Primesti doua freebeturi de 50 RON daca pariezi pe cele mai tari campionate in acest weekend

Meciuri ce nu trebuie ratate se vor disputa in aceasta runda a ligilor europene de fotbal. Printre acestea enumeram: Leverkusen – Leipzig, FCSB – Dinamo, Saint-Etienne – Lyon, Inter – Juventus sau Barcelona – Sevilla. Daca vei alege sa pariezi pe aceste meciuri sau pe oricare alte 5 din cele 5 campionate de top, la care se aduga Liga I, vei avea sansa de a obtine doua freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei. Asta se poate intampla doar la casa de pariuri Netbet.

5d97a4c2d0017_1570219202.jpg

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie trebuie sa te inscrii la ea din pagina acesteia nu mai tarziu de 7 octombrie, ora 20:30. Plaseaza apoi minim 5 pariuri live sau pre-live, dar singure pe bilet, din meciuri distincte de Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 (cele 5 campionate de top) sau chiar din Liga 1 in perioada 5 octombrie – 7 octombrie. Fiecare pariu trebuie sa aiba miza minima 100 lei si cota minima 1.8. 

Despre recompense

Ligile europene iti aduc doua freebeturi in acest weekend indiferent de rezultatele pariurilor tale. Freebeturile vor fi creditate in maxim 24 ore de la incheierea promotiei, putand fi pariate pe orice eveniment sportiv in termen de 3 zile de la creditare. Cota minima pe care poate fi folosita freebetul este 2.00, in cazul unui bilet multiplu fircare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici
  • Inscrie-te la promotia „Ligi europene – 2X50 RON freebet” din pagina acesteia (sectiunea „Promotii”, in partea de sus)
  • Plaseaza 5 pariuri pe meciuri diferite din campionatele de top si/sau Liga I in intervalul 5 octombrie-7 octombrie
  • Miza minima a unui pariu este 100 lei, iar cota minima 1.8
  • Indiferent de rezultatul pariurilor vei primi doua freebeturi, fiecare de 50 lei
  • Freebeturile trebuie pariate in maxim 3 zile de la creditare pe evenimente sportive cu o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00

Alege meciurile pe care doresti sa pariezi