Pronosticheaza gratuit rezultatele la CM si poti castiga 1000000 euro

Nu au aparut inca foarte multe promotii legate de Campionatul Mondial, insa oricate ar urma sa apara, este foarte greu de crezut ca o vor intrece ca premiu pe cea a casei de pariuri Netbet. Aceasta are un fond de premiere de 1 000 000 euro, suma ce ar putea fi castigata de o singura persoana. Mai mult, participarea la promotie nu te costa absolut nimic.


5b18411736318_1528316183.jpg


Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Netbet, fie ei vechi sau noi, sunt eligibili, pentru a putea participa trebuind sa accesezi promotia. Pe pagina vei observa un tablou cu toate cele 8 grupe de la Campionatul Mondial. In prima faza, trebuie sa alegi echipele care vor termina, in ordine exacta, pe primele doua locuri in fiecare grupa. Dupa alegerea tuturor echipelor va aparea automat in partea de jos programul optimilor de finala conform alegerilor tale. Pronosticheaza apoi echipele ce vor avansa in sferturi, semifinale si finala, ocupanta locului 3, respectiv castigatoarea Campionatului Mondial. Fiecare participant poate completa o singura data tabloul, data limita fiind dimineata de 14 iunie, ora 01:59.

Dupa completarea intregului tablou ti se cere sa completezi numele tau de utilizator de la Netbet, adresa de mail, numarul de mobil si, chiar daca poate suna ciudat, sa bifezi casuta cum ca nu esti robot. Dupa aceea, selecteaza butonul pentru a-ti trimite predictia. La cateva secunde de la apasarea acelui buton vei primi un cod pe mobil, cod pe care trebuie sa-l introduci in casuta care iti va aparea imediat dupa trimiterea formularului.


Despre recompense

Pronosticheaza gratuit rezultatele la CM si poti castiga 1000000 euro daca tabloul prezis de tine arata exact ca in realitate, incluzand aici atat castigatoarea finalei mici, dar si campioana mondiala. In cazul in care doi sau mai multi utilizatori reusesc sa pronosticheze intreg tabloul corect premiul se va imparti in mod egal intre acestia.  Trebuie spus ca daca esti utilizator nou si trimiti formularul, dar si metoda de verificare (copia de buletin) in termen de 48 ore de la inregistrare vei primi un freebet de 50 lei. Freebetul trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 2.00.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza promotia “Cupa Mondiala – Pronosticul de 1 000 000 euro”
  • Pronosticheaza corect toate echipele care se vor califica in optimile CM, apoi pe cele care vor avansa in sferturi, in semifinale, in finala, cine se va clasa pe locul 3 si cine va castiga Campionatul Mondial
  • Daca ai trimis formularul in cel mult 48 ore de la inregistrarea la Netbet vei primi un freebet de 50 lei
  • Freebetul trebuie plasat in cel mult 7 zile pe o cota minima de 2.00
  • Daca ai pronosticat corect intregul tablou vei castiga 1 000 000 euro


Nu te costa nimic sa incerci >>>