Profita de cota 4.00 pentru minim un gol in Barcelona vs Liverpool

Cea mai asteptata dubla mansa din semifinalele Ligii Campionilor va avea loc intre Barcelona si Liverpool, prima mansa urmand a se desfasura pe 1 mai pe Camp Nou.

In acest sezon de Champions League Barcelona a marcat 15 goluri pe teren propriu, Liverpool inscriind de 8 ori in deplasari, 7 goluri inregistrandu-se doar in fazele eliminatorii. Avand in vedere asta, este putin probabil ca meciul de pe 1 mai sa se incheie cu o remiza alba. Astfel, te sfatuim sa profiti de cota 4.00 oferita de casa de pariuri Betfair pentru ca in partida dintre Barcelona si Liverpool sa se inscrie macar o data.

Profita acum de cota marita >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca te vei inregistra la Betfair pana la ora partidei (miercuri, 22:00) introducand codul ZFBNJZ. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook conform caruia se va marca minim un gol in meciul dintre Barcelona si Liverpool. Cel mult 50 lei se calculeaza la cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Cota 4 pentru minim un gol in Barcelona vs Liverpool inseamna ca in caz ca se va marca vei obtine 200 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Din piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 1 mai, ora 22:00, introducand codul ZFBNJZ
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe faptul ca se va inscrie in partida dintre Barcelona si Liverpool
  • Maxim 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca se va marca in meci miza ti se va rambursa cash instant, restul pana la cel mult 200 lei creditandu-ti-se in maxim 24 ore ca freebet
  • In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2

Profita acum de cota marita >>>