Promotie exclusiva Intelbet valabila doar pe 19 octombrie

Site-ul nostru a pregatit o surpriza tuturor celor ce se vor inregistra miercuri, 19 octombrie, la casa de pariuri Circus (vezi aici recenzia) de pe linkurile noastre.
 

Daca va veti inregistra prin Intelbet si veti efectua un depozit de minim 100 RON, in afara bonusului de inregistrare, care poate ajunge la 1 000 RON, veti primi un freebet in valoare de 100 RON din partea noastra. Acesta va fi creditat pe 20 octombrie, intre orele 9:00 si 17:00.

 

Poate in mod surprinzator, casa de pariuri Circus va ofera cel mai mare bonus de inregistrare din Romania acordat dupa o singura depunere. Spunem in mod surprinzator fiindca aceasta casa a aparut recent pe piata online din Romania, iar acest bonus de inregistrare cu siguranta va starni interesul multor pariori.

Revenind la aceasta promotie exclusiva Intelbet valabila doar pe 19 octombrie, pariul gratuit va expira dupa 7 zile de la creditare. Daca nu va fi folosit pana pe 27 octombrie freebetul va fi pierdut. Valoarea freebetului are doar scop de rulaj, aceasta nefiind rambursata in cont in cazul unui castig. Noutatea fata de alte case de pariuri este aceea ca in cazul in care pariul plasat utilizand freebetul este anulat veti beneficia de un alt pariu gratuit cu aceeasi suma. Puteti folosi freebetul pe orice pariuri sportive doriti: pre-live sau live, respectiv bilet simplu sau cu mai multe selectii. Retineti insa ca intreaga suma a freebetului trebuie inclusa intr-un singur pariu.
 

Nu este singura promotie oferita de Circus


Pe langa aceasta promotie exclusiva prin intermediul site-ului Intelbet, Circus va mai ofera cateva pana la finele acestei saptamani. Primele doua se refera la meciurile europene ale reprezentantelor noastre. Astfel, daca vei efectua o depunere de minim 50 RON si acea suma o vei paria pre-live pe meciul Stelei cu Zurich, vei primi un freebet de 100 lei. Conditiile de utilizare ale freebetului sunt aceleasi postate mai sus. In ceea ce priveste partida celeilalte echipe romanesti, Astra Giurgiu, care va juca in deplasare cu Plzen, vei primi banii inapoi, in limita a 150 RON, daca meciul se va incheia cu o remiza alba. Sa  spunem ca Plzen a inregistrat doua remize in acest sezon de Europa League, dintre care una alba.
 
O rambursare in valoare maxima de 150 RON vei primi si daca in derby-ul de sambata din Serie A dintre AC Milan si Juventus va fi inregistrata o remiza alba, lucru deloc imposibil daca avem in vedere ca derby-urile din Italia nu produc multe goluri in general. La asta adaugam si faptul ca ultima partida directa, disputata in finala Cupei Italiei, s-a incheiat cu scor alb in intervalul celor 90 minute. Evident, atat in cazul acestei partide, cat si a celei lui Plzen cu Astra Giurgiu, miza va fi rambursata doar daca pariurile plasate de dumneavoastra nu au fost castigatoare. In fine, ultima promotie a acestei saptamani se refera la meciul de duminica dintre Sevilla si Atletico Madrid. Daca vei depune si paria minim 50 RON pe acest meci, vei primi un freebet in valoare de 100 RON, indiferent de rezultatul meciului.
 

Concluzii


Daca va veti inregistra miercuri la casa de pariuri Circus prin intermediul acestui link, pe langa bonusul de maxim 1 000 RON veti primi un freebet de 100 de la Intelbet, suma ce poat  fi dublata, triplata sau chiar mai mult daca veti fi destul de inspirat. Nu este insa singurul freebet pe care il puteti obtine in aceasta saptamana.  Astfel, daca depuneti si pariati minim 50 RON atat la meciul de joi al Stelei cu Zurich, cat si la cel de duminica dintre Sevilla si Atletico Madrid veti primi cate un freebet in valoare de 100 RON.  De asemenea, daca se inregistreaza o remiza alba (0-0) intre Plzen si Astra Giurgiu, respectiv intre AC Milan si Juventus, veti primi rambursari in valoare de maxim 150 RON daca pariul nu va fi castigator.