Promotii sportive 26-28 septembrie

In acest mijloc de saptamana se va desfasura cea de-a doua etapa in Champions League, dintre meciurile tari amintindu-le pe cele dintre Dortmund si Real Madrid, PSG si Bayern Munchen sau Atletico Madrid si Chelsea. In Europa League FCSB doreste sa isi asigure in mare masura calificarea, cu o victorie acumuland maximum de puncte. Pentru a plasa pariuri mai linistit pe aceste meciuri, insa si pe altele, casele online ne prezinta cateva promotii.
 

1. Cota 10.0 pentru orice pariu din Champions League


Zilele cu meciuri atat de tari reprezinta un motiv excelent pentru casele online de a atrage noi clienti. Astfel, aceasta casa de pariuri pluseaza cu o promotie in care va oferi cota 10.0 oricarui pont din Champions League cu o cota minima de 1.2. Eligibili sunt doar clientii care isi vor crea cont pana miercuri seara introducand codul “COTA10” si care nu vor efectua primul depozit prin Skrill sau Neteller. Daca nu esti decis asupra pontului pe care urmeaza sa-l oferi poti consulta sectiunea “biletul zilei”.
 
 
Miza maxima a pariului este 50 RON. Daca acesta va fi castigator, vei fi platit cash conform cotelor reale de pe site, restul castigului urmand a-l primi sub forma de bonus. In cazul in care nu va fi castigator, vei primi dublul mizei inapoi, pana la 100 lei. Bonusul trebuie rulat in cel mult  7 zile de la creditare. In cazul unui pariu castigator, fa-o de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar in cazul unuia necastigator de 6 ori pe aceleasi cote minime. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu conteaza la rulaj.
 
Cum procedez?
 1. Deschide cont la aceasta casa de pariuri introducand codul COTA10
 2. Efectueaza o depunere prin orice metoda, in afara de Skrill si Neteller
 3. Plaseaza un pariu pre-live pe orice selectie din Champions League cu o cota minima de 1.2
 4. Vei obtine un castig de maxim 500 lei sau iti va fi rambursat dublul mizei
 

2. Cota 4.00 pentru Manchester City in fata lui Sahtior Donetsk


In mod teoretic Manchester City va avea o misiune usoara astazi pe teren propriu impotriva celor de la Sahtior Donetsk, astfel ca ar trebui sa profiti de cota 5.00 pentru victoria “cetatenilor”, cota pe care o ofera aceasta casa de pariuri. La aceasta sunt eligibili toti cei care isi vor crea cont la casa online introducand codul ZFBN53.
 
 
Miza maxima pentru cota marita este 50 lei. Astfel, in cazul in care Manchester City se va impune vei castiga maxim 200 lei, miza fiindu-ti rambursata imediat cash, in vreme ce profitul va fi creditat sub forma unui freebet in maxim 24 ore. Acesta trebuie rulat in cel mult 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria lui Manchester City, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Statistici favorabile pronosticului
 • Manchester City a marcat 5 goluri in fiecare din ultimele doua partide de pe teren propriu din Premier League, reusind sa nu primeasca vreunul
 • Manchester City a inscris 12 goluri in 3 din ultimele 4 partide pe propriul teren in Champions League
 • Sahtior a marcat un singur gol in ultimele 7 deplasari de Champions League
 
Cum procedez?
 1. Inregistreaza-te la casa de pariuri utilizand codul ZFBN53
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui Manchester City in fata lui Sahtior Donetsk
 3. Daca pariul este castigator vei primi maxim 200 lei
 4. Pariurile trebuie efectuate din piata Sportsbook

 
3. Barcelona are cota 5.00 la victorie


Chiar daca joaca in deplasare, Barcelona este mare favorita la a castiga jocul cu Sporting Lisabona. Prin urmare, nu ar trebui ratata cota 5.00 prezentata de aceasta casa online conform careia catalanii se vor impune. La aceasta sunt eligibili toti cei care isi vor crea cont la casa online introducand codul ZFBN54.
 
 
Miza maxima pentru cota marita este 50 lei. Astfel, in cazul in care Barcelona se va impune vei castiga maxim 250 lei, miza fiindu-ti rambursata cash, iar profitul fiind creditat sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat in cel mult 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2.Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Statistici favorabile pronosticului
 1. Sporting nu a obtinut nicio victorie in ultimele 3 meciuri de pe teren propriu din Champions League
 2. Barcelona a marcat minim doua goluri in precedentele 6 deplasari de La Liga
 3. In 2008 Barcelona a invins-o pe Sporting in deplasare cu 5-2
 

4. Asigurare de 40 RON la Dortmund – Real Madrid 


Derby-ul de azi, 26 septembrie, in Champions League va avea loc intre Dortmund si Real Madrid. Este greu de anticipat un pronostic, avand in vedere mai ales forma mai putin buna a “galacticilor”. La aceasta casa de pariuri poti miza mai linistit pe acest meci, in cazul unei pierderi miza fiindu-ti rambursata.
 
 
Mai precis, daca vei efectua cel putin un pariu live pe Dortmund vs Real Madrid, iar la finalul jocului vei avea pierderi nete de minim 40 lei, vei fi rambursat cu suma de 40 lei sub forma de freebet. Acesta poate fi  plasat pe orice pariu, in maxim 7 zile de la creditare.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide unul acum
 2. Pariaza live minim 40 lei pe meciul dintre Dortmund si Real Madrid
 3. Daca vei avea o pierdere de minim 40 lei la sfarsitul jocului, vei primi o rambursare de 40 lei sub forma de freebet
 4. Freebetul trebuie pariat in maxim 7 zile de la creditare
 

5. Obtine 3 freebeturi in cupele europene 


In vederea partidelor din aceste zile in cupele europene, aceasta casa de pariuri iti ofera posibilitatea de a castiga trei freebeturi a cate 50 lei. Pentru asta nu trebuie decat sa te inscrii la promotie si sa plasezi minim 7 pariuri, live sau pre-live, din etapa a doua a grupelor Champions League si/sau Europa League.
 
 
Fiecare pariu trebuie sa aiba o miza de cel putin 50 lei si o cota minima de 1.6, partidele trebuind sa fie distincte. Freebeturile se vor acorda in cel mult 48 ore de la incheierea promotiei, indiferent de rezultatul pariurilor tale. Fiecare trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide unul acum
 2. Plaseaza minim 7 pariuri conform cerintelor pe meciurile din Champions League si/sau Europa League
 3. Indiferent de rezultatul lor, vei intra in posesia a 3 freebeturi de cate 50 lei
 

6. Cota 6.00 pentru victoria lui FCSB


Joi FCSB va disputa un meci important in Europa League, cu o victorie fiind ca si calificata in saisprezecimi. Cu aceasta ocazie, casa de pariuri cea mai apreciata de catre romani ofera cota 6.00 pentru victoria celor de la FCSB in deplasarea cu Lugano. Eligibili la promotie sunt romanii care isi creeaza cont la casa de pariuri utilizand codul “COTE-MARITE”. Miza este una fixa si anume 30 lei. Daca FCSB se va impune vei castiga 150 lei cash, fara conditii de rulaj. Daca nu se va impune vei primi miza inapoi.
 
 
Cum procedez?
 1. Deschide cont la aceasta casa de pariuri utilizand codul COTE-MARITE
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria FCSB in meciul cu Lugano
 3. Daca FCSB castiga vei primi 150 lei cash, iar daca nu miza iti va fi rambursata