Promotii 7-9 martie 2017

La mijlocul acestei saptamani vom afla primele 4 sfert-finaliste ale Ligii Campionilor. Daca 3 dintre ele se cam stiu, va fi o lupta stransa miercuri intre Dortmund si Benfica. Evident, promotiile caselor de pariuri online nu puteau lipsi in vederea acestor meciuri, promotii care nu vizeaza insa doar fotbalul.
 

Asigurare de 50 RON in Liga Campionilor


Deseori cand plasam mai multe meciuri pe bilet, mai ales intr-o competitie inter-cluburi, se intampla sa fie castigatoare toate, mai putin unul, moment in care nu ne simtim prea bine, ca sa ne exprimam in termeni eleganti. Casa de pariuri Unibet va ofera o solutie in legatura cu acest aspect, rambursandu-va intreaga miza, pana la 50 lei, sub forma de freebet, daca veti paria pe bilet pe toate cele 4 partide de Champions League, iar una singura va fi necastigatoare. In cazul in care aveti dubii sau doriti sa aflati si alta parere asupra unuia sau mai multe meciuri de Champions League, puteti consulta sectiunea ‘’biletul zilei’’.
 
thumb_58be8aed5cb38_1488882413.png

Doar rezultatul final (1 X 2) al meciurilor conteaza in vederea acestei promotii. Inainte de a plasa biletul trebuie sa optati pentru promotie, buton care se gaseste pe pagina acesteia. Eventualul freebet va fi creditat joi, 9 martie, pana in ora 20:00, putand fi pariat pe orice sport. Promotia nu specifica si data la care expira freebetul, insa, pentru a fi siguri, ar fi bine sa-l plasam in termen de 7 zile de la creditare. Alternativ, puteti intreba operatorii la live chat.
 

Cota 6.00 pentru o victorie a Barcelonei


In ciuda faptului ca in turul de acum 3 saptamani formatia franceza a invins cu 4-0, calificarea fiind, practic, jucata, cu siguranta partida dintre Barcelona si PSG va fi urmarita de multa lume. Catalanii doresc sa iasa demn din competitie si nu ne indoim ca vor forta victoria in meciul de maine. Asta a facut casa de pariuri Betfair sa ofere cota 6.00 pentru un succes al Barcelonei impotriva lui PSG. Eligibili la promotie sunt toti cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora meciului folosind codul ZSKN27. Apoi trebuie doar sa plasezi un pariu pre-live din piata Sportsbook pe succesul Barcelonei.
 
thumb_58be8b01cbbe0_1488882433.png

In vederea cotei marite se califica maxim 50 lei. Eventuala diferenta se va calcula la cota normala, care in acest moment este 1.4. Daca Barcelona va castiga vei primi castigul corespunzator cotei marite sub forma de freebet. Daca va remiza sau va fi invinsa, miza ti se va rambursa, pana la valoarea de 50 lei, tot sub forma de freebet. Acesta este valabil timp de 90 zile, putand fi plasat pe orice pariu cu o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2.

Da click AICI pentru a-ti deschide cont si a profita acum de cota marita >>>
 

Rotiri gratuite pentru cupele europene


Aceste promotii 7-9 martie 2017 vizeaza si meciurile de fotbal din Europa League, nu doar pe cele din Champions League. Astfel, Winmasters ii recompenseaza cu rotiri gratuite la jocul ca la aparate ‘’Crazy Cows’’ pe cei care vor plasa pariuri pe meciurile din Champions League si Europa League. Fiecare pariu trebuie sa fie pre-live, sa aiba miza minima de 20 lei, iar cota minima 1.5. Concret, vei primi zilnic 10 rotiri gratuite daca vei efectua doua pariuri, indiferent de selectie, respectand cerintele de mai sus, 15 rotiri gratuite daca vei plasa 3 sau 4 pariuri si 25 rotiri gratuite daca vei plasa minim 5 pariuri.
 
thumb_58be8bb1ba8b8_1488882609.png

Pariurile pot fi plasate si pe acelasi meci, lucru care inseamna ca in cele 3 zile de cupe europene poti obtine 75 rotiri gratuite la jocul slot ‘’Crazy Cows’’. Acestea  vor fi creditate in maxim 48 ore de la incheierea meciurilor din respectiva zi, fiind disponibile timp de 10 zile de la prima rotire efectuata. Castigurile rezultate din rotirile gratuite trebuie rulate de minim 10 ori inainte de a efectua o retragere. Ai 7 zile la dispozitie sa indeplinesti criteriile de rulaj. Castigul maxim din rotirile gratuite este de 200 lei.
 

Obtine un freebet de 50 RON la turneul de la Indian Wells


Azi-noapte au inceput calificarile turneului de tenis de la Indian Wells, primul turneu de 1 000 puncte al sezonului. Printre aceste promotii 7-9 martie 2017 se numara si una vizand aceasta competitie de tenis, promotie prezentata de casa de pariuri Netbet. Aceasta va oferi garantat la sfarsitul optimilor de finala un freebet in valoare de 50 lei tuturor utilizatorilor care se vor inscrie si vor plasa minim 5 pariuri simple (singure pe bilet) live si/sau pre-live.
 
thumb_58be8bbb6ed65_1488882619.png

Pariurile pot fi plasate pe toate tablourile, chiar si in faza calificarilor, insa nu poti plasa mai multe pe acelasi meci. Miza minima a fiecarui pariu este 50 lei, iar cota minima 1.6. Daca ai respectat aceste conditii, pe 16 martie vei primi freebetul, pe care il poti plasa doar pe meciurile din sferturile, semifinalele sau finala de la Indian Wells. Freebetul trebuie plasat integral pe un singur pariu/bilet. Doar jucatorii cu tara de rezidenta Romania sunt eligibili pentru aceasta promotie.