Profita de cota 50 pentru victoria FCSB contra Concordiei Chiajna

Etapa cu numarul 24, antepenultima a sezonului regulat din Liga I, se va inchide cu partida dintre Concordia si FCSB. Formatia antrenata de Mihai Teja se poate apropia la un punct de liderul CFR Cluj, dupa ce ardelenii au pierdut puncte in fiecare din ultimele 3 partide. Chiajna se afla pe penultimul loc, venind dupa 8 infrangeri in Liga I, marcand doar 7 goluri in precedentele 13 runde. In aceste conditii, nu credem ca FCSB va avea vreo emotie in a trece de Concordia Chiajna, in acest sens casa de pariuri Betfair oferind cota 50.0.


Inregistreaza-te si obtine acum cota marita >>>Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (luni, 20:00) introducand codul ZFBNIG. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul FCSB in fata Concordiei Chiajna. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

FCSB are cota 50 la victorie impotriva Concordiei Chiajna, asta insemnand ca vei primi 250 lei daca formatia gazda va lua toate cele 3 puncte. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, pentru ca restul sa il primesti ca freebet in maxim 24 ore. De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana luni, ora 20:00, introducand codul ZFBNIG
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul FCSB impotriva Concordiei Chiajna
  • Pentru cota marita se calculeaza cel mult 5 lei
  • Daca FCSB va invinge miza iti va fi rambursata cash instant, pe cand restul pana la cel mult 250 lei il vei primi sub forma de freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile


Inregistreaza-te si obtine acum cota marita >>>