Primesti o rotire gratuita pentru fiecare gol din Liga Campionilor

In aceasta saptamana vor incepe optimile de finala ale Ligii Campionilor, marti si miercuri desfasurandu-se mansa tur a primelor 4 meciuri. Astfel, marti vom asista la duelurile dintre Juventus si Tottenham, respectiv Basel si Manchester City, pentru ca miercuri sa putem viziona duelurile dintre Porto si Liverpool, respectiv PSG si Real Madrid. Cu siguranta meciurile vor fi pariate intens, nefiind exclus sa asistam la foarte multe goluri, drept pentru care casa online Unibet prezinta o promotie a carei recompensa o reprezinta cateva rotiri gratuite la jocul slot Starburst.


5a82a2c543cd5_1518510789.jpg


Ce trebuie sa fac?


La promotie este eligibil orice utilizator Unibet din Romania, fie el nou sau vechi. In primul rand, pentru a participa la promotie trebuie sa optezi din pagina acesteia. Plaseaza apoi cel putin un pariu simplu, live sau pre-live, de pe desktop sau de pe mobil, pe  meciurile de marti si/sau miercuri din Champions League. Cota minima a unui pariu este 1.4, iar miza minima totala 60 lei. Spre exemplu, vei participa la promotie atat daca vei plasa un singur pariu de 60 lei pe unul dintre cele 4 meciuri, cat si daca vei efectua 4 pariuri, fiecare in valoare de 15 lei. 


Despre recompensa


Indiferent daca selectiile vor fi castigatoare sau nu, primesti o rotire gratuita pentru fiecare gol din Liga Campionilor in cursul zilei de joi, 15 februarie. Pentru a le observa trebuie sa accesezi jocul Starburst. Eventualele castiguri din aceste rotiri reprezinta bani bonus, pentru a putea fi retrasi trebuind rulati de 25 ori in termen de 30 zile pe jocuri slot.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum

·         Opteaza la promotia “Rotiri gatuite la fiecare gol inscris”

·         Plaseaza minim un pariu simplu care sa totalizeze cel putin 60 lei pe cel putin un meci din Champions League

·         Cota minima pentru a fi eligibil la promotie este 1.4

·         Indiferent ca pariurile tale sunt sau nu castigatoare vei primi o rotire gratuita la jocul Starburst pentru fiecare gol marcat in meciurile selectate de tine

·         Bonusul in urma rotirilor gratuite trebuie rulat de 25 ori pe jocuri slot in termen de 30 zile


Sanse mari de a vedea goluri multe in cele 4 meciuri