Promotii 23-25 septembrie

In afara promotiilor pentru FCSB – Dinamo, care pot fi gasite in acest articol, casele de pariuri prezinta cateva promotii care vizeaza si celelalte meciuri din Liga I, insa si partide din Premier League, Serie A sau La Liga.
 

1. Cota 10.0 pentru orice selectie din Liga I


In acest weekend se desfasoara penultima etapa a turului Ligii I, ocazie prin care aceasta casa de pariuri prezinta o oferta de nerefuzat. Este vorba despre acordarea cotei 10.0 oricarei selectii dintr-un meci de duminica, 24 septembrie, cu o cota minima reala de 1.2. Eligibili la promotie sunt doar cei ce nu au cont la casa de pariuri si isi vor crea pana duminica, la ora ultimului meci, introducand codul bonus “COTA10”. Daca vei efectua un prim depozit prin Skrill sau Neteller nu vei fi eligibil la promotie. Depozitul minim este de 50 lei.
 
 
Miza maxima a pariului este 50 RON. Poti plasa un pariu pre-live sau live, insa singur pe bilet. Daca acesta va fi castigator, vei fi platit cash conform cotelor reale de pe site, restul castigului urmand a-l primi sub forma de bonus. In cazul in care nu va fi castigator, vei primi dublul mizei inapoi, pana la 100 lei.
 
Bonusul va fi acordat in maxim 72 ore de la incheierea ultimului meci de duminica, trebuind rulat in cel mult 7 zile de la creditare. In cazul unui pariu castigator, trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar in cazul unuia necastigator de 6 ori pe aceleasi cote minime. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast sau Handicap si Under/Over nu sunt eligibile la rulaj.
 
Cum procedez?
 1. Deschide cont la casa de pariuri introducand codul bonus “COTA10”
 2. Plaseaza un pariu live sau pre-live pe o selectie din Liga I cu o cota minima de 1.2
 3. Daca pariul e castigator vei primi maxim 500 lei, iar daca nu va fi castigator vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei

 
2. Obtine doua freebeturi pe ligile europene


Dintre campionatele de top va fi foarte interesant ce se va petrece in acest weekend in La Liga, mai precis cu Real Madrid, care are o multime de absente in vederea meciului din deplasare cu Alaves. De asemenea, interesant va fi si derby-ul Ligii I dintre FCSB si Dinamo. Rezultatul nu este foarte usor de anticipat, aici venindu-ti insa in ajutor aceasta casa de pariuri. Ea iti va oferi doua freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei, daca vei plasa minim 5 pariuri din cel putin unul din urmatoarele campionate:  Liga I, Premier League, La Liga si Serie A.
 
 
Fiecare pariu trebuie sa aiba o miza de cel putin 50 lei si o cota minima de 1.5. Nu uita sa te inscrii la promotie, inscriere care poate fi facuta pana in noaptea de 26 septembrie, ora 01:59. Freebeturile se vor acorda in maxim 48 ore de la incheierea promotiei, indiferent de rezultatul pariurilor tale. Fiecare freebet trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te aici
 2. Plaseaza minim 5 pariuri pe cel putin unul din campionatele urmatoare: Premier League, La Liga, Serie A si Liga I
 3. Indiferent de rezultate vei primi doua freebeturi valorand 50 lei fiecare
 

3. Te asteapta un freebet in fiecare zi de Liga I


In aceasta penultima etapa a turului Ligii I vom avea parte de cateva meciuri interesante, la care cu siguranta multi microbisti vor plasa pariuri. De ce sa n-o faci la aceasta casa online, care iti ofera posibilitatea de a castiga un freebet de 15 lei pentru cel mai important meci al zilei? Sambata acesta se va disputa intre Concordia si Sepsi, duminica intre FCSB si Dinamo, iar luni intre Astra si CFR Cluj.
 
 
Pentru a fi eligibil la promotie trebuie sa selectezi butonul “Particip”, aflat in pagina acesteia sub fiecare din aceste 3 meciuri. Dupa efectuarea acestei actiuni plaseaza un pariu pre-live pe meciul/meciurile la care ai selectat butonul “Particip”. Miza minima este 50 lei, iar cota minima 1.75. Pariurile pe Handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu se iau in calcul la promotie. Apoi vei primi un freebet in valoare de 15 lei pe care sa-l plasezi live pe acelasi meci. Acesta trebuie mizat la o cota minima de 2.00, castigul maxim fiind de 75 lei, ceea ce inseamna o cota maxima de 6.00.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te aici
 2. Selecteaza butonul “Particip” din pagina promotiei, buton aflat dedesubtul fiecarui meci eligibil
 3. Plaseaza un pariu pre-live conform conditiilor pe meciul pe care l-ai ales
 4. Dupa primirea freebetului pariaza live pe acelasi meci
 

4. Cota 4.00 pentru victoria Barcelonei


In La Liga Barcelona merge perfect, dupa 5 etape inregistrand tot atatea victorii. O motivatie in plus pentru catalani vine si din faptul ca Real Madrid are probleme mari. Manati si de aceasta motivatie, foarte probabil formatia antrenata de Ernesto Valverde nu se va impiedica astazi de Girona, meciul incepand la 21:45. Prin urmare, promotia acestei case de pariuri ce ofera cota 4.00 pentru victoria catalanilor nu ar trebui ratata. Eligibili la aceasta sunt toti cei ce nu au cont la casa de pariuri si se vor inregistra pana la ora meciului introducand codul bonus ZFBN51.
 
 
Dupa inregistrare trebuie sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria catalanilor. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei. Astfel, in cazul in care Barcelona se va impune vei castiga cel mult 200 lei, miza fiindu-ti rambursata cash, pentru ca profitul sa iti fie creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Statistici favorabile pronosticului
 • Girona se afla pe locul 15
 • Barcelona nu a pierdut niciun punct in acest sezon de La Liga, marcand 17 goluri, primind doua
 
Cum procedez?
 1. Creeaza-ti cont la casa de pariuri utilizand codul ZFBN51
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei in meciul cu Girona
 3. Daca Barcelona castiga miza o vei primi inapoi cash, pentru ca maxim 200 lei sa ii primesti sub forma de freebet
 4. Toate pariurile trebuie plasate din piata Sportsbook