Promotii preliminarii Campionatul Mondial

In urmatoarea saptamana vor avea loc o multime de meciuri care conteaza pentru preliminariile CM, casele de pariuri profitand de aceasta ocazie pentru a oferi cateva promotii.
 
Una dintre cele mai interesante promotii preliminarii Campionatul Mondial vine de la casa de pariuri online 888sport, adresandu-se celor ce inca nu au cont. Daca te inregistrezi astazi la aceasta casa de pariuri, vei beneficia de cote mult marite in meciul dintre Italia si Spania pentru victoria ambelor echipe. Pentru a le obtine, la inregistrare nu este necesar sa introduceti un cod promotional.
 
Astfel, daca pentru victoria Italiei cota normala este 3.15, cea marita este 8.00. De cealalta parte, cota normala pentru victoria Spaniei este 2.67, cea marita fiind 8.00. Asadar, daca profiti la maxim de aceasta promotie, iar pariul va fi castigator, vei castiga 400 RON. Faptul ca te vei bucura de cotele marite nu inseamna ca nu vei mai primi bonusul de inregistrare, in valoare de maxim 1 000 RON.
 

Suma minima ce trebuie pariata pentru aceasta promotie este 5 RON, iar cea maxima 50 RON. Daca vei plasa mai mult de 50 RON, diferenta (X-50) va fi calculata la cote normale. Pariul trebuie sa fie singur pe bilet, eventualul bonus trebuind rulat de 10 ori la cote de minim 2.00. Doar primii 1 000 utilizatori ce se inregistreaza in acest interval sunt eligibili pentru promotie.

Daca nu ai inca un cont la casa de pariuri online 888sport, click aici, ia-ti bonusul de 1000 RON si beneficiezi in plus de cotele marite la meciul Italia-Spania!
 

Ce alta casa de pariuri mai ofera promotii preliminarii Campionatul Mondial?


Casa de pariuri Winmasters (vezi aici recenzia) ofera multe promotii preliminarii Campionatul Mondial, dintre care o remarcam pe cea conform careia putem avea un bonus de pana la 50% pe un bilet castigator, toate selectiile trebuind sa fie din preliminarii. Astfel, vei primi un bonus de 5% pentru un bilet cu 5 selectii castigatoare, insa doar daca miza minima a biletului este 10 RON, iar cota minima a fiecarei selectii este  1.35.
 

Procentajul bonusului va creste cu 5% pentru fiecare eveniment adaugat, astfel incat la un bilet cu minim 14 selectii te vei putea bucura de un bonus de 50%. Procentajul de bonus va fi raportat la profitul net, pentru a putea fi retras bonusul trebuind rulat o singura data pe cote minime de 1.8. Acum vine partea si mai interesanta si anume ca bonusul maxim cumulat este de 20 000 RON saptamanal. Astfel, in aceasta perioada aglomerata de 6 zile puteti obtine bonusuri  de sute, mii sau chiar zeci de mii de lei.

Nu este insa singura promotie din aceasta perioada a casei de pariuri Winmasters. Pentru fiecare din urmatoarele 5 zile in care vom avea calificari din zona europeana, aceasta va oferi cate o partida cu marja 0%. Asta inseamna ca daca vei plasa pariuri pe toate cele 3 rezultate finale (1 X 2) ale acelui meci, nu vei iesi in pierdere, insa nici pe profit. Asta, evident, daca vei ajusta mizele de asa maniera. Cu alte cuvinte, marja 0% elimina profitul casei de pariuri.
 
Pentru astazi, meciul care va avea marja 0% va fi Italia – Spania, cel de maine se va disputa intre Ungaria si Elvetia, cel de poimaine intre Armenia si Romania, cel de duminica intre Serbia si Austria, cel de luni intre Olanda si Franta, iar cel de marti intre Kazahstan si Romania.

Inregistreaza-te acum la Winmasters, revendica-ti bonusul de 1000 RON si bucura-te de preliminariile Campionatului Mondial cu aceste promotii fantastice!