Promotii Champions League 21-22 noiembrie

Mai avem doar doua etape pana vom afla toate echipele care vor avansa in optimile Ligii Campionilor, cu aceasta ocazie casele online oferind destule promotii Champions League 21-22 noiembrie, care se refera atat la clientii noi, cat si la cei existenti.


1. Cota 10.0 pentru minim 3 goluri in meciul lui Manchester City


Manchester City este deja calificata in optimile Champions League, asta neinsemnand insa ca nu va face spectacol in meciul de diseara de pe teren propriu cu Feyenoord. Aceasta casa de pariuri profita de oportunitate, oferind cota 10.0 pentru ca in meciul dintre Manchester City si Feyenoord sa se marcheze minim 3 goluri. Eligibili la oferta sunt cei care se vor inregistra la casa online utilizand codul “COTA10”. Depozitele prin Skrill sau Neteller nu se califica la promotie.Miza maxima a pariului este 40 RON. Daca acesta va fi castigator, vei fi platit cash conform cotelor reale de pe site, restul castigului urmand a-l primi sub forma de bonus. In cazul in care vor fi marcate cel mult doua goluri vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei, tot sub forma de bonus. Acesta trebuie rulat in cel mult 7 zile de la creditare. In cazul unui pariu castigator, trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar in cazul unuia necastigator de 6 ori pe aceleasi cote minime. Daca preferi biletele multiple, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai sau Handicap si Under/Over nu sunt eligibile la rulaj.


Statistici favorabile pronosticului

·         Trei din cele patru partide ale lui Manchester City in grupele Champions League au avut minim 3 goluri

·         Toate cele 4 meciuri ale lui Feyenoord au avut cel putin 3 reusite 


Cum procedez?

1.       Inregistreaza-te la casa online utilizand codul “COTA10”

2.       Plaseaza un pariu pe faptul ca vor fi marcate peste 2.5 goluri in meciul dintre Manchester City si Feyenoord

3.       Daca pontul va fi castigator vei primi maxim 400 lei

4.       Daca nu va fi castigator vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei


2. Real Madrid are cota 10.0 la victorie


In urma partidei de diseara Real Madrid se va califica in optimile Champions League, fiind greu de crezut ca nu va reusi victoria in fata modestei APOEL Nicosia, chiar daca va juca in Cipru. Cota madrilenilor la victorie este infima, insa aceasta casa de pariuri speculeaza situatia, oferind cota 10.0 pentru ca Real Madrid sa obtina toate cele 3 puncte. Cu siguranta aceasta este cea mai tentanta dintre cele 6 promotii Champions League 21-22 noiembrie. Eligibili la oferta sunt cei care se vor inregistra la casa online utilizand codul “COTA10”. Depozitele prin Skrill si Neteller nu se califica la promotie.Miza maxima a pariului este 40 RON. Daca acesta va fi castigator, vei fi platit cash conform cotelor reale de pe site, restul castigului urmand a-l primi sub forma de bonus. Daca Real Madrid nu se va impune vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei, tot sub forma de bonus. Acesta se va credita in maxim 48 ore de la incheierea meciului, trebuind rulat in cel mult 7 zile de la creditare. In cazul unui pariu castigator, trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar daca este necastigator de 6 ori pe aceleasi cote minime. In  cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai sau Handicap si Under/Over nu sunt eligibile la rulaj.


Statistici  favorabile pronosticului

·         In tur Real Madrid a invins cu 3-0 

·         APOEL Nicosia a obtinut doar doua puncte in grupe, ambele cu Dortmund 


Cum procedez?

1.       Inregistreaza-te la casa online utilizand codul “COTA10”

2.       Plaseaza un pariu pe faptul ca Real Madrid o va invinge pe APOEL Nicosia

3.       Daca pontul va fi castigator vei primi maxim 400 lei

4.       Daca nu va fi castigator vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei


3. Cota 4.00 la victorie pentru Real Madrid


Aceasta casa de pariuri pluseaza si ea cand vine vorba despre meciul de diseara dintre Real Madrid si APOEL Nicosia, prezentand cota 4.00 ca “galacticii” sa se impuna. Eligibili la promotie sunt utilizatorii care se inregistreaza pana la ora meciului folosind codul ZFBN79. Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live pe victoria celor de la Real Madrid in meciul cu APOEL Nicosia. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei, astfel ca daca Real Madrid se va impune vei castiga cel mult 200 lei. Miza iti este rambursata cash, pentru ca profitul sa fie creditat sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria “galacticilor”, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.


Cum procedez?

1.       Inregistreaza-te la casa de pariuri utilizand codul ZFBN79

2.       Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui Real Madrid in meciul cu APOEL Nicosia 

3.       Daca pariul este castigator in cont vei primi maxim 200 lei


4. Cota 9.00 pentru Barcelona sa o invinga pe Juventus


Maine seara Barcelona o va intalni in deplasare pe Juventus, cu minim un punct catalanii castigand grupa. Avand in vedere si rezultatul din tur, aceasta casa de pariuri propune cota 9.00 pentru victoria Barcelonei. Eligibili la promotie sunt utilizatorii care se inregistreaza pana la ora meciului folosind codul ZFBN79. Dupa aceea mizeaza pre-live pe victoria celor de la Barcelona in meciul cu Juventus.Miza maxima pentru cota marita este 50 lei. Astfel, in cazul in care Barcelona se va impune vei castiga cel mult 450 lei. Miza iti este rambursata cash, pentru ca profitul sa fie creditat sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria catalanilor, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.


Statistici favorabile pronosticului

·         Barcelona  a invins cu 3-0 in tur

·         Barcelona are 3 victorii si o remiza in grupele  Champions League


Cum procedez?

1.       Inregistreaza-te la casa de pariuri utilizand codul ZFBN80

2.       Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei in meciul cu Juventus 

3.       Daca pariul este castigator in cont vei primi maxim 450 lei

4.       Pariurile trebuie efectuate din piata Sportsbook


5. Primesti 10 RON pentru fiecare gol marcat in Champions League


Pentru jumatatea saptamanii aceasta casa de pariuri vine in intampinarea clientilor, fie ei noi sau deja existenti, cu un freebet de maxim 100 lei. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi minim 50 lei, live sau pre-live, pe meciuri distincte din aceasta etapa a Ligii Campionilor, pe o cota minima de 1.5, meciurile trebuind sa fie singure pe bilet. Pentru fiecare gol marcat in meciurile la care pariul tau nu a fost castigator vei primi un freebet de 10 lei, cel maxim fiind de 100 lei. Nu uita sa te inscrii la promotie pentru a fi eligibil.Freebetul va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea tuturor meciurilor de Champions League. Acesta trebuie pariat pe un eveniment cu o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in maxim 7 zile de la creditare.


Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te acum

2.       Inscrie-te la promotie

3.       Plaseaza un pariu conform cerintelor pe cel putin un meci din Liga Campionilor

4.       Pentru fiecare gol marcat in partidele in care pariul tau este necastigator vei primi un freebet de 10 lei 

5.       Freebetul maxim este de 100 lei


6. Obtine rotiri gratuite pentru fiecare gol din Champions League


Dintre aceste promotii Champions League 21-22 noiembrie una putin mai diferita vine de la aceasta casa de pariuri, care nu te recompenseaza cu vreun freebet sau bonus, ci cu rotiri gratuite. Mai precis, daca vei opta la promotie si vei paria un total de minim 60 lei pe meciurile din aceasta saptamana de Champions League, vei obtine o rotire gratuita la jocul de cazino Starburst pentru fiecare gol inscris marti si miercuri. Daca esti indecis ce meci/meciuri sa alegi, poti consulta biletul zilei, acolo tipsterii analizand cu minutiozitate meciurile. Pariurile pot fi atat live, cat si pre-live, dar si cele live plasate de pe un dispozitiv mobil sunt eligibile. Cota minima a unui pariu este 1.4. Rotirile le vei primi joi, la ora 20:00, vazandu-le imediat ce vei deschide jocul Starburst. Castigurile se vor acorda sub forma de bani bonus, acestea trebuind rulate de 25 ori. 


Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te aici

2.       Opteaza la promotie

3.       Plaseaza minim un pariu din Champions Legaue cu o valoare totala de cel putin 60 lei

4.       Pentru fiecare gol marcat vei primi o rotire gratuita la Starburst