Noul bonus de inregistrare te asteapta la Winmasters

Pe 18 ianuarie, casa de pariuri Winmasters (click aici pentru recenzie) a venit pe piata online cu un nou bonus de inregistrare, conditiile de rulaj fiind mai bune decat la precedentul bonus. Ba chiar, dupa cum chiar aceasta se lauda, aceste conditii sunt cele mai bune dintre cele ale tuturor caselor de pariuri.

Noul bonus de inregistrare te asteapta la Winmasters, acesta fiind de 100% pana la 300 RON, bonus revendicat in urma primei efectuari a unei depuneri la aceasta casa pariuri online. Pentru a-l primi, trebuie sa depui minim 40 RON folosind codul ‘’BONUS300RO’’ in sectiunea solduri si transferuri. Oferta este valabila pana pe 31 decembrie 2017 si se adreseaza doar celor cu tara de resedinta Romania.
 

thumb_588394188822c_1485018136.png

Pentru a fi eligibil la bonusul de 300 RON trebuie sa efectuezi primul depozit la Winmasters in maxim 14 zile de la creditarea contului. Oferta este valabila pentru cei care s-au inregistrat dupa data de 18 ianuarie, ora 15:00. Depunerea plus bonusul trebuie rulate de 5 ori pe cote minime de 1.65 daca biletul este simplu si pe 1.35 daca acesta este multiplu. Spre exemplu, daca depuneti 200 RON veti primi un bonus de 100% (200 RON), rulajul trebuind sa fie de 2 000 RON (400*5). Daca alegeti sa pariati un singur eveniment, cota minima a acestuia trebuie sa fie 1.35 pentru a conta la rulaj, iar daca doriti sa plasati mai multe selectii pe bilet trebuie ca fiecare dintre acestea sa aiba cota minima 1.35. Tipurile de pariu Handicap si Forecast/Tricast nu vor fi luate in considerare pentru rulaj. De asemenea, nici pariurile sistem, dar nici pariurile simple sau biletele multiple care contin meciuri cu marja 0% nu sunt luate in considerare pentru calculul rulajului.
 
Atentie, fiecare pariu va avea o contributie de 50% la rulaj. Astfel, pentru un bonus de 300 RON, contributia maxima a oricarui pariu la conditiile de rulaj este de 150 RON. Calculul rulajului se face din momentul in care suma bonusului v-a fost creditata in cont. Ca in cazul oricarui bonus, orice suma retrasa inaintea finalizarii conditiilor de rulaj duce la anularea acestuia, dar si a castigurilor aferente. Cerintele de rulaj vor expira in 60 de zile de la creditarea bonuslui. Daca acestea nu au fost indeplinite in termenul stabilit, atat bonusul, cat si castigurile rezultate din acesta vor fi anulate. Tineti cont ca nu puteti avea mai mult de un bonus activ pentru Pariuri sportive.
 

Pariaza pe transferurile din Liga 1


Chiar daca Liga 1 este in pauza de iarna, asta nu inseamna ca nu mai putem plasa pariuri pe aceasta competitie.
 
In acest sens casa online Winmasters ne-a pregatit o surpriza, determinandu-ne sa ne dam cu parerea in privinta transferurilor efectuate pana la finele acestui campionat. Este adevarat, vorbim de 4 pariuri, insa trebuie sa apreciem ca Winmasters este singura casa de pariuri care ofera astfel de optiuni. Primul pariu, afisat mai mult pentru a ne descreti fruntile, ne propune sa alegem ca Marius Sumudica sa devina antrenorul Stelei pana pe 30 iunie 2017. Cota pentru ca acest miracol sa se intample este 501.0. Nici al doilea pariu nu este cu mult mai realist, aici putand paria pe faptul ca Reghecampf sa paraseasca Steaua pana pe 4 februarie 2017, cand se reia campionatul. Cota sa se intample  asta este 11.0, iar ca sa ramana la Steaua si in prima etapa dupa reluare este 1.02. Este adevarat, Reghecampf a avut ceva animozitati cu Gigi Becali, insa nimic grav. Sigur, nu spunem ca Reghecampf va ramane pana la incheierea campionatului, insa este destul de greu de crezut ca va pleca pana pe 4 februarie.
 
5883945c7d4ee_1485018204.png
 
Cota ca Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, sa paraseasca echipa pana pe 4 februarie este 6.5, iar ca sa nu o faca este 1.06. Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, i-a dat un ultimatum lui Andone pana la finele lunii trecute, dar, cum nu s-a intamplat nimic, este greu de crezut ca acesta va pleca in zilele ramase. In acest moment nimic nu anunta plecarea lui Andone de la Dinamo. Ultimul pariu special pe transferurile din Liga 1 vizeaza campioana Steaua, aici putand paria pe numarul de transferuri efectuate de gruparea ‘’ros-albastra’’ intre 17 ianuarie si 10 februarie. Cota ca in aceasta perioada sa aiba loc peste 4.5 transferuri este 2.1, iar ca numarul de transferuri sa fie mai mic de 4.5 este 1.61. In urma cu aproximativ 3 saptamani Gigi Becali declara ca nu vrea sa faca investitii majore deoarece nu stie ce se va intampla cu echipa. Cu toate acestea, dupa meciul pierdut ieri cu azerii de la Qarabag, patronul Stelei a specificat ca va lua un fundas central, dar si pe Budescu si poate pe Balasa. Astfel, opinam ca vor fi mai putin de 4.5 transferuri la Steaua pana pe 10 februarie. Asta, desigur, daca aceste transferuri  vizeaza, cum ar fi normal, doar jucatorii ce vin la echipa, nu si pe cei care pleaca.