Avantaje si dezavantaje casa de pariuri Betano

Betano este o casa de pariuri online care a aparut pe aceasta piata din Romania in luna mai a anului 2016. Nu a trecut mult timp pentru ca utilizatorii sa o descopere si sa isi creeze un cont la ea si asta datorita numeroaselor avantaje oferite, care s-au diversificat pe parcurs.
 

Oferta foarte bogata la pariuri sportive


Unul dintre principalele aspecte dupa care se ghideaza utilizatorii inainte de a-si crea cont la o casa pariuri online este bogatia ofertei de pariuri sportive. Toate casele online importante beneficiaza de o oferta bogata, insa Betano este pe podium la acest capitol, daca nu chiar lider. Nu mai putin de 26 sporturi sunt acoperite de catre Betano, la care adaugam pariurile pe jocurile electronice (eSports) si pe politica. Evident, sectiunea de pariuri live este si ea la inaltime in ceea ce priveste atat numarul de evenimente, cat si numarul de optiuni pentru fiecare eveniment.
 
Numarul optiunilor de pariu pentru un eveniment este cu mult peste medie si aici nu ne referim doar la cele din fotbal. In ceea ce priveste ‘’sportul rege’’ ni se prezinta pariuri antepost pentru foarte multe campionate din Europa, non-europene, dar si pentru cupe (europene sau nationale). Pariurile antepost se refera la castigatorului titlului, golgheterul respectivei competitii, insa si la pariuri speciale cum ar fi: echipa care termina in top 3, echipele care retrogradeaza, echipa dintr-un duel care incheie campionatul pe o pozitie mai buna etc. .
 
De asemenea, inaintea unei etape din multe ligi europene, inclusiv Liga I din Romania, prezinta cote pentru echipa care va inscrie cel mai mult in acea etapa sau pentru numarul de goluri marcat in toate meciurile (under/over). Aceste pariuri cu greu le gasim la alte case de pariuri si daca le gasim sunt oferite pariuri speciale doar pentru o liga, maxim doua.  Asadar, Betano este cu mult inaintea altor case online la capitolul ‘’pariuri speciale’’, chiar si ‘’pariuri antepost’’.  Acest gen de pariuri nu il intalnim doar la fotbal, ci si la alte sporturi de echipa sau la tenis.
 

Transmisiuni in direct


Un alt capitol la care Betano impresioneaza placut este cel al transmisiunilor in direct. Dupa cum casa de pariuri afirma, aici gasim aproximativ 24 000 transmisiuni anual. Pe langa transmisiuni din fotbal si din tenis, Betano mai transmite si meciuri din baschet, handbal, baseball, tenis de masa, volei pe plaja etc. . Accentul este pus pe cele de fotbal, tenis si baschet. Pentru a putea urmari partidele trebuie doar sa ai in cont cel putin 0.5 RON.
 
 

Meciuri cu marja 0%


Betano prezinta un concept unic in ceea ce priveste casele de pariuri din Romania si anume marja 0. Asta inseamna ca, daca iti doresti acelasi castig pe toate cele doua/trei variante de rezultat final ale acestui meci, vei investi o suma totala egala cu respectivul castig. Asta deoarece, in vreme ce in alte jocuri se percepe un comision de minim 2.5%, la astfel de meciuri Betano nu percepe comision pentru rezultatul final. In fiecare zi putem plasa pariuri pe unul, doua sau chiar 3 meciuri cu marja 0, in functie de oferta. In general, acestea provin din fotbal, tenis si baschet.
 

Aplicatie de pariuri pentru iOS si Android


Inca de anul trecut Betano a dezvoltat o aplicatie pe mobil atat pentru  iOS, cat si pentru Android. Printre functiile speciale avute de aplicatie se numara:
  • My Live, cu ajutorul careia iti poti cofigura propria sectiune de live
  • Speed Bet, cu ajutorul careia vei plasa un pariu in doar doua secunde daca vei tine apasat pe cota dorita
  • Fierbinte, unde poti vedea cele mai populare pariuri, meciurile de top ale zilei si cele cu marja 0
  • Talk’n Bet (Pariuri prin comanda vocala); functie valabila doar pentru iOS, cu ajutorul careia pariul este inregistrat doar daca vei spune echipa castigatoare si miza, toate astea fara a atinge mobilul. Serviciul Talk’n Bet este unic pe piata pariurilor din Romania.
 
 

Cash Out


Majoritatea  caselor de pariuri de top beneficiaza de aceasta functie si nu se putea ca Betano sa nu o faca. Printre sporturile la care Betano ofera posibilitatea de Cash Out se numara fotbalul, tenisul, baschetul, voleiul si, mai nou, hocheiul pe gheata. Pentru cei care nu stiu, optiunea Cash Out iti permite sa retragi castigul avut in acel moment, indiferent de punctul in care se afla meciul.

 
Retrageri in aproximativ 24 ore


Indiferent ca vorbim despre retrageri prin portofele virtuale sau prin card, durata medie de asteptare pana ce suma retrasa trece la tine in cont este de aproximativ 24 ore, mult mai rapid ca la alte case pariuri online.

Inregistreaza-te acum la Betano pentru a beneficia si tu de aceste avantaje >>>
 
Era oarecum normal ca Betano, la fel ca orice casa de pariuri, sa arate si ea cateva sincope. Mai bine spus, sa nu puna la dispozitia clientilor anumite facilitati, deoarece termenul ‘’sincope’’ ni se pare cam dur.
 

Limitarea pariurilor

Unul dintre punctele slabe si destul de enervante, mai ales pentru cei ce prefera mizele mari, este limitarea mizei unui tip de pariu dupa doar cateva luni sau chiar saptamani de la inregistrare. In functie de succesul pe care l-ai avut anterior cu acest tip de pariu, dar si de frecventa cu care l-ai jucat, limitarea pentru un tip de pariu poate fi chiar si sub 1 000 RON.

Suma minima ridicata la retragerea de pe card

Casa de pariuri Betano nu te lasa sa retragi mai putin de 120 lei prin card bancar. Acesta poate fi vazut ca un punct slab, insa doar partial, deoarece atunci cand doresti sa retragi, dar ai mai putin de 120 lei in cont, poti efectua o depunere care sa completeze diferenta, apoi putand retrage fara probleme, doar dupa ce ai pariat o data valoarea depozitului.

Comision incepand cu a treia retragere dintr-o luna

Daca pentru primele doua retrageri dintr-o luna calendaristica nu se percepe comision, nu la fel se poate spune si despre urmatoarele retrageri. Astfel, de la a treia retragere vei plati un comision de 1% din suma retrasa, asta pe langa cei 1% retinuti obligatoriu prin lege pentru orice retragere.