Promotii 25-27 februarie 2017

Un nou weekend fotbalistic aduce noi promotii la casele de pariuri care ne-au obisnuit deja cu asta, dar si la cele care renuntasera sa mai faca acest lucru.
 

Pariurile pe Liga 1 iti aduc un freebet de 200 lei


Daca vorbim de promotii pentru o etapa de Liga 1, primul site care ne vine in minte este Netbet, acesta prezentandu-ne cate una in fiecare runda.  Acum putem obtine un freebet de maxim 200 lei, in functie de numarul de goluri inscrise in penultima etapa a sezonului regulat,insa si de pariurile plasate de noi. Astfel,  vei primi un freebet in valoare de 10 lei pentru fiecare gol marcat in meciurile in care pariul plasat de tine este necastigator.
 

Miza minima pentru un pariu este 50 lei, acesta putand fi atat live, cat si pre-live, neexistand cota minima. In cazul unui pariu live poti alege orice fel de selectie, in vreme ce la unul pre-live poti miza doar pe rezultatul final (1 X 2). Pariul trebuie sa fie singur pe bilet, obtinand freebetul doar daca acesta este necastigator. In cazul in care se vor da, spre exemplu, 10 goluri in meciurile ale caror pariuri au fost pierdute nu vei primi 10 freebeturi de 10 lei, ci unul singur de 100 lei. Freebetul trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare pe un eveniment cu o cota minima de 2.00. Daca doresti sa plasezi un bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00.
 

Castiga un freebet de 150 lei in La Liga indiferent de rezultatul pariului


Pentru etapa cu numarul 25 din La Liga Netbet ne aduce o promotie foarte atractiva, care ne ofera 10 lei freebet pentru fiecare gol marcat in meciurile pariate, indiferent daca acestea sunt sau nu castigatoare. Freebetul maxim este 150 lei, miza minima fiind 50 lei, iar cota minima 1.5. Sectiunea ‘’biletul zilei’’ iti sta la dispozitie in cazul in care doesti sa consulti alte pareri avizate in legatura cu pronosticul ales. 
 

In cazul pariurilor pre-live poti opta doar pe rezultatul final al meciului, in vreme ce in cazul celor live poti alege orice selectie doresti. Nu uita sa te inscrii la promotie folosind butonul din pagina acesteia, inscrierea fiind valabila pana in noaptea de 27 februarie, ora 2:45. Freebetul se va credita in maxim 48 de ore de la incheierea ultimului joc al etapei, trebuind pariat integral in termen de 7 zile pe un eveniment cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Eligibili pentru promotie sunt doar jucatorii cu tara de rezidenta Romania. Click aici pentru a beneficia de aceasta promotie.
 
 

Dubleaza-ti castigul in finala Cupei Ligii Angliei


Duminica va avea loc finala Cupei Ligii Angliei dintre Manchester United si Southampton, partida la care ni se parea evident ca Netbet va oferi o promotie. Intr-adevar, nu ne-am inselat, ultima dintre aceste promotii 25-27 februarie de la casa de pariuri mai sus mentionata dublandu-ne castigul daca vom plasa un pariu pre-live pe marcatorul meciului (primul sau oricand). Recompensa va fi acordata sub forma de freebet, valoarea maxima fiind 40 lei. Freebetul va fi acordat luni, putand fi utilizat in termen de 7 zile pe orice eveniment din fotbal cu o cota minima de 1.5.
 


Super cote pentru meciurile lui Dinamo si a Stelei


In acest weekend se va desfasura penultima runda a sezonului regulat de Liga I, lucrurile devenind tot mai interesante, mai ales la granita dintre play-off si play-out. Avand in vedere acest aspect, casa de pariuri 888sport a introdus o promotie destinata doar celor ce nu au cont si isi vor face pana la startul meciurilor dintre Dinamo si CSUCraiova, respectiv Gaz Metan si Steaua. Mai precis, acestia vor beneficia de cota 7.00 pentru o victorie a Stelei si a lui Dinamo, 11.0 pentru cea a Craiovei si 14.0 pentru cea a Gaz Metanului.
 

Miza maxima care se califica pentru a plasa una din cele 4 cote marite este 50 lei. Atentie, vei primi cota pentru primul meci ales, nu pentru ambele. Promotia este limitata la primii 1 000 jucatori care se inregistreaza la 888sport. Bonusul va fi creditat in maxim 72 ore de la incheierea meciului Stelei, trebuind pariat in 60 zile de 10 ori pe cote minime de 2.00. Aceasta cota minima poate fi formata si din mai multe selectii pe bilet. Click aici pentru a beneficia de promotie.
 


Pariu gratuit de 100 lei pe derby-urile din Liga 1 si La Liga


 Cel mai tare meci de astazi din Liga I se va desfasura intre Dinamo si CSU Craiova, iar derby-ul de maine din La Liga va avea loc intre Atletico Madrid si Barcelona. Aceste doua meciuri au facut casa de pariuri Winmasters sa propuna o promotie interesanta. Astfel, efectueaza o depunere de minim 100 lei astazi, 25 februarie, introducand codul LIGA25217. Apoi trebuie sa plasezi un pariu pre-live, singur pe bilet, pe meciul dintre Dinamo si Craiova, la o cota minima de 1.8. La ultimul pas trebuie sa respecti aceleasi cerinte, de aceasta data pentru partida dintre Atletico Madrid si Barcelona.
 

Daca urmezi toti acesti 3 pasi vei  primi un pariu gratuit de 100 lei, pe care sa-l folosesti pre-live pe meciurile din semifinalele Cupei Italiei, de la mijlocul saptamanii viitoare. Tine cont ca pariurile pe handicap, sau DNB (Miza rambursata la egal) nu sunt eligibile pentru aceasta promotie. De asemenea, nu pot participa utilizatorii cu un bonus activ. Pariul gratuit va fi creditat marti, 28 februarie, trebuind rulat o singura data la o cota minima de 2.00. Daca pariul va fi castigator, vei primi in cont castigurile nete, valoarea pariului gratuit nefiind rambursata.