Promotii FCSB vs Dinamo 24 septembrie

Penultima etapa a turului de campionat aduce derby-ul mult asteptat de majoritatea microbistilor din Romania: cel dintre FCSB si Dinamo. Acesta va incepe duminica, la ora 20:30, trei fiind casele de pariuri ce prezinta promotii, toate cele trei vizand utilizatorii ce nu au cont la acea casa online.
 

1. Cota 5.00 pentru ca ambele sa marcheze


Casa de pariuri cea mai apreciata din Romania vine cu o promotie destul de interesanta, care mareste mult cota pentru ca ambele sa marcheze, cea reala fiind 1.9. Cota marita este 5.00, eligibili la ea fiind toti cei care nu au cont la casa de pariuri si isi vor crea unul pana la finalul partidei introducand codul bonus “COTE-MARITE”. Pariul trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet. Miza minima, dar si cea maxima este 30 RON. In cazul in care ambele echipe vor marca in derby, vei primi 150 lei cash, fara cerinte de rulaj.
 
 
Statistici favorabile pronosticului
 • Dinamo a marcat, dar a si primit gol in 4 din ultimele 5 partide
 • Atat FCSB, cat si Dinamo au inscris in ultimele 9 intalniri directe, indiferent de competitie
 
Cum  procedez?
 1. Deschide-ti cont la aceasta casa de pariuri introducand codul bonus “COTE-MARITE”
 2. Plaseaza un pariu pre-live de 30 RON pe faptul ca ambele echipe vor marca in derby-ul dintre FCSB si Dinamo
 3. Daca pariul va fi castigator vei primi miza cash, fara cerinte de rulaj
 

​2. Cota 10.0 pentru gol marcat de FCSB


Aceasta casa online vine cu o oferta de nerefuzat pentru toti cei care nu au cont si isi vor deschide pana la ora meciului. Este vorba despre cota 10.0 pentru ca FCSB sa marcheze in derby-ul de pe teren propriu cu Dinamo. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi la casa online introducand codul bonus FCSB. Cei care vor efectua depuneri prin Skrill si Neteller nu vor fi eligibili. Promotia inlocuieste bonusul de bun-venit.
 
 
Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca FCSB va marca in derby-ul cu Dinamo (peste 0.5 goluri). Miza maxima este 40 lei. Daca FCSB va marca, vei castiga maxim 400 lei. Astfel, vei fi platit in bani cash conform cotelor de pe site, pentru ca restul castigului sa ti se acorde in maxim 48 ore sub forma de bonus. Daca gazdele nu inscriu vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei, tot sub forma de bonus.
 
In cazul unui castig, bonusul trebuie rulat de 4 ori pe o cota minima de 1.6, pentru biletele multiple fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca pariul nu este castigator, bonusul trebuie rulat de 6 ori pe cota minima 1.6, cu aceleasi specificatii pentru biletele multiple. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, cele de Tip Handicap sau Sub/Peste nu sunt eligibile. Rulajul trebuie efectuat in maxim 7 zile.
 
Statistici favorabile pronosticului
 • FCSB a inscris in precedentele 15 partide de pe teren propriu din Liga I
 • Dinamo a primit gol in toate cele 4 deplasari din Liga I in acest sezon
 • FCSB a marcat in ultimele 9 intalniri directe, indiferent de competitie
 
Cum procedez?
 1. Deschide-ti cont la casa de pariuri introducand codul bonus FCSB
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe faptul ca FCSB va marca in meciul cu Dinamo
 3. Daca pariul este castigator vei obtine maxim 400 lei, iar daca nu va fi castigator vei primi dublul mizei inapoi
 

3. Cota 7.00 pentru victoria celor de la FCSB


Avand in vedere ultimele jocuri din Liga I, FCSB pare favorita la victorie in partida cu Dinamo. Astfel, aceasta casa de pariuri profita de statutul de favorita al gazdelor, oferind cota 7.00 pentru ca FCSB sa se impuna. Eligibili la promotie sunt cei care nu au cont la casa de pariuri si isi vor crea introducand codul ZFBN52.
 
 
Dupa inregistrare, plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria celor de la FCSB. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei. In cazul in care FCSB se va impune vei castiga cel mult 350 lei. Astfel, miza iti va fi rambursata imediat cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma de freebet. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria lui FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Statistici favorabile pronosticului
 • Dinamo are doar o victorie in ultimele 4 deplasari din Liga I
 • FCSB vine dupa doua victorii pe teren propriu in Liga I in care a marcat 6 goluri, reusind sa nu primeasca niciunul
 
Cum procedez?
 1. Deschide-ti cont la casa de pariuri introducand codul ZFBN52
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria celor de la FCSB in meciul cu Dinamo
 3. Daca FCSB va invinge vei castiga maxim 350 lei