Primul turneu pe zgura din 2020 aliniaza la start doar un sportiv din top 20

In luna februarie in afara turneelor pe hard in circuitul ATP se vor mai desfasura si turnee indoor, dar si pe zgura. Prima competitie pe zgura va avea loc la Cordoba, Spania. Anul trecut primii doi capi de serie de la Cordoba au fost italieni, iar finala s-a disputat intre doi argentinieni. Este vorba de Juan Ignacio Londero si Guido Pella, Londero impunandu-se in 3 seturi. De notat ca Londero primise un wild-card pentru a participa, iar Pella a fost al optulea cap de serie. Cei doi ii invingeau in semifinale pe Federico Delbonis, respectiv Pablo Cuevas. Sa punctam ca aceea a fost prima editie a Openului de la Cordoba.

Primii doi capi de serie sunt argentinieni 

Acum Guido Pella este favorit numarul 2. De altfel, primii doi capi de serie provin din Argentina. Sa avem parte oare de aceasta data de o finala intre doi jucatori din Italia? Ne indoim foarte tare, avand in vedere ca niciun italian nu se gaseste pe lista capilor de serie. Primul italian este Lorenzo Sonego, aflat pe 52, iar al doilea Marco Cecchinato, situat pe 77.

Daca am descoperit mai sus ca Pella este favorit numarul 2, sa spunem ca favorit principal este Diego Schwartzman. Al treilea cap de serie il gasim pe Cristian Garin, urmat de Laslo Djere, Albert Ramos Vinolas, Pablo Cuevas si Casper Ruud. Lista capilor de serie este inchisa de spaniolul Fernando Verdasco. Dintre cei 8 capi de serie, 4 provin din America de Sud, iar doi din Spania, pentru majoritatea tenismenilor nascuti in aceste locuri zgura fiind suprafata preferata. 

In afara celor 10 jucatori de care am vorbit mai sus, alti participanti la Cordoba care se afla in top 100 sunt : Londero, Andujar, Moutet, Delbonis, Dellien, Jarry, Carballes Baena, Munar si Thiago Monteiro. In afara francezului Corentin Moutet, toti acesti jucatori provin din Spania sau din America de Sud. 

Argentinienii, favoriti la castigarea trofeului

Acest preview ATP Cordoba 2020 nu se putea incheia fara sa amintim de favoritii la castigarea turneului. Casa de pariuri cea mai atractiva si din punct de vedere al parierii pe tenis este Betano. Aici sunt transmise toate meciurile de simplu din circuitul ATP. In plus, fiecare partida are parte de zeci de optiuni de pariere. In ceea ce priveste favoritii la castigarea turneului de la Cordoba, Schwartzman este cotat cu prima sansa, avand cota 4.5. El este urmat de conationalul sau, Guido Pella, cotat cu 5.00. Cei doi sunt urmati de Verdasco (7.00), Ramos-Vinolas (8.00) si Djere (10.0).

Incearca aceasta casa de pariuri pentru a plasa bilete pe turneul de la Cordoba