Promotii si cote marite 14 – 17 ianuarie 2017

Pe langa promotiile obisnuite, care vizeaza meciuri din diverse campionate, anumite case de pariuri ne propun cateva pentru cele doua competitii majore care stau sa inceapa. Este vorba de Cupa Africii  si Australian Open.


1. Castiga un freebet de 100 RON pariind pe Australian Open


Vom incepe cu promotiile pentru evenimentul cel mai important si anume Australian Open. O casa de pariuri online la care putem gasi o astfel de oferta este Netbet. Aici vom primi un freebet in valoare de 100 lei daca vom plasa pariuri simple in valoare de minim 50 lei pre-live si/sau live pe cel putin 5 meciuri de simplu masculin si/sau feminin pana pe 23 ianuarie. In cazul pariurilor pre-live poti plasa pariuri doar pe rezultatul final (1 sau 2), in vreme ce in ceea ce priveste pariurile live poti alege orice selectie.  
 
 
Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, Netbet te rasplateste cu un freebet in valoare de 100 RON, pe care il poti folosi pentru a paria o singura data (pariu simplu sau bilet multiplu) pe unul din meciurile de la Australian Open din perioada 25 – 29 ianuarie. Cota minima a evenimentului pentru care este utilizat freebetul trebuie sa fie 2.00. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Doar jucatorii cu tara de rezidenta Romania sunt eligibili pentru aceasta promotie.
 

2. Pariurile pierdute iti asigura un freebet


O alta casa de pariuri care ofera o promotie pentru Australian Open este Fortuna. Pentru a participa la aceasta trebuie sa plasezi pariuri, simple sau cu mai multe selectii pe bilet, live si/sau pre-live, insa toate aceste selectii trebuie sa fie din cadrul turneului de Grand Slam. Promotia se desfasoara de pe 16 pana pe 29 ianuarie. Astfel, la fiecare 4 pariuri/bilete pierdute vei primi un freebet de 25% din valoarea acestora. Freebetul maxim acordat este 50 RON, acesta putand fi folosit doar pe pariuri cu o cota maxima de 8.00. De asemenea, freebetul primit se poate imparti in mai multe pariuri, poate fi folosit doar pentru meciuri de la Australian Open si expira in 7 zile de la creditare.
 
 

3. Obtine un freebet de 100 RON la Cupa Africii


Singura promotie pentru Cupa Africii vine de la casa de pariuri Netbet, care ofera un freebet de 100 RON. Pentru a fi eligibil la obtinerea acestuia trebuie sa plasezi live minim 50 lei pe cel putin 4 meciuri distincte singure pe bilet in fiecare din urmatoarele perioade: 14-17 ianuarie, 18-21 ianuarie si 22-25 ianuarie. Asadar in total ar trebui sa pariezi pe minim 12 meciuri, suma cumulata fiind 600 RON.
 

Freebetul il vei primi dupa incheierea celei de-a treia perioade, indiferent de rezultatele celor 12 pariuri, trebuind sa il folosesti pentru a plasa un pariu tot de la Cupa Africii, alegand dintre cele 8 meciuri din sferturi, semifinale, finala mica si finala mare. Freebetul trebuie pariat pe o cota minima de 2.00 sau, in cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in maxim 7 zile de la primirea freebetului.
 

4. Rambursare in valoare de 100 RON


Ramanem la casa de pariuri Netbet pentru a prezenta o promotie pentru La Liga, care iti ofera o rambursare. Pentru a fi eligibil la aceasta trebuie sa plasezi un pariu de minim 50 lei, pre-live sau live, pe fiecare din urmatoarele 3 partide: Atletico Madrid – Betis Sevilla, La Coruna – Villarreal si Sevilla – Real Madrid. Cota minima a pariurilor este 1.5, in cadrul celor live putand plasa orice fel de selectie, iar pe cele pre-live putand miza doar pe rezultatul final (1, X sau 2).
 

Daca vreun pariu este pierzator, vei primi sub forma de bonus suma mizata sau, in cazul mai multor pariuri pierzatoare, sumele mizate. Bonusul maxim este 100 RON. Bonusul va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea meciurilor si este valabil timp de 7 zile, trebuind stabilit in acest timp. Acesta trebuie rulat de 6 ori pe o cota minima de 1.6. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6.
 

5. Cote marite la derby-ul din Premier League


Ultima dintre cele 5 promotii pentru acest weekend vine de la casa de pariuri Betfair si se refera la partida de Premier League dintre Manchester United si Liverpool. Gazdele au cota 8.00 la victorie, iar ‘’cormoranii’’ cota 10.0, pentru a beneficia de acestea trebuind sa va inregistrati la Betfair utilizand codul ZSKM89. Maxim 50 lei se califica la aceasta promotie, restul sumei plasate calculandu-se la cota normala a echipei alese.
 

In cazul in care pariul nu va fi castigator, miza ti se va rambursa, pana la 50 RON. Bonusul/rambursarea trebuie rulate o singura data la o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Bonusul este valabil timp de 90 zile. Atat pariul pe victoria uneia dintre cele doua echipe, cat si rulajul trebuie efectuate in piata Sportsbook.
 

6. Pariuri speciale 


Casa de pariuri Unibet ne ofera 3 cote marite pentru castigatoarele celor doua competitii importante care vor incepe in acest weekend. Astfel, cota pentru ca favorita Coasta de Fildes sa castige Cupa Africii este 5.5, iar cotele pentru ca Andy Murray si Serena Williams sa se impuna la Australian Open sunt 3.00, respectiv 4.00. In schimb, casa de pariuri Betano ofera cote speciale atat pentru Simona Halep, cat si pentru alti jucatori din circuitele ATP si WTA, cote referitoare la Australian Open. Printre cotele care o vizeaza pe Simona, putem plasa pe faptul ca va castiga turneul, ca va ajunge in finala, putand numi chiar si adversara din ultimul act sau ca va avea un parcurs mai bun decat Agnieszka Radwanska. De asemenea, putem plasa pariuri pe media numarului total de asi, de duble greseli sau a breakurilor din turneu.
 
Cote speciale intalnim si la casele de pariuri 888sport si Fortuna. Noua  pariuri speciale ni se ofera la Fortuna, pentru ca unul sa fie castigator trebuind ca toate cele 3, 4 sau chiar 5 echipe din respectiva selectie sa se impuna. Cota cea mai mica este 7.5 si va fi ‘’verde’’ daca Atletico Madrid, Bilbao, Barcelona si La Coruna vor invinge. Daca Atletico Madrid, Barcelona si Bilbao au meciuri relativ usoare, La Coruna o va intalnii pe teren propriu pe Villarreal, fiind greu de crezut ca va obtine victoria. Toate celelalte cote propuse de Fortuna depasesc valoarea 10.0, avand sanse minime de reusita.
 
La casa online 888sport avem nu mai putin de 12 multiple imbunatatite si 16 pariuri speciale, toate pentru acest weekend. Toate pariurile speciale se refera la echipe Premier League sau Championship, cota cea mai mica fiind 2.3, spunand ca Tottenham o va invinge pe West Bromwich pe teren propriu, iar Harry Kane va marca, lucru destul de probabil, avand in vedere mai ales forma lui Kane. Alt pariu special interesant ni se pare cel conform caruia Manchester City o va invinge in deplasare pe Everton, iar Aguero va marca. In ceea ce priveste multiplele imbunatatite, cota cea mai mica este 3.00 si va fi castigatoare daca Inter, PSG si Atletico Madrid se vor impune, lucru destul de probabil. O alta multipla care ne atrage atentia este cea conform careia Tottenham, Arsenal si Chelsea vor invinge.