Primesti cota 50 pentru totalul golurilor in Liverpool vs Bayern Munchen

Cea mai spectaculoasa partida in aceasta saptamana de Champions League se anunta a fi cea dintre Liverpool si Bayern Munchen, formatii care duc o lupta intensa pentru titlu in Premier League, respectiv Bundesliga. Fie ca esti si tu de parere ca acest derby va fi unul spectaculos, cu multe reusite, sau ca vom asista la o partida mai degraba inchisa, cu putine goluri, vei primi cota 50.0 la casa de pariuri Sportingbet.


Profita acum de cota marita >>>Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Sportingbet pana la ora partidei (marti, 22:00) de pe unul din linkurile acestui articol. Efectueaza apoi un prim depozit de minim 40 lei prin orice metoda in afara de Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia vor fi marcate sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in partida dintre Liverpool si Bayern Munchen. Cel mult 4 lei se vor calcula la cota marita, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.57 pentru ca peste 2.5 goluri sa se marcheze si 2.3 pentru a se inscrie maxim doua reusite.


Despre recompensa

Cota 50 pe numarul golurilor in Liverpool vs Bayern Munchen inseamna ca in cazul unui pariu castigator vei primi 200 lei. Astfel, castigul conform cotei normale (6.28 lei, respectiv 9.2 lei) se va credita cash, in vreme ce restul il vei primi ca freebet, ambele castiguri obtinandu-le instant. Freebetul trebuie pariat in termen de 72 ore la orice cota si pe orice sport doresti.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana marti, ora 22:00, de pe acest link
  • Depune minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe faptul ca se vor marca sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in meciul dintre Liverpool si Bayern Munchen
  • Cel mult 4 lei se vor calcula in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu “verde” castigul conform cotei normale il vei primi instant, in vreme ce restul pana la cel mult 200 lei se va credita ca freebet tot instant
  • In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul


Profita acum de cota marita >>>