Promotii 8-13 august 2017

Real Madrid si Manchester United au sansa de a castiga in aceasta seara primul trofeu al sezonului 2017-2018. In ceea ce priveste tenisul masculin, turneul de la Montreal din aceasta saptamana poate schimba liderul, in vreme ce cel feminin de la Toronto o poate apropia din nou pe Simona Halep de visul ocuparii primului loc mondial.
 

1. Cota 7.00 pentru succesul lui Real Madrid in timp regulamentar 


Cu siguranta meciul de diseara din Supercupa Europei va determina multi jucatorii sa isi creeze cont la agentiile online. Astfel, aceasta casa de pariuri s-a gandit sa atraga cat mai multi clienti de partea sa oferind cota 7.00 pentru ca Real Madrid sa castige in timp regulamentar impotriva lui Manchester United. Eligibili la promotie sunt doar cei care se vor inregistra la aceasta casa utilizand codul ZFBN35. Cei care vor face asta nu vor fi eligibili pentru bonusul de bun-venit.
 
 
Dupa inregistrare tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu pe victoria in 90 minute a Realului in fata lui Manchester United. Pariul trebuie plasat pre-live si singur pe bilet, miza maxima la care se calculeaza cota marita fiind 40 lei. Daca Real Madrid se va impune in timp regulamentar vei castiga cel mult 280 lei. Astfel, miza iti va fi rambursata imediat sub forma de cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet.
 
Acesta trebuie rulat intr-o perioada de 30 zile pe o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria celor de la Real Madrid, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Cum procedez?
 1. Inregistreaza-te la aceasta casa utilizand codul ZFBN35
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria in 90 minute a lui Real Madrid
 3. Daca detinatoarea Champions League invinge, vei primi un freebet
 

2. Pariu rambursat daca Cristiano Ronaldo va marca


In urma cu 3 sezoane Cristiano Ronaldo inscria ambele goluri ale lui Real Madrid in succesul cu 2-0 contra Sevillei in Supercupa Europei. Daca o va face si diseara macar o data, aceasta casa de pariuri iti va rambursa miza in cazul unui pariu necastigator, pana la 200 lei.
 
 
Pariul plasat poate fi live sau pre-live, dar singur pe bilet, pe partida dintre Real Madrid si Manchester United, la o miza minima de 50 lei si cu o cota minima de 1.5. Daca pariul este necastigator, iar Cristiano Ronaldo a inscris in timpul regulamentar, miza iti va fi rambursata sub forma de bonus, in limita a 200 lei. In cazul in care portughezul nu va intra pe teren miza iti va fi rambursata daca Real Madrid va inscrie in prima repriza.
 
Bonusul se va credita in maxim 48 ore de la incheierea meciului si va fi valabil timp de 7 zile. Acesta trebuie pariat de 6 ori pe evenimente cu o cota minima de 1.6. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai sau cele singure pe bilet tip Handicap sau Under/Over nu vor conta la rulaj.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Inscrie-te la promotie de pe pagina acesteia
 3. Plaseaza un pariu cu o cota minima de 1.5 si o miza minima de 50 lei pe meciul dintre Real Madrid si Manchester United
 4. Daca pariul este necastigator miza iti va fi rambursata in cazul in care Cristiano Ronaldo va marca in timpul regulamentar sau daca portughezul nu va intra pe teren, iar Real Madrid va marca in prima repriza
 

3. Rambursarea biletelor la un singur eveniment pierdut


In urmatoarele 3 saptamani se vor desfasura turneele ATP de la Montreal, Cincinatti si Winston-Salem, respectiv cele WTA de la Toronto, Cincinatti si New Haven. Stim cat de frustrant este sa pierzi un bilet la pariuri pe un singur meci, aceasta casa de pariuri oferind o promotie ce ne va mai indulci putin amarul. Este vorba despre rambursarea a 20% din miza unui bilet cu selectii exclusive din turneele de tenis mentionate mai sus pierdut pe un singur eveniment.
 
Sursa foto: www.ebay.ie
 
Rambursarea este sub forma de freebet, valoarea sa nedepasind 50 lei. Promotia se adreseaza tuturor utilizatorilor ce au cont la casa de pariuri online si este valabila pana pe 27 august. Biletele trebuie sa contina fix 4 meciuri, miza minima sa fie 50 lei, iar cota minima a biletului 5.00. Pentru ca biletul sa beneficieze de rambursare, 3 evenimente trebuie sa fie castigatoare si unul pierdut. Evenimentele anulate sau la care s-a acordat cota 1.00 nu sunt luate in calcul.
 
Poti dispune de aceasta promotie de cate ori doresti in acest interval. In cazul in care plasezi acelasi eveniment pe mai multe bilete, doar primul se va lua in considerare in vederea promotiei. Freebetul trebuie utilizat in maxim 7 zile de la creditare pe o cota maxima de 8.00.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la aceasta casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Plaseaza bilete cu fix 4 selectii exclusiv din turneele ATP si WTA mentionate mai sus (pana pe 27 august)
 3. Cota minima totala a biletului trebuie sa fie 5.00, iar miza minima 50 lei
 4. Daca 3 selectii sunt castigatoare, iar una pierduta, vei primi un freebet de 50 lei
 

 
4. Obtine doua freebeturi de 50 RON pentru turneele de tenis din aceasta saptamana


Doua turnee majore se desfasoara in aceasta saptamana la tenis. Este vorba despre Openul Canadian atat la masculin, cat si la feminin. Aceasta casa de pariuri iti ofera nu unul, ci doua freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi minim 5 pariuri live sau pre-live, insa singure pe bilet si pe meciuri distincte, de la Openul Canadian, masculin si/sau feminin, cu o  miza minima individuala de 50 lei si o cota minima de 1.5.
 
 
Freebeturile vor fi creditate indiferent de rezultatul pariurilor in termen de 48 ore de la incheierea turneelor. Acestea trebuie pariate integral o singura data la o cota minima de 2.00 in maxim 7 zile. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Inscrie-te la promotie de pe pagina acesteia
 3. Plaseaza minim 5 pariuri cu o cota minima de 1.5 si o miza minima de 50 lei pe meciurile masculine si/sau feminine de la Openul Canadian din aceasta saptamana
 4. Indiferent de rezultate vei obtine doua freebeturi in valoare individuala de 50 lei