Promotii 18-20 martie 2017

A doua etapa a play-offului si play-outului Ligii I vine cu promotii la diverse case pariuri online, insa si un meci din La Liga este in vizorul acestora in vederea prezentarii ofertelor. Toate promotiile va vor recompensa sub forma de freebet, asta insemnand ca in cazul unui castig valoarea freebetului nu va fi rambursata.
 

La trei pariuri efectuate pe Liga I ai un freebet


Cand vorbim despre promotii pentru Liga I nu avem cum sa nu amintim de Netbet. In vederei rundei secunde a minicampionatului, aceasta ofera prilejul de a castiga un freebet in valoare de 50 lei daca vei plasa minim 3 pariuri pe meciuri diferite din aceasta etapa cu o miza individuala de minim 50 lei si o cota de cel putin 1.5. Daca doresti sa te inspiri cu privire la ponturi, recomandam sa parcurgi cu privirea  ‘’biletul zilei’’, o sectiune in care gasesti multi tipsteri cu o vasta experienta fotbalistica, fie ei jurnalisti, comentatori sau chiar fosti fotbalisti.
 
 
Pariul poate fi atat live, cat si pre-live, plasat pe orice selectie, insa singur pe bilet. Freebetul va fi acordat indiferent de rezultatul partidelor, fiind creditat in maxim 48 ore de la incheierea etapei. Pentru a se intampla asta trebuie sa te inscrii la promotie din pagina acesteia pana in noaptea de 21 martie, ora 1:59. Freebetul trebuie plasat intr-un interval de 7 zile de la creditare pe un eveniment din orice sport cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00.
 

Cota 8.00 pentru victoria Stelei


Derby-ul  acestei runde de Liga I, care ne va da un indiciu legat de numele viitoarei campioane, va avea loc intre Viitorul si Steaua. Victorioasa in ultimele 11 partide directe oficiale, inclusiv in acest sezon, cand se impunea de fiecare data la doua goluri diferenta, Steaua pleaca favorita astazi. Asta a facut casa de pariuri Netbet sa ofere cota 8.00 pentru victoria stelistilor, eligibili fiind toti cei care se inregistreaza la aceasta casa pana la ora meciului utilizand codul COTAS.
 

Pariul trebuie plasat pre-live, miza maxima care se va inmulti cu aceste cote fiind 40 lei. Daca Steaua va castiga, vei fi platit in bani reali conform cotelor de pe site, iar restul de bani pana la suma totala conform cotelor marite ii vei primi sub forma de freebet. Acesta expira dupa 7 zile de la creditare, trebuind pariat pe o cota totala de cel putin 2.00, fie ca este vorba despre o singura selectie sau un bilet multiplu. Retine ca freebetul trebuie folosit pe un singur pariu, dar si ca cei care folosesc Skrill sau Neteller pentru a depune nu sunt eligibili la promotie. De asemenea, cei care se vor inregistra folosind codul COTAS nu vor mai fi eligibil pentru bonusul de bun-venit, cel mai mare din Romania, acordat, ce-i drept, in 5 transe.
 

Cota 12.0 pentru ca Steaua sa castige


Pentru meciul de diseara dintre Viitorul si Steaua casa de pariuri Betfair vine cu o propunere de nerefuzat, adresata doar noilor jucatori. Astfel, cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora meciului folosind codul ZSKN37 vor beneficia de cota 12.0 pentru ca Steaua sa se impuna.
 

 
Miza maxima care se va inmulti cu aceasta cota de 12.0 este 50 lei. Daca Steaua va invinge, miza va fi returnata cash, iar profitul il vei primi sub forma de freebet. Acesta este valabil timp de 90 zile, putand fi  mizat pe un eveniment cu o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima  1.2.
 

Cota 4.00 pentru victoria Barcelonei


Dupa infrangerea neasteptata de saptamana trecuta in fata celor de la Deportivo La Coruna, Barcelona a pierdut pozitia de lider in La Liga. Acum ne indoim ca va urma al doilea pas gresit la rand, avand in vedere mai ales ca formatia catalana vine dupa 6 victorii pe teren propriu, in ultimele doua marcand 11 goluri. Avand in vedere acest lucru, Betfair pluseaza, oferind cota 4.00 pentru victoria Barcelonei in fata Valenciei celor care se vor inregistra folosind codul ZSKN38.
 
 
Miza maxima care se va inmulti cu aceasta cota este 50 lei. Daca Barcelona va invinge, miza va fi returnata cash, iar profitul il vei primi sub forma de freebet. Acesta este valabil timp de 90 zile, putand fi  mizat pe un eveniment cu o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima  1.2.
 

Cota 5.00 ca Barcelona sa inscrie


In acest sezon de La Liga Barcelona a inscris in toate meciurile, cu exceptia celui de pe teren propriu impotriva lui Malaga. Nu credem insa ca in fata Valenciei va repeta aceasta contra-performanta, mai ales ca ‘’liliecii’’ au suferit 3 infrangeri in ultimele 4 deplasari din aceasta competitie. Drept urmare, putem sa consideram castigatoare cota 5.00 propusa de Netbet  pentru cel putin un gol al catalanilor in meciul de maine. Eligibili la aceasta promotie excelenta sunt cei care se vor inregistra pana la ora meciului utilizand codul COTAS.
 

Daca te inregistrezi astazi folosind acest cod nu inseamna ca poti beneficia si de cota marita a Stelei si de cea a Barcelonei, ci doar de una dintre ele. Pariul trebuie plasat pre-live, miza maxima care se va inmulti cu aceste cote fiind 40 lei. Daca Barcelona va marca vei fi platit in bani reali conform cotelor de pe site, iar restul de bani pana la suma totala conform cotelor marite ii vei primi sub forma de freebet. Acesta expira dupa 7 zile de la creditare, trebuind pariat pe o cota totala de cel putin 2.00. Atentie, cei care folosesc Skrill sau Neteller pentru a depune nu sunt eligibili la promotie. De asemenea, cei care vor opta pentru aceasta promotie nu vor mai fi eligibil pentru bonusul de bun-venit.