Promotie Betfair – Cota marita pentru victoria Stelei in meciul cu Viitorul

Oferta Betfair exclusiv pentru clientii noi disponibila pentru partida Viitorul Constanta vs Steaua Bucuresti din Liga 1 la care beneficiezi de o cota speciala de 7.0 pentru victoria echipei Steaua Bucuresti. In plus, vei primi miza inapoi in cazul in care pariul tau este necastigator.

 

Cum poti lua parte la aceasta oferta:

 

1. Deschide-ti un cont la Betfair dand click AICI

2. Inregistreaza-te folosind codul promotional ZSKM07

3. Primesti cota marita de 7.0 pe Steaua Bucuresti. Daca pariul tau este necastigator, iti va fi returnata miza (pana la 10€)

4. Castigurile obtinute din cota normala le primesti cash (in contul Betfair), iar cele obtinute din cota marita le primesti bonus. Bonusul trebuie rulat o data.

 

Termeni si conditii pentru aceasta promotie

 

Plaseaza un pariu pe Steaua Bucuresti sa castige (1X2) la cota normala. Maxim 10 Euro se califica pentru aceasta promotie chiar daca pariul tau este mai mare, astfel doar 10 Euro vor fi luati in considerare pentru cota marita.

 

Pariul tau trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piata Rezultat Final (rezultatul in cele 90 de minute regulamentare de joc).

 

In momentul in care pariul este solutionat castigurile obtinute din cota normala vor fi transferate in portofelul principal. Apoi, castigurile obtinute din cota marita vor fi transferate in portofelul de bonus in maxim 24 de ore de la solutionarea pariului.

 

Bonusul va fi valid timp de 90 de zile pe Sportsbook de la data creditarii. Trebuie sa rulezi bonusul o data (X1) inainte ca acesta sa fie transferat in portofelul principal impreuna cu orice castiguri.

 

Poti sa folosesti bonusul pe orice pariuri la cota minima de 1.50, pe o singura selectie sau pe un bilet cu mai multe selectii. Pentru un bilet cu selectii multiple, cel putin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egala cu 1.50.