Promotii oferite de casa de pariuri 888sport pentru Australian Open

Cu ocazia turneului de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, casa de pariuri 888sport propune nu una, ci doua promotii legate de acest eveniment.
 

1. Dubleaza-ti castigurile la Australian Open


Prima se adreseaza jucatorilor care s-au inregistrat la aceasta casa pariuri online in ultimele 90 zile, dublandu-ti  miza primului pariu plasat la Australian Open, daca acesta este castigator. Este luat in considerare doar primul pariu de la aceasta competitie, indiferent de pe ce tablou este vorba (simplu, dublu, masculin, feminin).
 
 
Castigurile suplimentare vor fi primite sub forma unui freebet, valoarea sa maxima fiind de 50 RON, chiar daca este mai mare castigul propriu-zis. Spre exemplu, daca ai plasat un pariu de 10 lei pe o cota de 4.00 si acesta a fost castigator, ti se vor credita 40 lei bani reali, dar si 40 lei sub forma de freebet.  La promotie sunt eligibile doar pariurile singure pe bilet. Castigurile suplimentare (freebetul) vor fi adaugate in cont in maxim 72 ore de la incheierea pariului.
 

2. Castiga bani extra in fiecare zi cu Australian Open


Pentru cea de-a doua oferta a casei de pariuri 888sport sunt eligibili toti utilizatorii, nu doar cei care si-au facut cont in ultimele 90 zile. Pentru a participa la promotie trebuie sa optezi pentru ea, inscrierea putand fi facuta in categoria Promotii -> Toate promotiile -> Bani extra in fiecare zi. Apoi trebuie doar sa pariezi intr-o singura zi minim 120 lei pe meciurile de la Grand Slam. Pentru fiecare zi in care vei face asta vei primi 24 lei sub forma de freebet la pariuri sportive si freeplay la cazino.
 

Promotia este valabila pe intreaga durata a competitiei, pentru a fi considerate unice pariurile trebuind plasate la cote de minim 2.00. Daca vei plasa un bilet multiplu, minim un eveniment trebuie sa fie de la Australian Open, iar fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Ziua urmatoare plasarii acestor pariuri in valoare minima de 120 lei vei primi un freebet de 12 lei la pariuri sportive si freeplay in valoare de 12 lei la cazino. Acestea sunt valide timp de 7 zile de la creditare.