Promotii Danemarca vs Romania 8 octombrie

Diseara Romania va incheia aceasta campanie de calificare de cosmar in preliminariile CM. Totusi, dupa venirea lui Cosmin Contra la nationala jocul “tricolorilor” a dat semne de imbunatatire, motiv pentru care un succes cu Danemarca nu este chiar imposibil. Oricum ar fi, ar trebui sa profitam de promotiile oferite de casele de pariuri in vederea acestei partide, promotii la care sunt eligibili toti utilizatorii si care nu vizeaza numai victoria Romaniei.

 
1. Castiga automat un premiu fara a plasa vreun pariu


De cand a devenit sponsorul echipei nationale, aceasta casa de pariuri a venit in fiecare etapa cu o promotie in urma careia ai putut castiga premii fara a fi nevoit sa plasezi vreun pariu, la fel facand si acum.
 
Trebuie doar sa intri pe site, iar in pagina dedicata concursului, intitulata “Nationala’’, sa completezi cateva date. In cazul in care ai fost la meci trebuie completat in casuta de pe pagina atat CNP-ul tau, cat si codul de pe biletul de intrare la meci. Daca urmaresti meciul la televizor, trebuie introdus CNP-ul si codul promotional care va aparea pe ecran in timpul meciului.
 
 
Dupa completarea acestor date trebuie sa apesi butonul ‘’Inscrie-te”. Astfel, vei beneficia la alegere de unul dintre cele 3 pachete speciale pentru suporteri. Este vorba despre pachetul Chiriches, pachetul Stanciu sau pachetul Andone. Daca vei alege pachetul Chiriches vei primi freebeturi in valoare totala de 200 lei. Pachetul Stanciu este valabil doar pentru pariuri plasate in agentiile offline Fortuna, dublandu-ti castigurile de pe bilete, pana la 200 lei. In cazul in care vei alege pachetul Andone vei beneficia de un freebet de 200 lei, dar si de un pariu fara risc in valoare de 300 lei, acest ultim pachet fiind valabil doar pentru utilizatorii inregistrati in perioada 28 septembrie – 15 octombrie.
 
Daca preferi pachetul Chiriches trebuie sa efectuezi o depunere intre 28 septembrie ssi 15 octombrie in contul online Fortuna si sa plasezi 10 pariuri a 20 lei, fiecare la o cota minima de 1.5, dupa urmatoarea ora fixa inscrierii la concurs. Freebetul este valabil timp de 7 zile din momentul acordarii.
 
In cazul in care optezi pentru pachetul Stanciu, fiecarui bilet din agentiile stradale Fortuna plasat in perioada 28 septembrie – 15 octombrie i se dubleaza castigul, in limita a 200 lei. Asta doar daca biletul cuprinde minim 5 evenimente, iar cota minima individuala este 1.1.
 
Pentru a obtine premiul aferent pachetului Andone, trebuie sa fii utilizator nou, inscris in intervalul precizat mai sus, dar si sa efectuezi o depunere de minim 50 lei si maxim 300 lei. Pe langa bonusul de inregistrare, care consta intr-un pariu fara risc de maxim 300 lei, vei primi si un freebet care iti dubleaza suma depusa, in limita a 200 lei.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la aceasta casa de pariuri deschide unul acum
 2. Acceseaza sectiunea “NATIONALA” din  partea de sus a site-ului
 3. Introdu codul spus la TV in timpul meciului sau cel de pe biletul de intrare la meci in casuta aferenta de pe site
 4. Alege pachetul pe care il doresti dintre cele disponibile pe site
 

2. Asigurare de 40 RON


Aceasta casa de pariuri vine cu o promotie care vizeaza pariurile live. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi minim un pariu live, pe meciul dintre Danemarca si Romania, in valoare totala de cel putin 40 lei. In cazul in care vei avea o pierdere neta (castiguri-pierderi) de minim 40 lei, vei primi un freebet in valoare de 40 lei.
 
 
Acesta va fi creditat a doua zi, fiind disponibil timp de 7 zile. Freebetul poate fi plasat pe orice pariu/bilet. In eventualitatea unui castig, valoarea freebetului nu se va credita in cont, ci doar profitul.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Pariuri live
 3. Mizeaza live minim 40 RON pe meciul dintre Danemarca si Romania
 4. Primesti un freebet de 40 RON daca la sfarsitul meciului vei avea o pierdere neta de minim 40 RON
 

3. Rambursare de 100 RON daca Romania nu castiga


Sigur, un meci pe teren propriu al Romaniei contra Kazahstanului nu poate fi luat drept etalon, insa acolo am observat o alta atitudine a echipei noastre, ceea ce ne da sperante la un rezultat bun diseara. Daca si tu crezi in victoria Romaniei impotriva Danemarcei, nu ar trebui sa ratezi promotia acestei case de pariuri, una care iti ramburseaza intreaga suma, pana la 100 lei, daca “tricolorii” nu vor invinge.
 
 
Trebuie doar sa te inscrii la promotie pana pe 9 octombrie, ora 1:59 si sa plasezi un pariu pre-live de minim 100 lei pe victoria Romaniei in partida cu Danemarca.  In cazul in care “tricolorii” nu reusesc victoria, miza iti va fi rambursata sub forma de freebet. Acesta va fi creditat in cel mult 48 ore de la incheierea partidei, trebuind pariat in termen de 7 zile pe o selectie cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Inscrie-te la promotie de pe pagina acesteia
 3. Plaseaza un pariu pre-live de minim 100 lei pe victoria Romaniei in meciul cu Danemarca
 4. Daca Romania nu va invinge vei fi rambursat cu 100 lei