Promotii FCSB vs Hapoel Beer Sheva

Victoriile din Europa League par sa le fi dat aripi celor de la FCSB, care isi desfiinteaza adversarele pe plan intern. Avand o asemenea forma, este foarte probabil ca echipa antrenata de Nicolae Dica sa obtina calificarea in saisprezecimile Europa League dupa meciul cu Hapoel Beer Sheva, ce se disputa joi, incepand cu ora 22:05. Casele de pariuri profita si ele de forma celor de la FCSB, precum si de faptul ca aceasta partida va fi intens pariata, prezentand 4 promotii FCSB vs Hapoel Beer Sheva.

 

1. Cota 10.0 pentru un gol marcat de FCSB


In urma cu doua saptamani FCSB a marcat de doua ori in Israel, fiind greu de crezut ca pe teren propriu nu va reusi sa inscrie. Astfel, aceasta casa de pariuri prezinta o super-promotie la care sunt eligibili cei care isi vor crea cont utilizand codul FCSB. Daca ai efectuat acesti pasi vei putea paria la o cota de 10.0 pentru ca FCSB sa marcheze in meciul de joi seara. Retine ca depozitele prin Skrill si Neteller nu se califica la promotie.

 

 

Dupa inregistrarea cu acest cod plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca FCSB va marca. Miza maxima a pariului este 40 RON. Daca gazdele vor marca vei fi platit cash conform cotelor reale de pe site, restul castigului urmand a-l primi sub forma de bonus. In cazul in care pariul nu va fi castigator, vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei.

 

Bonusul trebuie rulat in cel mult 7 zile de la creditare. Incazul unui pariu castigator, rulajul trebuie efectuat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar daca acesta este necastigator de 6 ori pe aceleasi cote minime. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, Handicap si Under/Over nu sunt eligibile la rulaj, insa biletele multiple pot contine orice tip de pariu.

 

Statistici favorabile pronosticului

 • In ultimele 4 jocuri FCSB a marcat 20 goluri
 • FCSB are maximum de puncte in grupele Europa League
 • Hapoel Beer Sheva a primit gol in precedentele 8 partide, indiferent de competitie

 

Cum procedez?

 1. Inscrie-te la casa de pariuri folosind codul FCSB
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe faptul ca FCSB va marca (peste 0.5 goluri)
 3. Daca pariul va fi castigator vei fi platit cash conform cotelor reale de pe site, restul castigului urmand a-l primi sub forma de bonus
 4. Daca va fi necastigator, ti se va rambursa dublul mizei

 

2. Cota 7.00 pentru victorie FCSB


Echipa noastra pleaca favorita in acest duel, cota normala la victorie fiind 1.9. Aceasta casa de pariuri pluseaza insa, oferind cota 7.00 pentru victoria celor de la FCSB, eligibili la ea fiind cei ce isi vor crea cont introducand codul ZFBN71. Dupa inregistrare, plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria FCSB. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei.

 

 

Prin urmare, daca echipa lui Dica va invinge, vei castiga cel mult 350 lei, miza fiindu-ti rambursata imediat cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria gazdelor, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.

 

Statistici favorabile pronosticului

 • FCSB are 3 victorii in  grupele Europa League
 • FCSB nu a primit gol in ultimele 5 partide de pe teren propriu, indiferent de competitie, marcand 17
 • Hapoel a suferit 5 infrangeri in cele 7 deplasari din Europa League

 

Cum procedez?

 1. Inregistreaza-te la casa de pariuri folosind codul ZFBN71
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe faptul ca FCSB va invinge
 3. Daca pariul va fi castigator vei obtine maxim 350 lei

 

3. Banii inapoi daca pariul este necastigator


Dintre cele 4 promotii FCSB vs Hapoel Beer Sheva se remarca cea a acestei case de pariuri, care prezinta si ea una in care trebuie sa plasezi un pariu pre-live pe victoria FCSB. Diferenta fata de precedenta este ca la promotie sunt eligibili toti utilizatorii romani, fie ei vechi sau noi. In cazul in care pronosticul nu este castigator miza ti se va rambursa sub forma de bonus, in limita a 200 lei.

 

 

Miza minima a pariului este 50 lei. Pentru a participa la promotie nu uita sa te inscrii din pagina acesteia, inscriere valabila pana in noaptea de 3 noiembrie, ora 00:05. In cazul in care FCSB nu castiga bonusul va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea partidei. Acesta trebuie pariat de 6 ori la cote minime de 1.6. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele simple tip Handicap sau Under/Over nu se iau in calcul la rulaj.

 

Cum procedez?

 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te aici
 2. Inscrie-te la promotie din pagina acesteia
 3. Plaseaza un pariu de minim 50 lei pe victoria lui FCSB in partida cu Hapoel  Beer Sheva
 4. Daca FCSB nu castiga miza iti va fi rambursata, pana la 200 lei

 

4. Asigurare la pariurile live


Daca preferi pariurile live, promotia acestei case de pariuri conform careia vei fi rambursat daca pariurile tale plasate in timpul jocului FCSB vs Hapoel Beer Sheva ar putea sa ti se para tentanta. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi cel putin un pariu live pe meci cu o valoare totala de minim 40 lei. Daca la sfarsitul partidei vei avea o pierdere neta de cel putin 40 lei ti se va acorda un freebet de 40 lei. Acesta va fi disponibil timp de 7 zile din momentul creditarii. Eligibili la promotie sunt toti utilizatorii romani ai casei de pariuri.

Cum procedez?

 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide unul aici
 2. Plaseaza cel putin un pariu live pe meciul dintre FCSB si Hapoel Beer Sheva, totalizand minim 40 lei
 3. Daca vei avea o pierdere de cel putin 40 lei vei primi un freebet in valoare de 40 lei