Promotii Champions League 18-19 aprilie

La jumatatea acestei saptamani vom afla semifinalistele Champions League, cateva case pariuri online pregatindu-ne promotii care cu siguranta vor capta interesul.
 

Cote marite la victorie pentru Real Madrid si Bayern Munchen


Dupa ce in turul din urma cu o saptamana Real Madrid a invins-o pe Bayern Munchen cu 2-1, acum bavarezii sunt obligati sa inscrie de doua ori pentru a spera la calificare. Casa de pariuri 888sport ne tenteaza in a plasa pariuri pe victoria uneia dintre cele doua echipe in acest meci, oferind cota 3.6 pentru un succes al madrilenilor si 4.6 pentru unul al bavarezilor. Eligibili la promotie sunt toti cei ce nu au cont la 888sport si isi vor face pana astazi, 18 aprilie, la ora meciului.
 
 
Maxim 50 lei se vor inmulti cu aceasta cota marita, lucru care inseamna ca daca veti plasa un pariu pe succesul lui Real ati putea castiga maxim 180 lei, iar daca veti miza pe victoria oaspetilor ati putea lua 230 lei. Pentru a obtine cotele marite nu trebuie decat sa selectati butonul ‘’Cresterea profitului’’ (Profit Boost) aflat dedesubtul biletului de joc. Atentie, daca veti miza pe succesul uneia dintre cele doua imediat dupa inregistrare veti fi in continuare eligibili la bonusul de bun venit de pana la 1 000 lei. De asemenea, bonusul obtinut nu are nicio cerinta de rulaj, putand beneficia de cotele marite pentru diverse meciuri importante timp de 7 zile de la inregistrare.
 

Cote marite la victorie pentru Barcelona si Juventus


Acum o saptamana Juventus producea surpriza, invingand-o cu 3-0 pe Barcelona, fiind cu un pas in semifinalele Champions League. Acum la 888sport avem cota 11.0 ca aceasta sa castige din nou si cota 2.00 pentru ca Barcelona sa o faca. Eligibili la aceste cote sunt doar cei care isi fac cont pana maine, 19 aprilie, la ora meciului.
 
 
Maxim 50 lei se vor inmulti cu aceasta cota marita, lucru care inseamna ca daca veti plasa un pariu pre-live pe succesul Barcelonei ati putea castiga maxim 100 lei, iar daca veti miza pe victoria celor de la Juventus ati putea lua 550 lei. Pentru a obtine cotele marite nu trebuie decat sa selectati butonul ‘’Cresterea profitului’’ (Profit Boost) aflat dedesubtul biletului de joc. Bonusul obtinut nu are nicio cerinta de rulaj, putand beneficia de cotele marite pentru diverse meciuri importante timp de 7 zile de la inregistrare.
 
Inscrie-te acum la 888sport pentru a beneficia de cotele marite fara cerinte de rulaj >>>
 

Cota 4.00 pentru ca Juventus sa se califice


Este greu de crezut ca Barcelona va reusi sa intoarca scorul si cu Juventus la fel cum a facut-o in returul optimilor Champions League cu PSG. Amintim ca in urma cu o saptamana Juventus o invingea pe Barcelona cu 3-0. Astfel, este destul de tentanta cota 4.00 propusa de Betfair pentru o calificare a ‘’Batranei Doamne’’ in semifinalele competitiei. Cota marita se adreseaza celor care nu au cont la Betfair si isi vor face pana la startul partidei utilizand codul ZSKN58. De punctat ca utilizatorii care vor face asta nu vor fi eligibili la bonusul de bun venit de 50% pana la 450 lei.
 
 
Miza maxima este 50 lei, asta insemnand ca daca Juventus se va califica vei obtine maxim 200 lei. Miza se va rambursa cash, iar restul sub forma de freebet. Pariul trebuie plasat pe piata Sportsbook, pe optiunea ‘’Sa se califice (inclusiv prelungiri si penalty)’’. Tot in Sportsbook trebuie plasat si freebetul, acesta fiind valabil timp de 90 zile. Cota minima a freebetului este 1.2, in cazul unui pariu multiplu cel putin o cota trebuind sa aiba cota minima 1.2.