Pronosticheaza corect minim 3 din 5 rezultate si ai un premiu garantat!

Concurs incheiat

Lansam o noua runda a acestui fantastic concurs in colaborare cu casa de pariuri Winmasters si va provocam sa pronosticati rezultatele celor 5 meciuri propuse, pentru premii de 200, 40 sau 20 RON!
 


Regulile concursului nostru de pe Facebook sunt simple: participantul care va pronostica corect rezultatul a minim 3 din cele 5 meciuri propuse are asigurat un premiu, dupa cum urmeaza:
 

  • 3 rezultate pronosticate corect - FreeBet de 20 RON
  • 4 rezultate pronosticate corect - FreeBet de 40 RON
  • 5 rezultate pronosticate corect - FreeBet de 200 RON

 

Premiile vor fi creditate in contul activ al castigatorilor deschis la casa de pariuri online Winmasters. Daca nu ai deja un cont, inregistreaza-te acum dand click aici, fa cel putin o depunere minima, beneficiaza de bonusul la inregistrare de 300 RON, participa la concurs si castiga! Concursul se adreseaza doar jucatorilor din Romania.


 Conditiile de participare la concursul de pe Facebook:

 

  • Da Like paginii noastre de facebook, Intelbet.ro
  • Apoi Share postarii cu acest concurs
  • Iar in cadrul aceleiasi postari de pe pagina noastra de Facebook, la comentarii, spune-ne care crezi ca vor fi rezultatele in timpul regulamentar al celor cinci partide propuse de noi.


Pronosticurile le vei scrie apoi sub forma de comentariu la postarea de pe Facebook, asemanator urmatorului exemplu: 1X12X (sunt acceptate doar pronosticuri simple: 1, X, sau 2; pronosticurile se refera la timpul regulamentar).
 
Sunt acceptate toate comentariile pana in momentul inceperii primului meci propus (Marti 9 Mai, ora 21:45).

Premiile nu se impart! Toti participantii care au pronosticat corect 3, 4 sau 5 meciuri isi vor primi premiul conform cu lista premiilor de mai sus.

Se accepta o singura predictie. Daca un participant posteaza mai multe comentarii, se va lua in considerare doar prima predictie.
 

Conditiile de pariere ale premiilor


Premiile vor fi creditate in termen de 48 de ore de la incheierea ultimului meci din cele 5 propuse la concursul actual si vor avea urmatoarele conditii de pariere:
 

  • 3 rezultate pronosticate corect - FreeBet de 20 RON - trebuie plasat pe un pariu simplu (single), cota minim 2.00, castig maxim 100 RON
  • 4 rezultate pronosticate corect - FreeBet de 40 RON - trebuie plasat pe un pariu simplu (single), cota minim 2.00, castig maxim 200 RON
  • 5 rezultate pronosticate corect - FreeBet de 200 RON - trebuie plasat pe un pariu simplu (single), cota minim 2.00, castig maxim 800 RON


Participa si tu la concurs de pe Facebook si pune mana pe unul din premiile de 200, 40 sau 20 RON!

Bafta tuturor!