avut apoi un parcurs fluctuant in care a alternat pariurile pierzatoare cu cele castigatoare si in care a prins cateva cote atractive precum cea de 2,55 pentru un pariu special ca Palermo sa castige contra lui Pro Vercelli in Serie B iar in meci sa se inscrie peste 2.5 goluri sau cea de 1,83 la meciul din Europa League dintre Vitesse si Lazio cand ne-a recomandat sa pariem peste 2.5 goluri. A incheiat luna septembrie cu 4 predictii consecutive castigatoare si cu un profit de 397 RON la final, a fost pe primul loc.
 
Wallberg urmeaza pe locul 2 in clasamentul profesionistilor iar dupa ce ne-a propus 33 de predictii in septembrie a reusit sa obtina un profit de 270 RON cu o marja de 8.2 % in urma celor 20 de ponturi castigatoare. El a inceput luna cu un pariu castigator si ne-a propus o cota de 2,10 pentru o victorie la 0 a celor de la Inter Milano in deplasarea de la Crotone, a avut apoi un parcurs fluctuant alternand ponturile pierdute cu cele castigate pentru ca tot in debutul lunii sa reuseasca o serie de 3 pronosticuri consecutive castigatoare la cote medii de 1,75. Dupa ce si-a intrerupt aceasta serie cu un pariu pierdut au urmat imediat alte 3 ponturi castigatoare, astfel a avut un profit de peste 180 RON la meciul dintre Real Sociedad si Real Madrid dupa ce ne-a recomandat la o cota de 2,10 un pariu ca se vor inscrie peste 1,5 goluri in prima repriza iar la o cota de 1,71 ca ambele formatii vor inscrie iar in meci vom avea peste 2,5 goluri. A urmat o scurta perioada indecisa in care a alternat pariurile pierzatoare cu cele castigatoare pentru a reusi din nou o serie de 3 ponturi castigatoare, cu 2 dintre acestea la meciul dintre Manchester City si Crystal Palace unde a avut un profit de peste 170 RON dupa ce ne-a propus o cota de 1,80 pentru un pariu special – victorie Manchester City atat la pauza, cat si la final, precum si peste 2.5 goluri in meci, si o alta de 1,91 pentru ca Manchester City sa castige ambele reprize. Dupa ce si-a incheiat aceasta serie cu un pariu pierdut au urmat alte 3 ponturi consecutive castigatoare insa imediat dupa a avut o serie slaba care i-a stricat acest parcurs bun din septembrie dupa 5 pariuri consecutive pierdute. A reusit sa mai recupereze ce se mai putea dupa ce din ultimele sale 4 pariuri propuse 3 au fost castigatoare, astfel Wallberg a terminat luna pe locul secund in clasament si cu un profit de 270 RON.
 
Alex a urmat pe locul 3 in clasamentul tipsterilor profesionisti Intelbet dupa ce a incheiat luna cu un profit de 160 RON si o marja de succes de 12,3%. El ne-a oferit insa doar 13 predictii luna trecuta dintre care 8 au fost castigatoare. Astfel, el a inceput luna foarte bine si ne-a propus 2 pariuri verzi, ambele din Tenis si avand cote foarte bune, de 1.98 in duelul dintre Petra Kvitova si Garbine Muguruza unde Alex a anticipat ca vor fi peste 21.5 game-uri in meci sau cea de 1.75 pentru ca in primul set sa se serveasca peste 10.5 asi la meciul din sferturile US Open dintre Sam Querrey si Kevin Anderson. A urmat apoi un pariu pierdut pentru ca la urmatorul pont castigator sa ne ofere o cota atractiva de 2,40 la meciul din grupele Champions League dintre Feyenoord si Manchester City unde ne-a propus o victorie la 0 a englezilor. Dupa aceea a urmat o perioada fluctuanta pentru el si nu a mai reusit sa lege ponturile castigatoare, iesind in evidenta un pariu castigator cu o cota de 2,16 pentru o victorie la 0, din nou a celor de la City, insa de data aceasta contra celor de la Sahtior in meciul doi din grupe. Pe final de luna Alex a avut o serie buna de 3 pariuri consecutive castigatoare si chiar daca acestea au avut cote mai modeste, in medie de 1.50, l-au ajutat sa termine luna septembrie cu un profit de 160 RON.
 
Tipsterul Marius Gavan a reusit si el sa incheie luna pe profit, ce-i drept unul nesemnificativ de 29 RON cu o marja de succes de doar 1,2%, insa chiar si asa a terminat pe locul 4, dupa ce ne-a oferit 24 de analize in septembrie, dintre care 13 au fost castigatoare, la 3 am primit miza inapoi iar restul de 8 au fost pierdute. Un lucru interesant in parcursul sau din septembrie este acela ca, dupa ce a pierdut primul pariu propus, a avut apoi nu mai putin de 7 pariuri consecutive castigatoare la cote medii de 1,70. In restul lunii insa, parcursul sau a fost unul fluctuant si a reusit in final doar un profit minim, de 29 RON.
 
Karbacher inchide clasamentul dupa ce nu a avut un parcurs tocmai reusit si a terminat luna cu un profit negativ de 846 RON cu o marja de succes de -9,9%. Din nou insa, el a avut de departe cele mai multe predictii si in luna trecuta, astfel din cele 51 de propuneri 24 au fost castigatoare iar restul de 27 pierdute.
 
Intelbet le multumeste tuturor expertilor si profesionistilor care fac parte din echipa, le ureaza mult succes in continuare si o luna octombrie cat mai inspirata si profitabila!