Promotii Romania vs Armenia preliminarii CM

Nationala de fotbal a Romaniei trebuie sa castige toate cele 4 etape ramase in grupa de calificare la Campionatul Mondial pentru a avea o sansa la baraj. Prima provocare va veni in aceasta seara, cand va primi vizita Armeniei. In vederea acestei partide casele de pariuri prezinta cateva promotii interesante, in special pentru atragerea de noi clienti.
 

1. Cota 10.0 pentru succesul Romaniei


O promotie care ne atrage atentia vine de la aceasta casa de pariuri, ce ofera cota 10.0 pentru o victorie a Romaniei in fata Armeniei.  Eligibili la promotie sunt toti cei care nu au cont la casa de pariuri si se vor inregistra utilizand codul bonus “ROMANIA”. Daca vei efectua primul depozit prin Skrill sau Neteller nu vei fi eligibil la promotie.
 
 
Dupa ce te-ai inregistrat cu acest cod, primul pariu pe care il vei efectua la aceasta casa trebuie sa fie cel conform caruia Romania se va impune. Miza maxima pentru aceasta cota marita este 40 lei, pariul trebuind sa fie pre-live. Daca Romania se va impune, vei primi in bani cash castigul corespunzator cotei normale de pe site, iar restul il vei primi sub forma de bonus. In cazul in care nu va fi castigator vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei, tot sub forma de bonus.
 
Daca pariul este castigator, bonusul trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar daca nu este castigator de 6 ori pe cote minime de 1.6. In cazul in care preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Rulajul trebuie efectuat in maxim 7 zile de la creditarea bonusului.
 
Statistici favorabile pronosticului
 • In meciul din Armenia de anul trecut Romania a castigat cu 5-0
 • Armenia nu a castigat niciun punct in cele 3 deplasari din preliminarii
 
Cum procedez?
 1. Inregistreaza-te la aceasta casa de pariuri folosind codul  ROMANIA
 2. Primul pariu trebuie plasat pre-live pe victoria Romaniei
 3. In cazul unui pariu castigator vei primi cash castigul pentru cota de pe site si sub forma de bonus cel ca urmare a cotei marite
 4. Daca Romania nu va castiga ti se va rambursa dublul mizei, in limita a 80 RON
 

2. Cota 10.0 pentru o victorie a Romaniei


Aceasta casa de pariuri prezinta o promotie cu care nu ne-a mai delectat pana acum, bucurandu-ne sa vedem noi tipuri de promotii. Aceasta se  adreseaza doar clientilor noi care se inregistreaza prin butonul rosu de pe pagina promotiei, care poate fi gasita in linkurile de mai sus si de mai jos. Este vorba despre cota 10.0 ca Romania sa obtina toate cele 3 puncte diseara. Depunerea minima este 40 lei, cele prin Skrill si Neteller nefiind eligibile la promotie. Aceasta oferta o inlocuieste pe cea de bun-venit.
 
 
Pariul trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet. Miza maxima admisa pentru aceasta cota marita este 20 lei. In cazul in care nationala antrenata de Christoph Daum se va impune vei obtine un castig cash conform cotelor normale de pe site, restul urmand a-l primi sub forma de bonus in maxim 48 ore de la incheierea promotiei. Bonusul trebuie pariat de 5 ori pe cote minime de 1.5 in termen de 30 zile pentru a putea fi retras.
 
Cum procedez?
 1. Inscrie-te la casa de pariuri accesand butonul rosu “Inregistrare” din acest link
 2. Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Romaniei
 3. Daca aceasta va castiga vei primi in bani cash castigul conform cotei normale, restul primindu-l sub forma de bonus
 

3. Cota 5.00 pentru ca Romania sa castige


O victorie a Romaniei este foarte probabila diseara, chiar daca aceasta se afla intr-o forma destul de slaba.  Prin urmare, aceasta casa de pariuri prezinta cota 5.00 pentru un succes al selectionatei antrenate de Christoph Daum.  Eligibili la promotie sunt toti cei care isi vor crea cont pana la ora meciului (21:45) introducand codul ZFBN41.
 
 
Miza maxima care se ia in calcul pentru aceasta cota marita este 50 lei. Astfel, in cazul in care Romania se va impune vei castiga cel mult 250 lei. Miza iti va fi rambursata imediat sub forma de cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat intr-o perioada de 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Romaniei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Cum particip?
 1. Inscrie-te la casa de pariuri utilizand codul ZFBN41
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Romaniei in meciul cu Armenia
 3. In cazul in care Romania se va impune vei castiga maxim 250 lei
 

4. Castiga garantat la meciurile Romaniei 


Singura promotie in vederea acestei partide ce vizeaza atat utilizatorii noi, cat si pe cei vechi vine de la aceasta casa de pariuri. Pentru a fi eligibil la promotie nu trebuie sa efectuezi vreun depozit sau sa plasezi vreun pariu, ci doar sa introduci un cod pe site.
 
Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul Fortuna, de pe desktop sau de pe mobil, iar in pagina dedicata concursului, intitulata “Nationala’’ sa completezi cateva date. In cazul in care esti/ai fost la meci trebuie completat in casuta de pe pagina atat CNP-ul tau, cat si codul de pe biletul de intrare la meci. Daca urmaresti meciul la televizor (pe TVR 1), trebuie sa introduci CNP-ul si codul promotional care va aparea la un moment dat pe ecran in timpul meciului (NATIONALA).
 

Dupa completarea acestor date trebuie sa apesi butonul ‘’Inscrie-te”. In acest fel, vei beneficia la alegere de unul dintre cele 3 pachete speciale pentru suporteri. Este vorba despre pachetul Chiriches, pachetul Stanciu sau pachetul Andone. Daca vei alege pachetul Chiriches vei primi freebeturi in valoare totala de 200 lei. Pachetul Stanciu este valabil doar pentru pariuri plasate in agentiile offline Fortuna, dublandu-ti castigurile de pe bilete, pana la 200 lei. In cazul in care vei alege pachetul Andone vei beneficia de un freebet de 200 lei, dar si de un pariu fara risc in valoare de 300 lei, pachetul fiind valabil doar pentru utilizatorii inregistrati in perioada 23 august – 11 septembrie.
 
Pentru a activa pachetul Chiriches este necesar sa efectuezi o depunere si sa plasezi 10 pariuri a 20 lei fiecare la o cota minima de 1.5, dupa urmatoarea ora fixa inscrierii la concurs. Promotia este valabila pana in 11 septembrie. Freebetul este valabil timp de 7 zile din momentul acordarii, putand fi plasat pe mai multe pariuri/bilete.
 
In cazul in care optezi pentru pachetul Stanciu, fiecarui bilet din agentiile stradale Fortuna cu minim 5 evenimente pe bilet si cu o cota minima individuala de 1.1 i se dubleaza castigul, in limita a 200 lei. Promotia este valabila tot pana pe 11 septembrie.
 
Pentru a obtine premiul aferent pachetului Andone, in afara faptului ca trebuie sa fii utilizator nou inregistrat, este necesar sa efectuezi o depunere de minim 50 lei si maxim 300 lei. Pe langa bonusul de inregistrare, care consta intr-un pariu fara risc de maxim 300 lei, vei primi si un freebet care iti dubleaza suma depusa, in limita a 200 lei.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la aceasta casa de pariuri deschide unul acum
 2. Acceseaza sectiunea “NATIONALA” din  partea de sus a site-ului
 3. Introdu codul spus la TV in timpul meciului sau cel de pe biletul de intrare la meci (aflat in partea de jos) in casuta aferenta de pe site
 4. Alege pachetul pe care il doresti dintre cele doua (sau trei, dupa caz) disponibile