Promotii casa pariuri online Maxbet

UPDATE: Maxbet beneficiaza de promotii timp de 4 zile pe saptamana, promotii pe care le veti descoperi in acest articol.

Desi nu este promovata cat ar trebui in media, cu siguranta merita sa ai un cont la casa de pariuri online Maxbet.

In primul rand datorita bonusului de inregistrare, care este de 100% pana la 2 000 RON, bonus pe care il veti primi in urma primelor 3 depozite. Plus ca puteti beneficia in prealabil si de un bonus fara depozit in valoare de 50 RON, bonus ce are rolul de a va oferi sansa sa testati oferta. Apropo de oferta, ea este una destul de bogata, nu doar in ceea ce priveste pariurile pre-live, ci si pe cele live. Nu in ultimul rand, Maxbet propune 3 promotii destul de tentante pe site, pe care le vom enumera mai jos.
 

1. Mai multe pariuri pe bilet iti aduc castiguri mai mari


O prima promotie ne ofera sansa de a avea castiguri mai mari, castiguri care cresc direct proportional cu numarul selectiilor de pe bilet. Pentru a va califica la unul dintre bonusuri, trebuie sa plasati cel putin 3 selectii pre-live pe bilet, cota minima a fiecarei selectii trebuind sa fie 1.25. Daca biletul va fi castigator, veti primi un bonus conform grilei de mai jos, acesta incepand de la 5%, putand atinge chiar si valoarea de 100% din castig.
 
 
Trebuie sa stiti ca daca una dintre selectii este amanata sau anulata, bonusul se va lua in continuare in considerare, insa fara respectiva selectie. Suma maxima pe care o poate atinge bonusul este 40 000 RON. Aceasta promotie nu este compatibila cu altele de pe site. Puteti beneficia de ea oricand doriti si de cate ori doriti, neexistand vreo restrictie.
 

2. Jocurile virtuale iti aduc zilnic un pariu gratuit de 10 RON


O promotie care dureaza pana pe 31 ianuarie deocamdata, dar care ar putea fi prelungita consta in oferirea zilnic a unui pariu gratuit pe zi de 10 lei. Pentru a beneficia de aceasta trebuie sa plasezi minim 5 pariuri pe sporturile virtuale de cel putin 10 lei fiecare. Se califica pentru promotie sporturile care se regasesc in sectiunea ‘’Pariuri Virtuale’’ atat de pe desktop, cat si de pe mobil.
 
 
Doar primul pariu stabilit pe un eveniment va conta pentru aceasta promotie. Veti putea beneficia de un singur pariu gratuit pe zi. Acesta este valabil 24 ore de la acordare si va putea fi folosit doar pentru Jocuri Virtuale. Pariul gratuit va fi afisat in sectiunea ‘’Contul meu – Bonus’’. Pentru a il putea folosi trebuie sa introduceti suma in biletul de pariuri si sa bifati casuta specifica Pariurilor Gratuite. Miza pariurilor gratuite nu este inclusa intr-un eventual castig si nici nu fi returnata daca pariul va fi anulat.
 

3. Castiga 50 RON pariind de pe mobil


O a treia promotie a casei de pariuri online Maxbet, la fel de interesanta ca precedentele,  se refera la pariurile de pe mobil. Pur si simplu plaseaza 20 pariuri pe evenimente diferite de pe acest dispozitiv la cote minime de 1.85. Fiecare pariu trebuie sa aiba o miza minima de 10 lei, pariurile anulate si cele retrase prin optiunea CashOut nefiind luate in considerare.
 

Pariurile pot fi atat pre-meci, dar si live, doar prima selectie pe un anumit eveniment fiind luata in calcul pentru acordarea bonusului. Bonusul va fi creditat in maxim 24 ore de la stabilirea rezultatelor celor 20 selectii sub forma de pariu gratuit. Valoarea acestui pariu gratuit va fi egala cu 10% din suma celor 20 pariuri plasate, pana la 50 RON. Pariul gratuit este valabil timp de 7 zile, putand fi folosit pentru a plasa pariuri de pe telefonul mobil, cu o cota totala cuprinsa intre 1.85 si 9.00. Exista o limita de 4 pariuri gratuite pe durata unei luni calendaristice (1-30/31). Daca luna se termina, pariurile de calificare nu vor mai conta pentru acel bonus. Nu poti avea mai mult de un bonus activ in acelasi timp.