Promotii fotbal 25-27 noiembrie

Si in acest weekend casele de pariuri se intrec in promotii care mai de care mai tentante, la unele dintre ele eligibili fiind doar utilizatorii noi, pentru ca la celelalte promotii fotbal 25-27 noiembrie sa fie eligibili toti utilizatorii.


Cota excelenta ca ambele sa inscrie in derbyul din Premier League


Diseara, de la ora 19:30, pe Anfield se va disputa derby-ul dintre Liverpool si Chelsea, fiind foarte probabil ca ambele formatii sa marcheze. Drept urmare, aceasta casa de pariuri speculeaza situatia, oferind cota 10.0 ca atat Liverpool, cat si Chelsea sa inscrie. Eligibili la promotie sunt cei care se vor inregistra la casa online utilizand codul “COTA10”. Depozitele prin Skrill sau Netelller nu se califica insa. Miza maxima a pariului este 40 RON. Daca acesta va fi castigator, vei fi platit cash conform cotelor reale de pe site, restul castigului urmand a-l primi sub forma de bonus. In cazul in care nu va fi castigator, vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei, tot sub forma de bonus. Acesta trebuie rulat in cel mult 7 zile de la creditare. In cazul unui pariu castigator, rulajul este de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar in cazul unuia necastigator de 6 ori pe aceleasi cote minime. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai sau Handicap si Under/Over nu sunt eligibile la rulaj.


Statistici favorabile pronosticului


In ultimele 6 intalniri directe din Premier League au marcat ambele formatii.


Cum procedez?


1.     Inregistreaza-te la casa online utilizand codul “COTA10”

2.     Plaseaza un pariu pe faptul ca vor marca ambele formatii in meciul dintre Liverpool si Chelsea

3.     Daca pariul va fi castigator vei primi maxim 400 lei

4.     Daca nu va fi castigator vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei


Cota 7.00 pentru victoria FCSB


Duminica, incepand cu ora 20:45, FCSB va juca in deplasare cu Astra. Aceasta casa de pariuri anticipeaza ca multi pariori vor miza pe succesul FCSB, astfel oferind cota 7.00 pentru ca trupa antrenata de Nicolae Dica sa se impuna. Eligibili la promotie sunt utilizatorii care se inregistreaza pana la ora meciului folosind codul ZFBN82.Miza maxima pentru cota marita este 50 lei, ceea ce inseamna ca daca FCSB se va impune vei castiga cel mult 350 lei. Miza iti este rambursata cash, pentru ca profitul sa fie creditat sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria lui FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.


Statistici favorabile pronosticului


Astra nu a obtinut nicio victorie in precedentele 3 meciuri de pe teren propriu

FCSB s-a impus in intalnirea directa din deplasare de sezonul trecut


Cum procedez?


1.     Inregistreaza-te la casa de pariuri utilizand codul ZFBN82

2.     Plaseaza un pariu pre-live pe victoria FCSB in meciul cu Astra

3.     Daca pariul este castigator in cont vei primi maxim 350 lei

4.     Pariurile trebuie plasate din piata Sportsbook


Barcelona are cota 7.00 la victorie 


Duminica, incepand cu ora 21:45, Barcelona o va intalni in deplasare pe Valencia, ocupantele primelor doua pozitii din La Liga. Desi este un meci strans din punct de vedere al cotelor la victorie, cu siguranta multa lume va miza pe catalani. Astfel, la aceasta casa de pariuri gasim cota 7.00 pentru ca Barcelona sa se impuna.  Eligibili la promotie sunt utilizatorii care se inregistreaza pana la ora meciului folosindcodul ZFBN83. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei. Cu alte cuvinte, daca Barcelona se va impune vei castiga cel mult 350 lei. Miza iti este rambursata cash, pentru ca profitul sa fie creditat sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.


Statistici favorabile pronosticului


Barcelona vine dupa 4 victorii in La Liga, primind un singur gol


Cum procedez?


1.     Inregistreaza-te la casa de pariuri utilizand codul ZFBN83

2.     Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei in meciul cu Valencia

3.     Daca pariul este castigator in cont vei primi maxim 350 lei


In fiecare zi de Liga I esti recompensat cu un freebet


In aceasta runda de Liga I avem parte de meciuri interesante, mai ales din punct de vedere al clasamentului, precum Dinamo vs CSMS Iasi, Astra vs FCSB si CFR Cluj vs Sepsi. In vederea celor 3 meciuri aceasta casa de pariuri propune promotii in urma carora ai posibilitatea de a castiga un freebet. Astfel,, primul pas il reprezinta depunerea a minim 50 lei folosind codurile bonus LIGA12511 daca doresti sa pariezi pe meciul celor de la Dinamo si CSMS Iasi, LIGA12611 pentru plasarea unui pariu pe meciul dintre Astra si FCSB, respectiv LIGA12711 pentru un pariu pe meciul dintre CFR Cluj si Sepsi.  Dupa efectuarea cestei actiuni plaseaza un pariu pre-live pe meciul corespunzator codului folosit la depunere. Miza minima este 50 lei, iar cota minima 1.75. Pariurile pe Handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu se iau in calcul la promotie. Dupa efectuarea pariului pre-live vei primi un freebet de 15 lei pe care sa-l plasezi live pe acelasi meci. Freebeturile primite trebuie pariate la o cota minima de 2.00, castigul maxim fiind de 75 lei. 


Cum procedez?


1.     Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide unul aici

2.     Depune minim 50 lei introducand codul corespunzator meciului pe care vrei sa pariezi

3.     Mizeaza pre-live minim 50 lei la meciul/meciurile pentru care ai efectuat depozit

4.     Freebetul obtinut trebuie plasat live pe acelasi meci


Obtine doua freebeturi mizand pe campionatele din Europa


Multe meciuri tari se desfasoara in acest weekend in campionatele de top din Europa, insa si in Liga I. Aceasta casa de pariuri te imbie sa plasezi pariuri pe ligile tale favorite, prezentand o promotie in urma careia vei avea posibilitatea de a castiga doua freebeturi. Cu siguranta este una dintre cele maai ofertante promotii fotbal 25-27 noiembrie. Toti utilizatorii sunt eligibili la promotie. Fiecare dintre cele doua freebeturi are valoarea de 50 lei, pentru a le putea obtine trebuind sa plasezi minim 5 pariuri din La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A si/sau Liga I. Poti consulta “biletul zilei” daca esti indecis asupra pronosticurilor.Cota minima a fiecarui pariu trebuie sa fie 1.6, iar miza minima 50 lei. Freebeturile se vor acorda in maxim 48 ore de la incheierea promotiei, trebuind pariate in termen de 7 zile. Pariul trebuie sa aiba cota minima 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba o cota minima de 2.00.


Cum procedez?


1.     Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum

2.     Inscrie-te la promotie din pagina acesteia

3.     Plaseaza minim 5 pariuri pe cel putin unul dintre campionatele mentionate mai sus

4.     Indiferent de rezultate vei primi cele doua freebeturi