Regulament pariuri sportive Betano

Regulamentul unei case de pariuri este unul destul de stufos si de aceea multi pariori nu au timp/chef sa-l citeasca.
 
Uneori ai impresia ca pe asta se bazeaza si casele de pariuri cand strecoara anumite reguli esentiale, aplicate deseori in anumite sporturi. Astfel, te-ai putea vedea in situatia in care urmaresti cu sufletul la gura un final de meci, asteptand sa se incheie pentru a afla daca pronosticul este sau nu castigator, cand in realitate, pe baza regulamentului casei de pariuri, pronosticul este decis de multa vreme.
 
 
Casa de pariuri Betano  se afla “pe val” de cateva luni, fiind foarte indragita de utilizatori romani in special datorita ofertei bogate de pariuri sportive, dar nu numai. Drept urmare, este foarte important ca toti pariorii sa cunoasca regulamentul, acesta avand cateva ”chichite”. Astfel, in cele ce urmeaza vom puncta cele mai importante reguli ale casei online Betano cu privire la pariuri sportive.
 

Aici poti vedea motivele pentru care casa de pariuri Betano este preferata de atatia utilizatori 

 

1. Fotbal

Probabil cea mai importanta regula din “sportul rege” in ceea ce priveste pariurile la Betano vizeaza marcatorii. Astfel, daca plasezi un pariu pe Prognoza scor – Scorecast, iar jucatorul respectiv nu va fi introdus in meci sau va intra dupa ce primul gol a fost marcat, pronosticul nu va fi anulat, ci se va lua in considerare scorul partidei. De  asemenea, daca jucatorul nu intra in meci, pariurile pe primul/ultimul marcator din echipa vor fi considerate necastigatoare.
 
In cazul in care ai pariat pe faptul ca un anumit gol se va marca intr-un anumit interval, trebuie sa stii ca primul minut dureaza intre secunda 1 si 59 si asa mai departe. Spre exemplu, daca ai pariat pe faptul ca un gol va fi marcat in intervalul 1-10, iar acesta s-a inscris in minutul 10 si 3 secunde, pariul va fi necastigator.
 
Desi astfel de situatii nu sunt prea dese, trebuie sa spunem ca un meci nejucat sau amanat va primi cota 1.00 (miza va fi rambursata in cazul pariurilor simple) daca nu se reia in maxim 30 ore de la data la care a fost programat. Exceptie fac pariurile ce au fost deja stabilite inainte de intreruperea meciului. In ceea ce priveste pariurile speciale pe un anumit meci, se vor lua in considerare primele 90 minute, nu si eventualele prelungiri sau penalty-uri.
 
  • Pariuri antepost
In cazul in care doi sau mai multi jucatori incheie pe primul loc la egalitate de goluri, cota jucatorului pe care ai plasat pariul se va imparti la 2 (3,4 etc) pentru a stabili castigul.
 
Daca ai mizat pe numarul total de cartonase galbene/rosii sau pe numarul de cornere dintr-o competitie in considerare se vor lua doar cele acordate in timpul  regulamentar (90 minute), nu si cele din eventualele prelungiri. Numarul maxim de cartonase galbene pentru un jucator este de doua.
 
  • Statistici
“Golurile echipei” se considera cele inscrise pe durata timpului regulamentar, golurile inscrise in reprizele de prelungiri nefiind luate in considerare. In cazul cornerelor, daca unul a fost acordat, nu insa si executat, nu va fi luat in calcul, astfel de situatii putand aparea cand arbitrul fluiera finalul reprizei. Totodata, daca un corner trebuie reexecutat, unul singur se va lua in considerare.
 
O regula foarte important de retinut vizeaza cartonasele. Astfel, cartonasele galbene valoreaza un punct, iar cele rosii doua. Spre exemplu, daca ai plasat un pariu pe faptul ca se vor acorda sub 5.5 cartonase, in meci aratandu-se 4 cartonase galbene si unul rosu, pariul va fi necastigator. In eventualitatea in care mizezi pe jucatorul care va lua primul/ultimul cartonas galben, iar doi jucatori vor fi avertizati in acelasi timp, pariul tau va fi castigator daca jucatorul pe care ai mizat a vazut primul avertismentul.
 
Daca ai ales sa mizezi pe faptul ca un gol va fi marcat din afara careului, pariul va fi castigator daca golul va fi marcat din actiune, nu si din lovitura libera. Totodata, pentru piata “Lovituri libere in interval de 10 minute”, se vor lua in considerare atat penalty-urile, cat si cele executate in urma unui off-side. De notat ca intervalul 80:00 – 89:59 include si minutele de prelungire.
 

2. Tenis

In cazul in care ai plasat un pariu pe un meci, iar unul dintre jucatori a abandonat, miza va fi rambursata, exceptie facand pariurile deja stabilite. In schimb, daca ai pariat pe numarul total de seturi, iar un jucator abandoneaza in setul final (sau setul 4 la turneele de Grand Slam daca ai mizat ca vor fi sub 3.5 seturi)  pariul va fi luat in considerare.
 
De asemenea, daca se inregistreaza un abandon pariurile vor fi considerate nule, cu exceptia cazurilor in care nu exista nicio posibilitate ca desfasurarea meciului pana la final a respectivului set sau meci sa influenteze rezultatul pariului. Spre exemplu, daca un jucator abandoneaza la scorul de 4-4, iar tu ai pariat ca se vor disputa sub 9.5 game-uri in meci, pariul va fi necastigator, deoarece numarul minim de game-uri care s-ar fi putut disputa in acel set ar fi fost 10.
 
O regula esentiala priveste meciurile de dublu, vizand Super Tie-breakul (al treilea set). Astfel, acesta va conta ca un singur game, indiferent de scorul inregistrat in acel Super Tie-break.
 
In fine, daca ai mizat pe faptul ca un jucator va pierde sub/peste X seturi in competitie, trebuie sa stii ca daca acesta se retrage intr-un meci, numarul de seturi pierdut este de doua (sau trei in cazul partidelor dintr-un Grand Slam masculin).
 

3. Baschet

In tipurile de pariuri cu doua variante miza se ramburseaza daca meciul se termina la egalitate in timpul regulamentar. De asemenea, toate pariurile pre-live (efectuate inaintea meciului) vor include si eventualele prelungiri. Daca ai pariat pe sfertul cu punctajul cel mai mare, iar in doua sau mai multe sferturi s-a reusit aceasta performanta, castigul va fi calculae impartind cota la acel numar de sferturi.
 
Pariul pe performantele jucatorului (puncte inscrise, sarituri, aparare, blocaje etc) va lua in considerare si eventualele reprize de prelungiri. Pentru pariul Dubla Dubla, jucatorul trebuie sa inregistreze 10 sau mai mult in minim doua dintre categoriile: puncte inscrise, sarituri, aparare, blocaje, recuperari. Pentru o Tripla Dubla jucatorul trebuie sa inregistreze 10 sau mai mult in minim 3 din cele 5 categorii.
 

4. Sporturi cu motor

Intr-un duel H2H, daca un pilot nu se claseaza in ierarhia finala a unei curse pariul este pierdut daca s-a pariat pe pilotul respectiv. Cand ambii piloti din duel nu incheie cursa pariul este anulat, iar miza rambursata.
 
Pariurile pe primul pilot retras vor fi decise in functie de numarul de tururi finalizate. Daca doi sau mai mullti piloti se retrag in acelasi tur, cota va fi impartita la acel numar de piloti si data castigatoare.
 

5. Baseball

In cazul unui pariu pe prima repriza din baseball (4.5 inninguri), acesta va fi decis pe baza scorului de la jumatatea celui de-al cincilea inning.
 
Acestea ar fi cele mai importante reguli impuse de Betano referitoare la pariurile sportive. Cu siguranta in cazul in care le vei lectura vei fi mult mai prudent in ceea ce priveste respectivul pariu.
 

Convinge-te acum de ce Betano este cea mai in voga casa de pariuri