Promotii pariuri sportive 22-24 iulie

Etapa secunda din Liga 1 genereaza noi promotii la casele de pariuri, liga interna nefiind insa singura competitie luata in vizor din acest punct de vedere.
 

5972cdc8c287e_1500696008.jpg
 

Liga 1 iti aduce un freebet garantat de 50 RON


Daca esti pasionat de campionatul intern atunci nu trebuie sa ratezi promotia casei de pariuri Netbet, care vizeaza etapa  a doua a competitiei. Aceasta iti ofera garantat un freebet in valoare de 50 lei, tot ce trebuie sa faci fiind sa plasezi 3 pariuri, live sau pre-live, pe meciuri diferite din aceasta etapa, fiecare avand miza minima de 50 lei si cota minima 1.5.
 
Te poti inscrie la promotie din pagina acesteia pana in noaptea de 25 iulie, ora 1:59. Indiferent de rezultatele pariurilor vei primi freebetul. Acesta va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea etapei, trebuind pariat si stabilit in termen de 7 zile. Orice eveniment sportiv cu o cota minima de 2.00 poate fi plasat cu freebetul. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Daca pariul este castigator, vei primi in cont doar profitul, nu si valoarea freebetului.
 

Castiga garantat un freebet  in fiecare  zi de Liga I


In prima runda a Ligii I casa de pariuri Winmasters ne promitea un freebet in fiecare zi a competitiei. Iata ca aceasta se tine de cuvant, oferind si acum o promotie pentru cel mai interesant meci al zilei. In urma acesteia vei primi un freebet in valoare de 15 lei. Ieri promotia a vizat meciul dintre ACS Poli si Steaua, astazi pe cel dintre CFR Cluj si Viitorul, meciul de maine luat in vizor fiind cel dintre Dinamo si Botosani, iar luni cel dintre Voluntari si Astra. Asta inseamna 4 freebeturi de 15 lei daca ai fi aplicat pentru toate promotiile.
 
Nu trebuie decat sa apesi butonul “Particip” aflat in pagina promotiei, dupa care sa plasezi un pariu pre-live pe respectiva partida, cota minima trebuind sa fie 1.75, iar miza minima 50 lei. Pariurile pe marketurile tip handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu sunt eligibile in vederea promotiei. Imediat ce ai plasat pariul ti se va acorda un freebet in valoare de 15 lei. Acesta trebuie pariat pe acelasi meci pe care ai mizat pre-live, la o cota minima de 2.00. Castigul  maxim de pe urma freebetului este 75 lei,  cu alte cuvinte cota maxima pe care poti paria fiind 6.00.

 
Cel mai tare turneu amical iti aduce 10 RON pentru fiecare gol


In aceste zile se desfasoara International Champions Cup,  turneu amical la care sunt prezente 17 echipe din cele 5 campionate de top ale Europei, turneul desfasurandu-se pe 3 continente. Competitia dureaza pana pe 27 aprilie, pana acum disputandu-se doar 4 meciuri, fiind programate inca 15. Daca vei plasa un pariu pe un meci din aceasta competitie, iar acesta va fi necastigator, casa de pariuri Netbet iti va credita un freebet in valoare de 10 lei pentru fiecare gol marcat in acea partida.
 
Suma totala a freebeturilor care poate fi castigata pe timpul competitiei este de 150 lei. Pariurile pot fi atat live,cat si pre-live, singure pe bilet. Doar primul pariu plasat pe un anumit meci, fie el castigator sau pierzator, va fi eligibil in vederea promotiei. Freebetul va fi creditat in contul tau in maxim 48 ore de la incheierea partidei respective. Spre exemplu, daca un pariu este necastigator, iar in acel meci s-au inscris 5 goluri (excluzand eventualurile penalty-uri) vei primi un freebet de 50 lei in maxim 48 ore de la fluierul final al partidei.
 
Freebetul trebuie pariat si stabilit in termen de 7 zile de la creditare, cota minima fiind 1.7. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.7.

Plaseaza pariuri pe cele mai tari meciuri amicale >>>
 

Noul sezon iti ofera un bonus de 40% la biletele castigatoare


Este sfarsitul lui iulie, tot mai multe campionate de fotbal din Europa si nu numai incepand sau urmand sa inceapa. Cu aceasta ocazie, casa de pariuri Fortuna vine cu o promotie de vara astfel incat tu sa castigi mai mult. Pe scurt, pentru fiecare bilet castigator cu minim 5 evenimente vei primi un bonus de 5% pana la 40%.
 
Evenimentele trebuie sa fie exclusiv din fotbal. Bonusul minim de 5% se va acorda unui bilet castigator cu 5 evenimente, acesta crescand cu 5% pentru fiecare eveniment in plus pe bilet, pentru ca, daca vei  avea 12 selectii castigatoare pe bilet, bonusul sa fie de 40%. Cota minima a fiecarei selectii este 1.3, iar miza minima este 4 lei.
 
In plasarea pariurilor pe fotbal  te poti inspira din sectiunea “biletul zilei”. Daca unul dintre evenimente primeste cota 1.00, iar biletul este castigator, contacteaza serviciul  de Asistenta Clienti pentru a te putea incadra la bonusul imediat inferior. Poti beneficia de aceasta promotie de cate ori vrei. Bonusul maxim care se acorda pe un bilet este de 10 000 lei.