Raspunde corect la 6 intrebari fara nicio investitie si vei castiga jackpotul de 500 000 RON

In acest mijloc de saptamana se va disputa cea de-a treia etapa in grupele Champions League. In vederea acestei runde casa de pariuri Unibet ne propune un chestionar cu 6 intrebari la care, daca vei raspunde precis, vei castiga jackpotul in valoare de 500 000 lei. Nu te costa nimic sa participi la acest chestionar, putand chiar sa nu ai niciun ban in contul Unibet.

Ce trebuie sa fac?

Dupa ce te-ai logat pe Unibet acceseaza sectiunea „Promotii”, iar apoi prima promotie din lista („Participa gratuit”). Apasa apoi butonul „Joaca acum gratuit”, dupa care iti vor aparea cele 6 intrebari, la care trebuie sa raspunzi. Data limita pana la care trebuie sa trimiti raspunsurile este 22 octombrie, ora 22:00. Fiecare utilizator poate participa o singura data la concurs. De fapt, termenul „intrebari” este unul cam fortat, tu trebuind sa pronostichezi cu o acuratete cat mai mare daca se va petrece un eveniment ales de Unibet. De asemenea, vei putea vedea si procentajul celor care au ales un anumit pronostic la intrebarea respectiva. 

Intrebarea de deschidere din aceasta saptamana este una aparent simpla, tu trebuind sa alegi ce rezultat (1X2) va avea loc in meciul dintre Galatasaray si Real Madrid. Apoi va trebui sa prezici cate goluri va inscrie Cristiano Ronaldo in meciul dintre Juventus si Lokomotiv Moscova. De la a treia intrebare se complica lucrurile, trebuind sa alegi scorul final dintre Club Brugge si PSG. De aici nu mai ai procentajele celor care au raspuns decat la ultima intrebare. 

La a patra intrebare trebuie sa alegi numarul golurilor dintre Ajax si Chelsea. Urmatoarea intrebare te pune sa alegi cate cartonase vor fi acordate in meciul dintre Inter si Dortmund. In fine, ultima intrebare te provoaca sa spui daca vor fi inscrise sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in meciul dintre Genk si Liverpool.

Despre recompensa

Dupa ce ai raspuns la intrebari iti va aparea o fereastra mica indemnandu-te sa trimiti rezultatul. Daca te razgandesti, in schimb, ai posibilitatea de a edita selectiile. Le poti edita oricand inainte de startul primei partide. Raspunde corect la 6 intrebari pentru a castiga 500000 RON, daca vor exista mai multi utilizatori ce vor raspunde corect la toate intrebarile jackpotul fiind impartit in parti egale. Castigatorii vor fi contactati in maxim 30 zile de la incheierea promotiei. Evident, banii sunt cash, fara conditii de rulaj. Daca nu va nimeri nimeni cele 6 ponturi nu va exista niciun alt premiu.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza promotia „Participa gratuit” din sectiunea „Promotii” 
  • Alege gratuit raspunsurile la 6 intrebari din meciurile ce se vor disputa in aceasta etapa de Champions League
  • Daca vei raspunde corect la toate cele 6 intrebari vei castiga jackpotul de 500 000 lei
  • Banii sunt cash, fara conditii de rulaj

Nu te costa nimic sa participi