Promotii Champions League 14-15 martie

La mijlocul acestei saptamani vom afla ultimele sfert-finaliste ale Ligii Campionilor. Ca de obicei, casele de pariuri online ce ne-au obisnuit cu promotiii inaintea meciurilor importante sunt si acum prezente la apel.
 

Pariuri asigurate in Champions League


Meciurile din Liga Campionilor reprezinta un spectacol, pe care ar fi pacat sa nu-l savurezi doar pentru ca singura ta grija este ca pariul pe respectivul meci sa fie castigator. Asa s-a gandit si casa de pariuri Netbet cand a propus o asigurare de 200 lei pentru toate cele 4 meciuri din Champions League. Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la promotie este sa optezi si sa plasezi pariuri pe cel putin un meci din Champions League. Sectiunea ‘’biletul zilei’’ iti poate fi de mare ajutor in cazul in care esti indecis in privinta unui anumit pariu.
 

Miza minima a unui pariu este 100 lei, iar cota minima 1.5. Pentru toate pariurile pierdute (unul pentru fiecare meci) miza ti se va rambursa integral, pana la 200 lei. Asta inseamna ca vei avea miza rambursata pentru maxim doua pariuri. Eligibil este orice tip de pariu, atat pre-live, cat si live. Bonusul este valabil timp de 7 zile din momentul primirii, trebuind rulat de 6 ori pe cote minime de 1.6. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai si cele tip Handicap sau Under/Over nu sunt eligibile la rulaj.
 
Profita de aceasta super-promotie a casei de pariuri Netbet >>>
 

Cota 4.00 pentru calificarea celor de la Juventus


Dupa victoria din deplasare cu 2-0 asupra lui Porto, Juventus este ca si calificata in sferturile Ligii Campionilor. De aceea opinam ca promotia celor de la Betfair referitoare la calificarea campioanei Italiei este de nerefuzat. Aceasta ofera cota 4.00 pentru avansarea Juventusului in sferturi, eligibili pentru aceasta cota fiind toti cei care se vor inregistra la Betfair utilizand codul ZSKN30.
 

Miza maxima pentru care poti beneficia de cota marita este 50 lei. Daca Juventus se va califica miza o vei primi sub forma de cash, iar castigul sub forma de freebet.  Acesta trebuie rulat in maxim 90 zile o singura data, cota minima fiind 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pentru calificarea Juventusului, cat si cel in vederea rulajului trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 

Asigurare de 50 RON in Liga Campionilor


Casa de pariuri Unibet ne intampina si ea cu o promotie pentru meciurile de Liga Campionilor. Astfel, vei putea primi un pariu gratuit (freebet) in valoare de 50 lei daca vei opta pentru promotia care iti spune sa plasezi pre-live un bilet cu 4 selectii, toate din Liga Campionilor. Selectiile trebuie sa contina doar rezultatul final al meciurilor, miza minima a biletului fiind 50 lei. Pariul gratuit il vei obtine doar daca o singura selectie din cele 4 va fi necastigatoare. Acesta va fi creditat joi, pana la ora 20:00, putand fi pariat pe orice sport. Tine minte ca in cazul unui pariu castigator in cont va fi creditat doar profitul.
 
 

Meciurile din Champions League iti aduc un freebet de 100 lei


Promotii Champions League 14-15 martie avem si la casa de pariuri Winmasters, unde vom obtine garantat un freebet  in valoare de 100 lei daca vom urma pasii impusi de aceasta. Primul consta in depunerea a minim 100 lei folosind codul bonus ROCHL143, oferta fiind valabila pentru toti utilizatorii Winmasters. Apoi trebuie sa plasezi pariuri pre-live, singure pe bilet, pe toate cele 4 meciuri din Champions League din acest mijloc de saptamana, miza minima a unuia fiind 100 lei, iar cota minima 1.8.
 

Pariurile pe Handicap si DNB (miza rambursata pentru egal) nu se califica pentru promotie. De asemenea, nu pot participa nici cei care au un bonus activ. Freebetul in valoare de 100 lei poate fi folosit doar pentru a paria pe unul din meciurile de Europa League de joi. Acesta trebuie sa fie pre-live, singur pe bilet si la o cota minima de 2.00. Poate fi aleasa orice optiune, cu exceptia Handicap si DNB. Castigul maxim ce poate proveni din freebet este 400 lei.
 

Pariuri virtuale pentru meciurile de Champions League


Winmasters ne mai propune insa o oferta pentru Champions League si anume aceea de a paria pe meciuri virtuale. Aici nu conteaza atat de mult rezultatul final al unui meci real, cat numarul de goluri marcat de echipa propusa in acel meci virtual. Cu alte cuvinte, un astfel de meci este la fel ca unul real, doar ca nu poate fi jucat decat singur pe bilet.
 

In acest mijloc de saptamana putem paria pe 4 meciuri virtuale, fiecare avand 3 sau 4 optiuni. Este vorba despre rezultatul final si Over/Under 1.5 goluri, Over/Under 2.5 goluri, respectiv Over/Under 3.5 goluri. Pentru a exemplica, vom lua partida virtuala de acum 3 saptamani dintre Monaco si Atletico Madrid. Atunci Monaco era invinsa cu 3-5 de Manchester City, iar Atletico Madrid o invingea cu 4-2 pe Leverkusen. Astfel, rezultatul partidei virtuale  a fost 4-3 pentru formatia iberica, toate optiunile de Over fiind castigatoare in acest caz. Procedura se va repeta si in cazul celorlalte meciuri virtuale.