Real Madrid este cotata cu 40 sa castige pe teren propriu contra Celtei Vigo

La prima vedere, Real Madrid are o misiune usoara in aceasta runda, primind vizita Celtei Vigo, antepenultima echipa din clasament. Partida va inchide etapa cu numarul 24, cu o victorie „galacticii” punand 3 puncte intre ea si urmaritoarea Barcelona. Real Madrid vine dupa 5 victorii in La Liga, aratand ca a depasit forma mai putin buna din turul de campionat. Ultima oara cand madrilenii obtineau 6 victorii consecutive intr-un sezon se intampla la sfarsitul lui 2016-2017. Acum sunt pe cale sa egaleze performanta de atunci, casa de pariuri Betfair incurajandu-te sa mizezi pe victoria formatiei gazda. Pentru ca Real Madrid sa castige ti se ofera cota 40.0.

Cota marita la victorie pentru Real Madrid contra Celta Vigo

Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator din Romania care isi va crea cont la Betfair pana pe 16 februarie, ora 22:00, utilizand codul ZFBNOS. Plaseaza apoi din piata Sportsbook un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Real Madrid contra Celta Vigo. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea promotiei, in cazul unei mize mai mari diferenta calculandu-se la cota de pe site. 

Despre recompensa

Aceasta cota marita la victorie pentru Real Madrid contra Celta Vigo inseamna ca vei primi 200 lei in cazul unei victorii a „galacticilor”. Astfel, miza va fi rambursata cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook. In cazul unui bilet multiplu macar o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat 

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 16 februarie, ora 22:00, introducand codul ZFBNOS
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui Real Madrid in fata Celtei Vigo
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Real Madrid se va impune miza ti se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la cel mult 200 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile din piata Sportsbook

Pariaza pe a sasea victorie la rand din La Liga a „galacticilor”