Promotii sport 15-17 august

Speram ca FCSB si Viitorul Constanta sa faca o figura cat mai frumoasa in prima mansa a play-offului Champions League, respectiv Europa League. Totodata, Simona Halep va ataca din nou pozitia de lider mondial in turneul de la Cincinatti.
 

1. Asigurare de 200 RON pentru victoria lui FCSB


Duelul dintre Sporting Lisabona si FCSB este de departe cel mai dezechilibrat al zilei in Champions League. Evident, formatia portugheza porneste mare favorita, insa diferenta de cote ni se pare cam exagerata, nu putini fiind cei care spera intr-o victorie a celor de la FCSB. Aceasta casa de pariuri ii motiveaza sa plaseze un pariu pe succesul formatiei noastre, rambursand miza, pana la 200 RON, daca FCSB nu va castiga.
 
thumb_5992b17d50b0b_1502785917.png
 
Pentru ca asta sa se intample trebuie sa pariezi minim 50 lei pe victoria celor de la FCSB. Pariul trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet. In cazul in care vei miza 200 lei pe succesul echipei lui Nicolae Dica, iar aceasta se va impune vei castiga nu mai putin de 2 600 lei. Daca Sporting va castiga sau va remiza vei fi rambursat cu 200 lei.
 
Rambursarea va fi creditata in maxim 48 ore de la incheierea meciului sub forma de bonus. Acesta trebuie rulat in termen de 7 zile de 6 ori pe o cota minima de 1.6. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai si cele simple tip Handicap si Under/Over nu se vor  lua in calcul la promotie.
 
Cum procedez?
 • Daca nu ai cont deschide-ti unul aici
 • Inscrie-te la promotie de pe pagina acesteia
 • Plaseaza un pariu pre-live de minim 50 lei pe succesul lui FCSB
 • Daca FCSB nu invinge ti se va rambursa intreaga suma, in limita a 200 lei, sub forma de bonus
 

2. Pariu fara risc la Sporting vs FCSB


In vederea duelului de diseara dintre Sporting Lisabona si FCSB aceasta casa de pariuri iti ofera un pariu fara risc sub forma de freebet. Astfel, daca primul pariu live pe acest meci este necastigator, vei primi inapoi miza pana la 40 lei. Miza minima este 4 lei.
 
thumb_5992b1945fc72_1502785940.png
 
Doar primul pariu live plasat pe bani reali pe acest meci este eligibil pentru promotie. Freebetul va sosi in maxim 48 ore de la incheierea meciului, putand fi folosit pe orice eveniment sportiv, la orice cota, in termen de 7 zile.
 
Cum procedez?
 • Daca nu ai cont deschide-ti unul aici
 • Plaseaza un pariu live pe Sporting – FCSB de minim 4 lei si maxim 40 lei
 • In cazul in care pariul este necastigator vei primi un freebet de 100% pana la 40 lei
 

3. Obtine un freebet de 50 lei in play-offul cupelor europene


Aceasta casa de pariuri vine cu o promotie in care iti ofera un freebet in valoare de 50 lei indiferent de rezultatul pariurilor. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi butonul “Particip” din pagina promotiei, dupa care sa  plasezi minim 5 pariuri live sau pre-live, insa singure pe bilet, pe meciurile din Champions League si/sau Europa League de la jumatatea acestei saptamani. Doar clientii din Romania sunt eligibili la promotie. Daca nu esti convins de ponturile pe care vrei sa le joci, poti consulta sectiunea “biletul zilei”.
 
thumb_5992b1acdfb9a_1502785964.png

Miza minima a fiecarui pariu este 20 lei, iar cota minima 1.75. Pariurile pe marketurile Handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu sunt eligibile pentru promotie. Freebetul il vei primi in maxim 72 ore de la incheierea meciurilor din Europa League, putand fi plasat pe orice eveniment sportiv pre-live, la o cota minima de  1.75. Castigul maxim provenit din utilizarea freebetului este de 400 lei.
 
Cum procedez?
 • Daca nu ai cont deschide-ti unul acum
 • Opteaza pentru promotie din pagina acesteia
 • Plaseaza 5 pariuri pe meciurile din acest mijloc de saptamana in cupele europene
 • Primesti un freebet indiferent de rezultatul partidelor
 

4. Castiga doua freebeturi de 50 RON la turneul de la Cincinatti


Dupa turneul masculin de la Cincinatti Rafael Nadal va fi noul lider ATP. Vom vedea daca si in circuitul WTA se va intampla acelasi lucru, cea mai in masura sa faca asta fiind Simona Halep.
 
Acest lucru, la care se adauga faptul ca aici vor participa cei mai buni jucatori ai lumii, va prezenta cu siguranta un interes crescut in randul pariorilor romani. Drept urmare, aceasta casa de pariuri doreste sa ne recompenseze cu doua freebeturi in valoare de 50 lei fiecare.
 
thumb_5992b1c454aa3_1502785988.png

Trebuie doar sa plasezi minim 5 pariuri, live sau pre-live, insa singure pe bilet, de pe turneul de simplu masculin si/sau feminin, pana pe 20 august. Miza minima este 50 lei, iar cota minima 1.5. Apoi vei intra in posesia freebeturilor de 50 lei fiecare indiferent de rezultatul pariurilor plasate. Freebeturile vor fi creditate in maxim 48 ore de la incheierea promotiei, putand fi pariate pe orice eveniment sportiv cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in cel mult 7 zile de la creditarea freebetului.
 
Cum procedez?
 • Daca nu ai cont deschide-ti unul acum
 • Inscrie-te la promotie din pagina acesteia
 • Plaseaza minim 5 pariuri conform conditiilor pe turneele de simplu masculin si/sau feminin de la Cincinatti
 • Indiferent de rezultatul pariurilor vei primi ceele doua freebeturi