Promotii 14-16 octombrie 2016

Pentru acest weekend avem cateva promotii importante pentru Liga I, La Liga si Premier League, venite de la trei case de pariuri online.

 
1. Netbet (licenta numarul L1160651W000195)


Aici avem doua promotii, cel mai tare captandu-ne interesul cea conform careia vom primi 10 RON bonus pentru fiecare gol din aceasta etapa de La Liga. Pentru a profita la maximum de promotie, destinata exclusiv romanilor, trebuie sa plasam un pariu pe fiecare dintre 10 partide din prima liga spaniola.
 

Miza minima a unui pariu este 30 RON, insa asta nu ne-ar deranja foarte tare asta, pentru ca, atentie, nu exista cota minima. Astfel, daca sunteti inspirati puteti investi doar 30 RON in aceasta promotie si sa va bucurati de un bonus in valoare de cel putin 250 RON, zicem noi. Trebuie sa spunem ca o singura data au fost marcate in La Liga mai putin de 26 goluri, in prima runda avand chiar 40 reusite. Bonusul va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea etapei, fiind valabil timp de 7 zile. Acesta trebuie rulat de 6 ori pe cote minime de 1.6, iar in cazul unui bilet fiecare selectie trebuie sa aiba cota 1.6.
 
Nu se putea ca Netbet sa nu ofere si o promotie pentru Liga I, asa cum s-a intamplat in fiecare runda din acest sezon. De data aceasta, vom fi recompensati cu un freebet in valoare de 50 RON daca vom plasa cate un pariu pe 3 meciuri distincte din Liga I, iar cel putin unul nu va fi castigator.
 

Pariurile trebuie sa fie pre-live si singure pe bilet, miza minima a unuia fiind 30 RON. Ca la promotia privind La Liga, nici aici nu exista cota minima. Freebetul va putea fi folosit pentru orice meci din urmatoarele doua etape din Liga I, cota minima a pariului trebuind sa fie 2.00. In cazul unui bilet multiplu, toate selectiile trebuie sa aiba miza minima 2.00. Fiind vorba despre un freebet, valoarea lui nu va fi returnata in cont dupa pariere.
 

2. 888sport (Licenta numarul L1160654W000324)


Derby-ul acestui weekend in Premier League se va desfasura intre Chelsea si Leicester, ultimele doua campioane. In vederea acestui eveniment important 888sport a venit cu o promotie adresata celor care nu au cont inca la aceasta casa  de pariuri si care isi vor face pana la ora meciului (sambata, 14:30). Este vorba despre cote marite atat pentru victoria celor de la Chelsea, cat si pentru cea a lui Leicester. Astfel, londoneziii au cota 6.00 la victorie, iar ‘’vulpile’’ cota 18.0.
 
 
Miza minima pentru a putea beneficia de aceste cote este 5 RON, iar cea maxima 50 RON. Puteti plasa o miza mai mare, insa tot ce trece de 50 RON se va inmulti cu cota normala la victorie a castigatoarei. Bonusul trebuie pariat de 10 ori pe cote (simple sau cumulate) de 2.00, avand 60 zile la dispozitie pentru a face asta. Daca veti beneficia de aceasta promotie veti fi in continuare eligibil pentru bonusul maxim de inregistrare de 1 000 RON.


3. Betfair (licenta numarul L1160655W000329)


Si aceasta casa de pariuri ii intampina cu o cota marita pe cei care se vor inregistra pana maine, la 17:15. Meciul despre care se face vorbire este cel dintre Barcelona si Deportivo La Coruna. Daca in mod normal cota la victorie a Barcelonei este 1.11, prin aceasta oferta ea este 4.00. Tot ce trebuie sa faci pentru  a o obtine este sa te inregistrezi la Betfair folosind codul promotional ZSKM36 si sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria catalanilor, insa doar din sectiunea ‘’Sportsbook’’.
 

Miza maxima pentru care veti beneficia de cota marita este 10 euro. Puteti plasa si mai mult, diferenta fiind inmultita cu acea cota normala, care in acest moment este 1.11. Daca pariul nu este castigator, miza va fi rambursata, in limita a 10 euro. Atat daca pariul este castigator, cat si daca este pierzator, bonusul trebuie rulat o singura data pe o cota minima de 1.5, pariurile trebuind alese doar din sectiunea Sportsbook, pentru a face asta avand 90 zile la dispozitie. In cazul unui bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.5 pentru a conta la rulaj. Trebuie sa spunem ca daca va inscrieti la Betfair folosind codul ZSKM36 nu veti mai beneficia de oferta de bun-venit de 200 euro.